Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://i.imgur.com/As4zAQN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 5'li kim şimdi bunlar tam olarak? ikisi zaten başlarda vurulan denyolar tamam. biri eski şerif. biri bu bizim yellow king, son eleman kim? bu kasetlerin çıktığı evin sahibi olan tuttle mi? videoyu da o evdeki deli karı çekiyordu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/true-detective-finale-review bence gayet temiz bir review olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ZaugnaKhaldun said: Ana hikayenin de bir önemi yok, character story çok daha iyi gibi gözüküyor şimdilik. 2. sayfadan alıntılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 5li Hiç biri. Tuttle ailesinin üyeleri var bi onu biliyoruz, kaset peder tuttleın kasasından çıkıyor. Bide internet teorilerine göre martynin kayınpeder olabilir işte, kızın çizimleri bebeklerle yaptığı canlandırma ve problemleri ordan etkilenmiş olabilir hikayesi. 95te ölen reggie ve dewall bu tuttle ve şurekasının büyük ihtimal tecavüz ettiği ve ensest ilişkilerden falan doğan kendi çocukları. Üçüncüsü de bizim erol. Martyle rust ın kurtardığı kız ve ledouxların araba tamircisi uzak kuzeniyle tuttle malikanesine bakan yaşlı zenci teyzenin anlattıkları bu yönde en azından. Yani o beşli daha farklı, daha eski bi cult. İhtimal modern cinayetlerle falan alakaları yok, hatta bi tanesi bence kesin erolun yatağa bağlayıp dudaklarını falan mühürleyip mumyaladığı babası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bende birebir aynı çıkarımları yapmıştım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Kalan 7 bölüm ilk bölüm gibi mi geçiyor genel olarak? Olayların ilerleyiş hızı filan olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Aksiyonun ve gerilimin arttığı yerler var ama genel olarak tempo aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 neler neler hayal etmiştim final için nerde o teoriler noldu onlara of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 teoriler balon gibi, axedice gibi patladı. axedice said: ZaugnaKhaldun said: katilin kim olduğunun bence şu anda hiçbir önemi yok ya diyaloglara gelin abi, boşverin katili arcane said: aynen Such haksızlık, so spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bu da bonus olsun yönetmen diyor ki"I never read into what she was doing as having any relation to the crimes or the cult. I read Audrey’s behavior as being the direct result of an inattentive father. Seeking male attention in other places, or even seeking to get into trouble, perhaps, to get the attention of her father; it was not related to the killings or anyone around them. I don’t even remember seeing the spiral in her room." sorduğum sahne içinbulutları gördüğü yer hani, siyah yıldızları onaylamış ama o spiralin ne olduğunu söylersem başım yazarla belaya girer diyor eşek herif eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Süperdi amk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 arcane said: teoriler balon gibi, axedice gibi patladı. Anlıyorum kocaman siyah çerçeveli gözlükleriniz, kareli dar pantalonlarınız ve dar v yaka süveterleriniz kan dolaşımını etkileyerek mainstream fikirlere karşı alerji yarartıyor. Ama Carcosa üzerine bu kadar buildup varken, karakterlerin gelişimi için önemli olsun olmasın bi deliver istiyorduk, bekliyorduk. Total unraveling ya da lost soslu reddit teorilerine gerek yok, TAKE OFF YOUR MASK! diye höyküren prime evil ın niye bu hale düştüğüne dair ufak bi flashback bile yeterli olurdu. Onun yerine dedemin (dedenin?) sana nasıl atladığını anlat diyip lapsexe girişmesinden, 40 ayrı yan karakterin yarım yamalak hatırladığı hikayelerden anlam çıkarmamız gerekti. Türk kezbanları gibi gösterip de vermemek tam olarak böyle bişey, o yüzden sana soruyorum arcane efendi. Evlenmeden niye olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ben de istiyordum o deliverı. ama hiçbir zaman dizimagden lost izleyen liseli gibi bakın buraya da spiral koymuşlar!!11 gibi bir yaklaşımım olmadı. beklentiyi düşük tuttum. niye? yapamazlar diye mi? hayır, gidişata göre öyle tahmin ettim. biz karakterleri, diyalogları överken ön planda bunların olduğunu söylerken bizimle daşak geçtin sexdice. şimdi diziyi yapan adamlar aynı şeyleri söylüyor. nabers? ehueh. ha şöyle. gönül rahatlığıya beğenmedim de. beklentilerimi kullanılmış mendil gibi kenara fırlattılar de. kafanı koy omzuma, ağlayarak içini dök bana (inb4 burada seksüel bi kinaye yok pis herifler). facebook'da dedirtemedim buraya kısmetmiş ahah. evlenmeden niye olmaz biliyor musun, son 2 bölümün çekim senarosunu çekimden iki hafta önceye yetiştirirsen olmaz tabii. uzun bağlılığın, önceden yazmanın getirdiği tatmin başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 dizi kötü kasmayın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yellow king hkk. flashback güzel olurdu cidden, ama mystery crime bir tv serisinden bu kadarını bile beklemiyordum ben. şaka maka sezonun en iyi serisini izletti adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 arcane said: ben de istiyordum o deliverı. Ha şöyle yola gel. arcane said: biz karakterleri, diyalogları överken ön planda bunların olduğunu söylerken bizimle daşak geçtin sexdice. Spark sıradağları yaratırken bu orijinal fikri de ben buldum dediği için onunla dalga geçtim, ama canın sağolsun panpa. said: gönül rahatlığıya beğenmedim de. Beğenmemek mi? Allah çarpar sirkte koştuğum için. Tövbe headshot. said: kafanı koy omzuma, ağlayarak içini dök bana Sonra da maggienin rustı kullandığı gibi kullanıp at beni? O taktik bi kere işe yarar arcane efendi yemezler. said: evlenmeden niye olmaz biliyor musun, son 2 bölümün çekim senarosunu çekimden iki hafta önceye yetiştirirsen olmaz tabii. uzun bağlılığın, önceden yazmanın getirdiği tatmin başka. - Ama ben eve gelirken filim izleriz diye gelmiştim, yhaaa durr öpme pissss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 flashbacki naapcaksınız abi adam deli işte. tvyi görüyor aksanı değişiyor falan. küçükken babası suratını yarmış. ensest vahşet tecavüz gırla. teypi var adamların. babayı da mumyalamış norman bates gibi. o ailenin en sakat üyesi buymuş işte, kralı bu yani sdf. zaten elemanlar errol yellow king değil dedi haberiniz olsun ahaha. o da ayrı bi bomba. benim gönlümde yellow king'dir ama. rust'ı görünce çıkar ulan maskeni dedi. bölüm sonunda ağlıyordu rust. işte budur abi. ağlattı adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 patideki hamburger muhabbetinden kafa uçmuş galiba dsgsh http://i.imgur.com/qGQWhH8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bana göre bu dizinin hikayesi Rust ve Marty, diğer konular süs niyetine duruyor. Katil kimmiş, olay neymiş falan filan hiç ilgimi çekmedi baştan beri. Senaristlerin düşüncesi de sanırım bu yöndeymiş. O yüzden aşırı beğendim finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ahmedinejad said: patideki hamburger muhabbetinden kafa uçmuş galiba dsgsh http://i.imgur.com/qGQWhH8.pngahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 muazzamdı dizi. bu apayrı olay. karakterleri olarak filan da diğer elemanlar kimdi acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 son yılların en iyi dizisi oldu harbiden. ders diye türk sinemacılara 50 kez üst üste izletmeleri gerek bence. böyle karakter mi yaratılır lan allah canınızı almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=d35uzpO3Al4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar