toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 valla caps var da koymuyosanız topsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Darksun said: haha bu konu amma klasik ya, en az 3 kere aynı durumu görmüşümdür. Yerli versiyonunu ilk kez görüyorum :D Bizdekiler hep evlendi ya, hic tanklayan kiz görmediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Simay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 suBzer0 said: Simay kanka sende caps boldur yine vakkolu makkolu koysana sdsafasdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 suBzer0 said: Simay Tek kız bu değil mi zaten guildde ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Sanki biraz ayıp olmuyor mu tek taraflı bu kadar dedikodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 eet boku cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ya zaten ben istiyorum ki bu işin diğer tarafı da gelsin onlar da tartışmaya katılsın. Olayı dedikodu olmaktan çıkarıp gerçeklerin konuşulduğu bir mecra haline gelelim. Karandini ve Siimiize ulaşma şansı olan varsa lütfen topiğin adresini versin, ben zaten e-maildan simaya gönderip yorumlarını soracağım. Sonuçta önemli bir konu, burda yargısız infazda bulunmamız doğru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 arkaya şu müziği açtım, başlığı öyle okuyorum tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=D6tENE149Mo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Geyik meyik bir yere kadar. İsim, fotoğraf, vb. kişisel bilgileri paylaşanı direk şutlarız. Bilginize, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sonradan gelen edit: bizim hajnalda vakti zamanında druid bi hatun yuzunden dagılma tehlikesi geçirmişti. hos yası vardı, officer'larla iliskisi yuzunden degil de tripleri usandırmıştı milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 guild niye dagılıyo karı tribi yuzunden, atmaya mı kıyamadınız sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 druide yarasın yaramasın her itema sulanıp, drama çıkarıyodu ahah ama sağlam drama. detayları hatırlamıyorum taa vanilla sonu zamanlardaydı bu olaylar, early bc bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 raidlere 1 saat zam gelmiş 6 da başlanıyor artık hahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ragefreakyo said: raidlere 1 saat zam gelmiş 6 da başlanıyor artık hahahhah bu bi ara satta geyiği olan kız mı ? s ile başlıyor hani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Güncelleme yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuya ilişkin expertise danışmanlık almak isteyen Guildmaster veya Dramafreak varsa yardımcı olurum. Saati 1500g yalnız. 3 saat üzeri destek alacaksanız 1 adet rep fulletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://eu.battle.net/wow/en/guild/twisting-nether/TAP%20YIRMI/ asdasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ragefreakyo said: Benim ardimdan miraula daldilar, kanser gibi guildin icinde adeta. Tabi en sonlarda gozu karartip miraul ve ragefreake dalabilmek icin karandine vermeye baslamis tabi baska neler var bilemem. Niye durup durup kendinden üçüncü şahısta bahsediyorsun arkadaşım? Wow un Zlatan İbrahimoviç iyim mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 guildde, guildin adini okumayi bilen yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kızın resmi var mı merak ettim akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 var da siliyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ÖM denen bir teknoloji mevcut formda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Twitch hesabı var. Orada 100 x 200 olarak foto var. Az zorlarsan görebilirsin büyüteç kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Yanlız o değilde ciddi ciddi bir iki şey yazayım. Şu konuyu başından sona biliyorum. Hrkesden dinledim resmen ama burada tek bir kişiyi övme gereksinimi duydum oda hatun kisi. Helal olsun ya. Ormanda dişi aslan bir kabileyi bu kadar kolay dağıtamaz. Bir karikatür vardır ya 'işte hep bunlar sex' İnsanında hayvandan farkı yok abi. Vucudun testesteron salgılıyorsa ve o kadar wow kolik arasına bir hatun koyarsan böyle olur. Adamlar 10 saat raid yapmaktan sosyalleşemeyince sanki dünyada tek bir kız kalmışcasına vahşileştiler ve saldırdılar. Hep şunu dedim Catası dışarıdan hiç bir güç yıkamazdı. Ne kadar yıkmaya calışırsan bunlar birbirine daha çok kilitlenip hırs yapıp daha çok başarı alıyorlardı. Kendi hallerine bırakın diyordum ki aynen öyle oldu. Yazık oldu yemin ederim. Rage de, karandininde, miraulunda vs ninde senelerdir emeği var o guildde. Çok yazık. Ama burdan hatuna sesleniyorum. Geçende konuştuk paticiği okuduğunu söyledi dün hatta. Aferin kız. Gerçekten saygı duydum sana :) Yıkılmaz denilen tabuları yıktın. Edit: Her ne kadar kisiler belli olsa da isim vermek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar