Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Detective (2014) - HBO

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

1de 2de çok iyiydi ama milletimiz içten içe RAKI İÇME EDEBİYATI ve İÇKİLİ ÖZLÜ SÖZLER tarzı şeyleri çok sevdiği için (cohle her ne kadar efsanevi bir karakter olsa da) cohle'un ergen ergen özlü sözlerine AĞĞĞĞBİ ÇOK DERİNNN YEAAAA ACIIII falan diye görüyor sonra 2. sezonu aşırı bokluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

_Rave said:

bu sefer tek kişinin hikayesini anlatıcak gibi duruyor diğer sezonların aksine.

true detective'in iyi yaptığı işlerden biriydi ikili üçlü karakterlerin hikayesini ve çatışmasını izlemek. bilemedim.

exclusive

o exclusive değil

''ÖKSKOLOSÖF''

ağzından salya saçarak tüketici vicdanını savunduğunu hissettirmen lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

pretentious pretentious pretentious

Gavur medyasında ikinci sezonun bu kadar fazla "pretentious" eleştirisi almasının altında ana hikayenin güçlerini kaybeden beyaz erkekler hakkında olması var, herkes tek bi ağızdan aynı eleştiriyi yazdı hatta. Birinci sezonu da öyle down to earth bi havada geçmedi hiç bi zaman, I can see your soul at the edges of your eyes diyen uyuşturucu tacirlerinin olduğu bi dizi sonuçta, ha oyunculuk + yönetmen daha iyi olduğu için daha az göze battı ikinci sezona göre.

Marşmelov Ali de iyi oyuncu ama net SJW pandering için seçilen bi karakter, keşke zenciliğin üstüne lezbiyen hatta genderfluid falan olsaydı da medyadan tam onay alabilselerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

1de 2de çok iyiydi ama milletimiz içten içe RAKI İÇME EDEBİYATI ve İÇKİLİ ÖZLÜ SÖZLER tarzı şeyleri çok sevdiği için (cohle her ne kadar efsanevi bir karakter olsa da) cohle'un ergen ergen özlü sözlerine AĞĞĞĞBİ ÇOK DERİNNN YEAAAA ACIIII falan diye görüyor sonra 2. sezonu aşırı bokluyor.

Abi aynen.. ikinci sezon ilk iki üç bölümü izlddikten sonra iema çizmiştim kim nedir ne yapar diye o kadar anlaşılması zordu ki. Ama sonra acaip bi yere gitti ilk sezonu kat kat aştı benim için. Colin farrell hiç sevmem herif çağ atladı gözümde. Bezerides ne hatundu be.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...