incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bo5 3-0 da biter bo3 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ty captain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Zmain 2 - 1 Quixef (Bo5 zannetmiştim ben 4. oyunu başlattık, kazandım ama Bo3 olduğunu buradan okuyunca 2-1 e önce o ulaştığı için Zmain e verdim turu, kendisine başarılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 liebe 2 dk once onlinemissin kacirdim seni :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Gaddarkerimle edward ne zaman yapıyorsunuz maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 incdarkness said: bo5 3-0 da biter bo3 2-0 Hakkat mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 RaidenXelRu said: liebe 2 dk once onlinemissin kacirdim seni :S abi ben de girdim kabul ettim ekleme talebini, saniyeler önce offline oldu yazıyordu bir kaç oyun attım gelirsin belki diye sorna çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 axedice said: Gaddarkerimle edward ne zaman yapıyorsunuz maçı? Pazartesi. Totemic haftasonu yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 puma vs holycan buralarda mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 holy eklemedi henuz onu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 pumayı ekledim ben, 2 saat falan online'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ok bol şans ptesi ilk tur macları bitmiş olacak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ace kayıp sanırım gören duyan var mı? Napıcam ben şimdi bekliyorum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ace pazara kadar çalısıyorum demişti yarın gelir en geç ptesi oynarsınız saati belirleyin onceden de sarkmasın ptesiden öteye aynısı diger ilk tur eşleşmeleri için de geçerli salıya sarkmasın lütfen öm ile haberleşin saat kararlaştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Leopar US region olduğu için aramızda oynayamıyormuşuz. Genel US ise leopar atlasın turu, EU ise ben atlıym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 lel holy ile birbirimizi eklemeyi basaramayinca farkettim ki oyun cross-region desteklemiyormus, siz eu'da ben us'te oldugum icin turnuvada oynamam mumkun degil. neyse size iyi eglenceler, oyun betadan cikinca belki katilabilirim sonra ki turnuvalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 genel tabii ki EU grats holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 raiden 2-0 la geçti bol şans diliyorum kendisine ama ilk maç çok fena gitti ya ahahahah keşke kaydetseydik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 :D en son 1 hp dim sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 6 hp si varken 5 damage yedi out of cards zımbırtısından sonraki turn ben öldüm auehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 raiden 2 tunca 1 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 gg wp guzel deckler/oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 lethe 2 - 0 aradhell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Stream denemesi yapıyorum zor da değilmiş pek :) Sonraki maçları yayınlarım isteyen olursa :P Bu saatte hangi çılgın izler bilmiyorum ama Zmain Hearthstone Twitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 serkanay said: ace kayıp sanırım gören duyan var mı? Napıcam ben şimdi bekliyorum değil mi? Ses? Kimse var mııı??? Sesimi duyan var mıı??? Evet işteydim. Cılkım çıktı. 10 dakika kadar önce eve girdim. Uyuycam şimdi. akşam 9 gibi uyanırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar