Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Size ömrünüzde sadece bir kere kullanmak üzere, hayatınızın bir yılını dondurma hakkı verilse ne olurdu? Kullanır mıydınız? Hangi şartlar altında kullanırdınız? Ben kendi fikirlerimi yazarak tartışmayı başlatayım. Bence, hiç bir insan bu hakkı kullanma fırsatı bulamazdı. Sonuçta bu hak, çok kötü geçebileceği tahmin edilen bir yıl için saklanırdı. "Ya daha kötüsü gelirse?" düşüncesi, insanların bu hakkı kullanmasını engellerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bende istemzdim neye isteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Dondurmak derken? Üniversitede olduğu gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Hangi yılın daha kötü geçeceği garantisi yok ki , nolur nolmaz direk kullanırdım ben. Bu arada donunca noluyo direk fast forward gibi mi yoksa komple yok muyum? Fast forward gibiyse ben 65 yaşına kadar fastforwardlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Banlı olduğun dönem içinde kullanırdım hakkımı. Bir sene bir senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ee dondurunca noluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Exodous said: Bence, hiç bir insan bu hakkı kullanma fırsatı bulamazdı. Sonuçta bu hak, çok kötü geçebileceği tahmin edilen bir yıl için saklanırdı. "Ya daha kötüsü gelirse?" düşüncesi, insanların bu hakkı kullanmasını engellerdi. Oha ne kadar iyi düşünmüşsün. Hayran kaldım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 saçma sapan bir soru sorup mantıklı cevap vermen çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben lise sonu dondururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben sag elimi dondururdum boylece tazeligini korur yaslanmazdi. sonra arada sicak suyla ovalar mastirmasyon yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mithat said: Hangi yılın daha kötü geçeceği garantisi yok ki , nolur nolmaz direk kullanırdım ben. Bu arada donunca noluyo direk fast forward gibi mi yoksa komple yok muyum? Fast forward gibiyse ben 65 yaşına kadar fastforwardlamak istiyorum. Ben de direkt kullanırdım herhalde. Geçen her yıl bi öncekini aratıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 niye kendi hayatımı donduriyim ki benim dışımda geriye kalan herkesin hayatını dondurur kendimi zenginliğin tepesine koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 annen hariç de lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Click diye film vardı adam sandlerın , orada sürekli bi fast forward durumu oluyodu. O lazım bana. Biri derhal beni emekliliğime fastforwardlasın , hatta böyle ölmeden önce ki son 2-3 seneyi sadece istiyorum, 2-3 sene dediğin baya uzun süre yeter bana sırf o boş boş dolanma havalarını istiyorum , oturup mal mal dizilere bön bön bakarak ölmek istiyorum. Huzur tam budur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 axedice said: Exodous said: Bence, hiç bir insan bu hakkı kullanma fırsatı bulamazdı. Sonuçta bu hak, çok kötü geçebileceği tahmin edilen bir yıl için saklanırdı. "Ya daha kötüsü gelirse?" düşüncesi, insanların bu hakkı kullanmasını engellerdi. Oha ne kadar iyi düşünmüşsün. Hayran kaldım (tu) benim de kalp atışlarım hızlandı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ne kadar saçma bi soru lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 adam cevabı düşünmüş, kuru kuruya yazamadığı için soruyla süslemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Black-ice said: adam cevabı düşünmüş, kuru kuruya yazamadığı için soruyla süslemiş. adam laf sokmaya karar vermiş. Bir şey bulamamış saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bu arada beyniniz acıdıysa soruyu değiştireyim. Adriana Lima mı Songül Karlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Songül Karlı sütyenli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Songül Karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hayattan maassiz izinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Exodous said: Size ömrünüzde sadece bir kere kullanmak üzere, hayatınızın bir yılını dondurma hakkı verilse ne olurdu? Kullanır mıydınız? Hangi şartlar altında kullanırdınız? Ben kendi fikirlerimi yazarak tartışmayı başlatayım. Bence, hiç bir insan bu hakkı kullanma fırsatı bulamazdı. Sonuçta bu hak, çok kötü geçebileceği tahmin edilen bir yıl için saklanırdı. "Ya daha kötüsü gelirse?" düşüncesi, insanların bu hakkı kullanmasını engellerdi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 niye hayatımızın her hangi bi yılını donduralım ki o kadar mı ot yaşadınız da komple bi seneyi atcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar