Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

abi sitesinde bi de yaz contenti blabla evelemiş gevelemiş şu pozisyondan bile haklı duruma geçip kredi toplamaya çalışıyor pes.

Patch 3.3.0 is a content patch that included Icecrown Citadel as a new raid instance as well as three 5-player dungeon wings in the Frozen Halls.
Release (US) December 8, 2009

Sindragosayı mart gibi kestik, mayıs haziran gibi "KADRO YETERSİZLİGİNDEN" ara verdik yaz maz hikayeydi. Detaylarını bilen çok iyi bilir. 2 isim verip bunların yerine yeni adam bulana kadar raidlere ara verdim, ben bu heriflerle LK progressi yapmam demiştim gruplaşma olmadan direk şahsi tek kişi olarak. Ve raidlere ara vermişti karandin bunun üzerine, iyi hatırlar.

Dragon soul ve swtora geçiş yalanı ise baya kuyruklu bir yalan olmuş yine.

BioWare and LucasArts are pleased to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will launch on December 20, 2011 in North America and on December 22, 2011 in the European Launch Territories!

Bizim warmaster kesme tarihimiz 27 aralık.

Zaten yılbaşı sonrası da Swtora geçmiştik ocak ayında.

Hatta Dragon soul contentinden hemen önce Chaosbreed askere gitmişti hatırlayan hatırlar. Karda kışta askerlik yaptıgını bilmeyen yok. Bi karlı nöbet fotosu isteyim senin için de gözün dragon soul yaz contenti görsün. Yalanını s..yim.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...