Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Oooo ragefreak in geçmiş mesajlarına bakalım ilk drama günlerinden :

Ragefreakyo said:

Şimdi sen dantery ve concikle raid yaparken ben kuznam ve sparkugzla raid yapiyorum. Hayat boyle garip birsey iste..

Kuznam ve sparkguzla artık raid yapılmıyor mu?

Gerçi öyle ya da böyle adam aldı world firstü. Bakalım catas neyi almış

46ncı olmuşlar. E ilk 50de yine fena değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

MasterHapLo said:

Fin said:

ragefreak kick yemiş :(

Bence kendi çıkmıştır.

guild log kicked by sco diyor sdf

Bari böyle işkembeden sallayacaksan mişli geçmiş zaman kullan da sonradan kıvırmaya payın kalsın. Hani bari birinci agızdan, bilirmiş gibi anlatma yalana kaçıyor çünkü. Guild log öyle demiyorsa ne vereceksin mesela iddiaya girelim istersen. Sco o işlerle ilgilenmez çıktıgımı bile çıktıktan sonra konuştugumuzda ögrendi benden.

Progress bitti yolları ayırdık, sıradan bir guild gibi degil tabi ki uyum saglamak baya zor. Devam etmek istemediler teşekkür edip yolladılar. Progress bitmişti falan ya tatildeyken skype chatten konuştuk :) 3 gündem önce dönmem dedim, dogal olarak çıkardılar charları olay bundan ibaret.

Yok kavga etmiş, yok kicklemiş falan benden size drama çıkmaz ama catas biraz daha düşer all caps de biraz daha çıkarsa ordan güzel drama çıkabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok fin kardes ben kickleneyim diye baya kicini yirtanlar, gece gunduz methoddakilere whisper atanlar, skype da ekleyip harraslayanlar falan vardi duzenli olarak da orayı da catas falan gibi sandilar herhalde. Ben kizim skype da iki cam açarım istedigimi yaptiririm guildi değil orasi :) kappa

Toggie iyi bi guilddeyim zaten. Bu content millet bitirene kadar biraz ara veririm raid yapmam diyordum ama tatilden donunce seytan durttu Pwnanza'ya geçtim. Bugun yarin iyi bi rankla biter orda da progress. Darisi eylul gibi bitireceklerin basina
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş girdim progress yaptık, 1. bitirdik, çıktım, 1 hafta tatil yaptım, şimdi herkes keyfine bakıyor. Hatta akşam Pwnanza ile bi daha kesicem archimonde 5. 6. kaç olursa. Sana komik gelen nedir çok anlamadım ama, adamlarla oynadık güzel de bitirdik yani.

Arada biramı açıp twitchden catası takip ederim artık. Ekrana fıstık falan atarım çünkü maymun koysan daha iyi oynayabilir bazılarından. Pardon artık twitchden takip de edemem stream yapan elemanları da kaçırdılar guildden :(

Bu rage kicklendi yok sco atmış bilmemne lafını çıkarmaya çalışanlar, zaten girdigim günden beri beni methoddan kickletmeyi kendine hayat amacı haline getiren insan müsveddeleri zaten, o yüzden çok umrumda degil açıkçası :)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Rage şu methoda harass olaylarını biraz açsana. Eski guilddaşlarım başka yerlere gidince ben de üzülürdüm de senin methoda girmen birilerini kudurtmuş olmalı ki böyle pm falan atmışlar. Şöyle isimlerle misimlerle log paylaşabilsen de biz de görsek kim ne demiş

ben de açtım biramı

http://www.juliemeek.com.au/newsletter/images/popcorn.png

Sosyal ağlarda paylaş

abi şu an nagura nın stream i izliyorum. kız ragefreak kick from guild because drama... falan dedi. sanırım chat den bizim türkler bişeyler soruyor

kız hala inatla papağan gibi ragefreak kick guild then kill the boss falan diyor.chat e baktım ragefreak le ilgili soru soranda yok. ingilizcesi iyi olan biri izleseydi şu yayını
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...