7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Selam patiler, çok pis kaşınıp bu dersi aldım üstüne derse de gitmedim üstüne kendi grubumu da kurmayıp tek başıma kaldım, tam anlamıyla kaşındım :) neyse ki hoca iyide boş kağıdıma bile 80 verdi ama tek bir beklentisi var bir belgesel çekmem. Lakin iş güç + benim gevşekliğim hala bir konum dahi yok. Dedim bir patiye de sorayım belki bir fikir gelir. Konu sınırlaması yok, kaybolan meslekler tadında bir şey olabilir, yada enteresan bir kişi hakkında vs. Kısaca ilgi çekici yanı olan enteresan bir şeyler lazım (öyle çok sıradışı epik şeyler aramıyorum). Zamanım olmadığından çok komplike konulara giremem ya da discovery'in inşaat belgeselleri gibi şeyler olamaz. Minibüsçüden böyle fikir alıp belgesel çıkaran arkadaş var patiden niye çıkmasın dedim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 fap season'dayız fap belgeseli çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gözünü seveyim kaybolan meslekler gibi şeyler yapma =) insanların sosyal yaşantılarıyla ilgili bir konu bulabilirsen enteresan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 oturduğun şehirde deli meli yok mu öyle ünlü olmuş, git onun belgeselini çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=i9MFKwssD1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 maltepe'de apaçiden başka bişi yok ya. NolaxThensbane said: gözünü seveyim kaybolan meslekler gibi şeyler yapma =) insanların sosyal yaşantılarıyla ilgili bir konu bulabilirsen enteresan olabilir. bende öyle bir şeyler arıyorum normalde ama zaman çok sıkıntı olduğundan tamamen götü kurtarayım kafasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bitcoin hakkında çek aradığın her şeyi forumda da bulabilirsin. hem fenomen bir konu olduğu için çok izleyen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gülhane parkında papağanlar var nerden gelmiş belli değil onları çek. nerden geldiğine dair söylentiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 papua yeni gineden muz kabugunun ustunde gelmis onlar diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tır devrildi hikayesi vardı onlarla ilgili. @chrome çok grafik lazım animasyon falan bir de uzman diye patileri mi konuşturalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi görseller internette hep mevcut. animasyonlar da çokça var. uzman diye de konuşturacak adam aramana gerek yok youtube videolarına altyazı çakman ya da dublaj yapman yeterli olur. bunun güzel yanı şu. 5 kuruş masraf etmeden bilgisayar başında yapabilirsin. tüm materyaller hazır. makaslaman ve editlemen yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi öyle basit olmuyor malesef bakarım pek tabii de, hiç bişi çekmeden geçebilceğimi zannetmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 işte o tırı deviren şöförü bulcan finalde. neler hissetti hayatını nasıl etkiledi şimdi ağaçların arasında dolaşırken ne düşünüyor. ellerini arkada kavuşturmuş sigara içerek düşünceli düşünceli dolaşacak finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 diyarbakirli rapcilerin ne kullandigi hakkinda bir arastirma yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Super Marketten aldigin etin oraya gelene kadar ki yolculugunu cek Bi hayvan ciftligine git orda kesilcek hayvani bul onu cek vs. Sonra nasil kesildigini falan Hangi yollardan markete ulastirildigini vs cek. Dicem ama buna izin verecek bi ciftlik bulman gerekiyor once ki zor. Et yerine baska bi gidayida takip edebilirsin. Her gün yedigimiz urunler cogu zaman yuzlerce kilometre oteden geliyor. Ureticsinden toptancisina tasiyicisina bir cok insanin elinden geciyor Gerci zaman yok demissin zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ya da çok ilginç bir meslek kolu bulup. O iste calisanin olagan bir is gününü cekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hardcore bir gamer bulup günü nasıl geçiyor oyun dışında onu çek. patiden başka fikir çıkmaz zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Zep said: Ya da çok ilginç bir meslek kolu bulup. O iste calisanin olagan bir is gününü cekebilirsin. işte o minibüsçü de arkadaşa mahallelerindeki oyuncak kolleksiyonu yapan değişik bir amcayı söylemişti onlarda gidip çekmişti vs. Bir diğer grupta bursa'da mı bolu'da mı ne turşuculukla geçinen bir köyü çekmiş köyde herkes turşu mu ne üretiyormuş falan, dedim belki burandan da böyle nokta atışı bir şeyler çıkar belli olmuyor genelde. diğer mesele de öyle izin almalı şeyler çok zor oluyor özellikle büyük kurumlarda falan öğrenci de olsan elinde kamerayla gidince enteresan taleplerle karşılaşabiliyorsun, sadece kıllığına yokuş atan da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bir adet parmak kamera, bir adet gps, bir adet sokak kedisi. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paticiğe gelmişin sorduğun soruya bak. Tabiki türk gamerlar ile ilgili bir belgesel yapman gerek. İnsanları da buradan bulacaksın işte gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 MrLevie said: hardcore bir gamer bulup günü nasıl geçiyor oyun dışında onu çek. patiden başka fikir çıkmaz zaten asd Al bak benden önce de yazmış adam. Aklın yolu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 frpci belgeseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 7thBreath said: Selam patiler, çok pis kaşınıp bu dersi aldım üstüne derse de gitmedim üstüne kendi grubumu da kurmayıp tek başıma kaldım, tam anlamıyla kaşındım :) neyse ki hoca iyide boş kağıdıma bile 80 verdi ama tek bir beklentisi var bir belgesel çekmem. Lakin iş güç + benim gevşekliğim hala bir konum dahi yok. Dedim bir patiye de sorayım belki bir fikir gelir. Konu sınırlaması yok, kaybolan meslekler tadında bir şey olabilir, yada enteresan bir kişi hakkında vs. Kısaca ilgi çekici yanı olan enteresan bir şeyler lazım (öyle çok sıradışı epik şeyler aramıyorum). Zamanım olmadığından çok komplike konulara giremem ya da discovery'in inşaat belgeselleri gibi şeyler olamaz. Minibüsçüden böyle fikir alıp belgesel çıkaran arkadaş var patiden niye çıkmasın dedim :D. hasan hoca mı geliyor halen belgesele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tv ve pc siz bir aile vs teknokolik bir aile. Super bir versus olur yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 insan belgeseli çek .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar