sQu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Hayırlısı olsun diyelim. Daha önceki bir postumda demiştim ama, artık Karandin'in guildi international yapması lazım diye ^^ Belki 1 Eylül'de bir sürpriz yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 pattisliborek said: 11/13'te ara verilmez. Beceremedik bıraktık denir ona. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Karandin methoda giricekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Siimiizz de gelecek miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sQu said: şimdi kim kimi sırtında taşımış belli oldu mu, son karar nedir ? Sen isik uni deki serdarmisin hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 lan bu ne ahahahaha http://catastrophe-gaming.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Öfff linke bakmadan neden tıkladım derken Peki haxxor mu yoksa alakasız bi domaini sırf bu iş için mi almışlar? Derken baktım netten burasıymış zaten gerçek sayfaları http://catas.wowlaunch.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben de hacklediler url yönlendirmesi yaptılar sandım ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yok bu sayfada vardı uçurmuşlar linki hiçmi incelemediniz isim ve memlekete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Lel burası da offical siteleriylemiş adamların. Dikkat etmesine ettik de ayıp yapılan. Ben onun yerine karandinin çıkıp bizim ilişkimiz kimseyi ilgilendirmez, progressi de bununla alakasız olarak beceremedik demesini tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ☐ Not Rekt ☑ Rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=EcvtUvUxnYo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 gerçek mi bu troll mu? sazla falan çalsaymış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sleepingdeath said: lan bu ne ahahahaha http://catastrophe-gaming.com hiç komik değil bence. yapılmaması gereken tek şey bu idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sequo said: http://www.youtube.com/watch?v=EcvtUvUxnYo hahahahahah izlerken burnuma naftalin kokusu geldi yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 toggie said: gerçek mi bu troll mu? sazla falan çalsaymış bari. gerçek gerçek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Karandin bunları hic sallamazken, ayrılan adamların bunlarla ugrasması saglam eziklik. Lise terk oyuncularla end-game takılmak... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sequo said: sleepingdeath said: lan bu ne ahahahaha http://catastrophe-gaming.com hiç komik değil bence. yapılmaması gereken tek şey bu idi. Bunu kim yaptıysa bencede ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 adam bulmaktan kolay ne var toparlarız, bitiririz, bulamadı toparlayamadı bitiremedi. 16.53 de böyle iddialı açıklamalar yaparken 1 saat sonra quit. Yaz contentiydi birinci bıraktık dersin kim bilecek panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 He he karandin sallamıyo o yuzden millete ana bacı giydirdiği ss ler etrafta dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 şunu çeken adamı yolda görsen adam sanırsın bu nasıl kafa ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ragefreakyo said: adam bulmaktan bulmakdan kolay ne var bulamadı bi ünsüz sertleştirememiş noffy ama maşallah ehem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ragefreakyo said: adam bulmaktan kolay ne var toparlarız, bitiririz, bulamadı toparlayamadı bitiremedi. 16.53 de böyle iddialı açıklamalar yaparken 1 saat sonra quit. Yaz contentiydi birinci bıraktık dersin kim bilecek panpa. sen niye gaza geldin ki bu kadar orayı kaçırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 abi sitesinde bi de yaz contenti blabla evelemiş gevelemiş şu pozisyondan bile haklı duruma geçip kredi toplamaya çalışıyor pes. Patch 3.3.0 is a content patch that included Icecrown Citadel as a new raid instance as well as three 5-player dungeon wings in the Frozen Halls. Release (US) December 8, 2009 Sindragosayı mart gibi kestik, mayıs haziran gibi "KADRO YETERSİZLİGİNDEN" ara verdik yaz maz hikayeydi. Detaylarını bilen çok iyi bilir. 2 isim verip bunların yerine yeni adam bulana kadar raidlere ara verdim, ben bu heriflerle LK progressi yapmam demiştim gruplaşma olmadan direk şahsi tek kişi olarak. Ve raidlere ara vermişti karandin bunun üzerine, iyi hatırlar. Dragon soul ve swtora geçiş yalanı ise baya kuyruklu bir yalan olmuş yine. BioWare and LucasArts are pleased to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will launch on December 20, 2011 in North America and on December 22, 2011 in the European Launch Territories! Bizim warmaster kesme tarihimiz 27 aralık. Zaten yılbaşı sonrası da Swtora geçmiştik ocak ayında. Hatta Dragon soul contentinden hemen önce Chaosbreed askere gitmişti hatırlayan hatırlar. Karda kışta askerlik yaptıgını bilmeyen yok. Bi karlı nöbet fotosu isteyim senin için de gözün dragon soul yaz contenti görsün. Yalanını s..yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sadsafasdasdsad adam bildiğin zopayla falan değil budaklı meşe odununu çıkarmış öyle vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar