mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 1de 2de çok iyiydi ama milletimiz içten içe RAKI İÇME EDEBİYATI ve İÇKİLİ ÖZLÜ SÖZLER tarzı şeyleri çok sevdiği için (cohle her ne kadar efsanevi bir karakter olsa da) cohle'un ergen ergen özlü sözlerine AĞĞĞĞBİ ÇOK DERİNNN YEAAAA ACIIII falan diye görüyor sonra 2. sezonu aşırı bokluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 cohle ile alakası yok bence ya. yönetmen farkı var iki sezon arasında. sırf bizde değil globalde de ilk sezonun çok daha iyi olduğu tartışmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 bizde neden bu kadar aşırı sevildiğini açıklamak için yazdım ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bu adamın oyunculuğunu beğenmiyorum, yanlış tercih bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 mokoko said: _Rave said: bu sefer tek kişinin hikayesini anlatıcak gibi duruyor diğer sezonların aksine. true detective'in iyi yaptığı işlerden biriydi ikili üçlü karakterlerin hikayesini ve çatışmasını izlemek. bilemedim. exclusive o exclusive değil ''ÖKSKOLOSÖF'' ağzından salya saçarak tüketici vicdanını savunduğunu hissettirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 zencili olması iyi olmuş, eksik kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 2. sezonu o kadar da gömmeyin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 trailer iyi duruyor. kadro guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Üç Yıldır Beklenen True Detective’in 3. Sezon Fragmanı asıl sıkıntı 2. sezonun üstünden 3 yıl ne zaman geçti. OHA ABİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Abiiii acayip heyecanlandım. İlk sezon zaten efsaneydi. İkincisi ilkinden zayıf kalsa da çok güzeldi bana kalırsa. Heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 ben beklemiyodum 3.sezon söledilerse de habeerim yoktu, o yüzden hiç yoktan iyidir at cebe hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 dasaaa said: pretentious pretentious pretentious Gavur medyasında ikinci sezonun bu kadar fazla "pretentious" eleştirisi almasının altında ana hikayenin güçlerini kaybeden beyaz erkekler hakkında olması var, herkes tek bi ağızdan aynı eleştiriyi yazdı hatta. Birinci sezonu da öyle down to earth bi havada geçmedi hiç bi zaman, I can see your soul at the edges of your eyes diyen uyuşturucu tacirlerinin olduğu bi dizi sonuçta, ha oyunculuk + yönetmen daha iyi olduğu için daha az göze battı ikinci sezona göre. Marşmelov Ali de iyi oyuncu ama net SJW pandering için seçilen bi karakter, keşke zenciliğin üstüne lezbiyen hatta genderfluid falan olsaydı da medyadan tam onay alabilselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 mokoko said: 1de 2de çok iyiydi ama milletimiz içten içe RAKI İÇME EDEBİYATI ve İÇKİLİ ÖZLÜ SÖZLER tarzı şeyleri çok sevdiği için (cohle her ne kadar efsanevi bir karakter olsa da) cohle'un ergen ergen özlü sözlerine AĞĞĞĞBİ ÇOK DERİNNN YEAAAA ACIIII falan diye görüyor sonra 2. sezonu aşırı bokluyor. Abi aynen.. ikinci sezon ilk iki üç bölümü izlddikten sonra iema çizmiştim kim nedir ne yapar diye o kadar anlaşılması zordu ki. Ama sonra acaip bi yere gitti ilk sezonu kat kat aştı benim için. Colin farrell hiç sevmem herif çağ atladı gözümde. Bezerides ne hatundu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Ahaha aynen ben de öyle ikinci sezon kimin kim olduğunun oturması resmen 3-5 bölüm sürmüştü. Daha önce dediğim gibi ikinci sezon da çok iyidi bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=btoZfxs0pE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 YESH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 YETER ABİ ZENCİ SPAMİ BAYDI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 zenci diye ezdigin adamin onunde diz coker sinema bileti istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 hype train yolcusu kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 nig mode, izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Adam Mahershala Ali ye random zenci dedi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 mascio said: YETER ABİ ZENCİ SPAMİ BAYDI YA ya abi amerikalı bi beyaz olsan anlıcam da bu tavırları kum zencisiyiz yani, sen niye seviniyorsun ki beyaz adam görünce tv de ? bu kadar mı mankurtlaştık da beyaz adam görmeden kendini bağlayamıyorsun içeriğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Adamın derdi zenciye düşmanlık değil ki, zoraki birilerine yaranmak için zenci karakter sokan senaristlere kızıyor. Yoksa beyazmış siyahmış kime ne. Ama bu konudaki ulti zenci trans lezbiyen bir muhafazakarın hikayesi olacak bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 burdaki oyuncu seçiminin ne alakası var, mahershala thoru oynuyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 İşte bunla alakası yok genel bi öfkeyi gereksiz kullanmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar