Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Herkes ciddi ciddi bıraktı mı şimdi yahu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ben lagdan oynamiyorum cidden. ozellikle birisi bana attack verdigi zaman karakter kilitlenip kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abı ben craft olarak takılacam ev doseyecem bow yapacam set yapacam satacam sıkıntı actıon falan oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi ben de çok ilginç bi olay var Mage shopta takılıyorum scroll yapıp satıyorum bankaya gidiyorum. Mage Shoplardan çıktıgım anda Client gidiyo. Britte Vesperda falan heryerde oluyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abı cok vakıt alıo ıs yerınde falan acmaya basladım ben ondan bıraktım onun dısında, şöle ırklı mırklı kasmak gerekmeyen bı server bulunursa casualın casualı oynanabilir ama genelde "emeği ödüllendirme" mantıgı oldugundan kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Chris_Metcalf said: Abi ben de çok ilginç bi olay var Mage shopta takılıyorum scroll yapıp satıyorum bankaya gidiyorum. Mage Shoplardan çıktıgım anda Client gidiyo. Britte Vesperda falan heryerde oluyor şaka gibi. o bana da olduydu vendorlarla haşır neşir olduktan sonra bye demen gerekiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abooo rezalete gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 sadece bye demek çözüm değil, bye desen de göçüyor. sitede yazmışlar birkaç tavsiye bu konuda ama hiçbiri tam çözüm olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bırakmadık oyunu çift tıklamak yerine buy demeye başladım çok azaldı çökmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 valla ben @Fransuxa'a anlattım aklımdakini olabilirliği yüksek zaten 100 kişiden fazlasınıda kaldırmaz harita ufacık çünkü maksat bizim gibi derdi tasası başka şeyler olan insanların kafa dağıtıp eğlenmek maksatlı girdiği biryer olması. desteklerinizi esirgemeyin abilerim ablalarım allahrızasdhaksgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ben oynuyorum bişi lazım olursa söyleyin guildde değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Black_Lupin said: valla ben @Fransuxa'a anlattım aklımdakini olabilirliği yüksek zaten 100 kişiden fazlasınıda kaldırmaz harita ufacık çünkü maksat bizim gibi derdi tasası başka şeyler olan insanların kafa dağıtıp eğlenmek maksatlı girdiği biryer olması. desteklerinizi esirgemeyin abilerim ablalarım allahrızasdhaksgasd ya şöle güzel sakin bişi olcaksa, mesela ne bilim fantazi işler yapabilceksek destek atarım, az da olsa para geri kalan koding desteği falan kendimce yaparım bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 nebula'da inanılmaz lag var. 2014 te çekilmez. 2 ileri 1 geri gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hardgamer gibi bir yer açacaksanız bende atarım para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Black_Lupin said: valla ben @Fransuxa'a anlattım aklımdakini olabilirliği yüksek zaten 100 kişiden fazlasınıda kaldırmaz harita ufacık çünkü maksat bizim gibi derdi tasası başka şeyler olan insanların kafa dağıtıp eğlenmek maksatlı girdiği biryer olması. desteklerinizi esirgemeyin abilerim ablalarım allahrızasdhaksgasd kardeş sen aç gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 valla lafladık biraz hoşumada gitti düşünceleri. küçük map sadece pvp üzerine son derece başarılı bi sistem olabilir. kimse duymasın diyo biz bize olalım mantığı ile hareket var. başarılı bence. spastik bebeleri toplıcagımıza biz bize takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 adınıda koyarız pati uo akasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bide pvp olmayan bölüm falan olur oda olr bak biraz fantazi takılırz ya hep başkalarının fantazilerini oynuorz birazda kendimizinkileri yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 herkes tanıdık olunca pvp olmuyor ya sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 böyle sağlam işsizlik olacak. oturup custom map yapacaksın. senaryo hazırlayacaksın atıyorum lotr moria sahnesi gibi. dm gibi birisi oynatacak bi yandan, yeri geldimi player oynayacak hatta yardım bi kaç kişide yan karakter oynayabilir fln. uo üzerinden masaüstü oynar gibi.. çok zevkli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 aslında bize böyle zor şartlarda pve lik server lazım. patiuo da champ yaparken çok eğleniyorduk mesela sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ne biçim post atmışım ben lan asdfg ben anlamadığım okuduğumu. bizbize server bayar. asıl amaç co-op takılmak. o yüzden kapışacak oyuncu lazım bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bende başladım bu nebulaya bakalım. necro sw gitcem inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 necro gitme. necro yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 su bıraz ılgımı cektı ama http://www.uoroleplay.com/?page_id=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar