Murray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Namessar said: birinci dunya savasinda ne fps si be! siperlere takilip kalinan, kimsenin metre ilerleyemedigi dunyanin en garip savasi. fps si mi olurmus? karsilikli 60 dk siperde yatip arada birbirimize sigara mi aticak misiz? orta dogu suveys vs deseler tamam, orada bildigin hareketli savas var da, avrupa dan bir cacik cikmaz. Süngüyü unuttun! Aynı mevzu Mount and Blade Warband'ın Napoleonic Wars DLC'sinde de var ve hayvani zevkli 200vs200 muharebeler. örn : https://www.youtube.com/watch?v=VzcSY3OsvFw
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 verdun verdun, vermedun.. öeeeh
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 hahahah zevkli dediğin şeye rush ya hahaha
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2026 Silphatos, 21.12.2013 11:56 tarihinde dedi ki: gelibolu yok almam, fak battle of verdun yapıyorlar artık 13 yıl bekledik ama oldu lol. ww1 game series diye kendi üçlemelerini yaptılar, verdun ile başladı, sonra italya - avusturya cephesini işleyen isonzo geldi. şimdi de gelibolu ile devam edecekler. 2 1
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 "I don't order you to fight, I order you to die." 2
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 türkiye'den de bayağı ilgi var yorumlarda, hadi bakalım umarım başarılı olur oyun. çok iyi görünüyor, uçaklar, gemiler vs.
Notsand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2026 Bu oyunlar iyi bence de oynayani cok azdi en son baktigimda, o yuzden ben de cok giremedim icine.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 https://store.steampowered.com/news/app/3065940/view/715661584899245609?l=english promosyonu da gelibolu'da yapmışlar seddülbahir kalesi'nde, çok iyi ya.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 İlla destek vereceksek Yozgat City, Erzurum falan gibi salaklıklara değil böyle yapımlara vermek almak lazım
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2026 Ben buna baya yükseğim. Sıkıldım CS2'nin hilesinden vs... Tam yeni oyun arayışındayken iyi denk geldi. İlk girişte güzel ve mantıklı bir fiyata çıkarsa arkadaşlarla girişeceğiz.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 bunda da tabancaları işliyorlar. detaylar muazzam ya.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2026 yarın çıkıyor, halen fiyatı belli değil yalnız. fakat osmanlılarda lmg yokmuş, nasıl dengeyi sağlayacaklar acaba. lmg yokediyor çünkü açık ara bu seride, mavhediyordum isonzo'da filan. hmg yuvalarının yerleri hep çok kötü sabit olmalarının yanısıra, sniper feedlemek dışında işe yaramıyorlardı.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2026 (düzenlendi) battle medidation ve retribution aura var bizim tarafta np crusader aura birde topuklamak icin Ağustos 19, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi 1
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2026 oo şimdi de indy neidell ile collab.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 7.5$ her türlü çok iyi fiyat. Review'ler very positive gelirse direkt girisirim.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 (düzenlendi) bedava resmen, üstüne para vereceklermiş neredeyse. ben 3-4 katı bekliyordum. o paraya isonzo bile alınır hala. isonzo 30$'mış zaten hala, bence çok beklemeyin hata fiyatı olabilir lol, 10 yıllık verdun çünkü 10$. Ağustos 20, 2026 Sam tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 TRye kıyak geçmişler dışarıda 30 usd galiba?
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 (düzenlendi) evet suggested 14.49$ MENA/SASIA (south asia) ya 9.99$ (üzerine %25 indirim var). Bol bol ottoman oynasın millet diye mi boostluyorlar acaba lol . Ağustos 20, 2026 Darksun tarafından düzenlendi
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 (düzenlendi) gerek yoktu bu kadar fan service, alacaktik nerede toplanioz oynamak icin? Alıntı The ‘Ordered to Die’ pack is inspired by the famous order issued to his men by Mustafa Kemal (later Ataturk) during the Gallipoli landings in 1915. It provides new uniforms for Ottoman soldiers and officers to wear, whether defending the beaches of Gallipoli or fighting on the battlefields of Mesopotamia and beyond. This pack introduces a Staff Officer's uniform, as well as an alternate version of the kalpak with the grey outer lining and red top. The tunic with the rank of Mirliva (Major-General) has a red collar worn by staff officers. A seemingly basic officer’s load-out is complemented by the inclusion of the auspicious ‘Gallipoli Star’. Staff breeches and leather riding boots complete the stylish ensemble. For regular soldiers, a fez with a tassel is now available as headgear, along with a short pocketless tunic variant and standard trousers in darker colours. If you look closely at the puttees, you’ll also find a spoon tucked in there as well, a common practice among all armies during the period. A new character body variant, 'Yusuf', is included too. A veteran of many conflicts. The equipment for the infantry is a double bandolier paired with a small striker patch, used to light the Ottoman grenade. Accessible by all factions, this pack also includes moustaches fashioned on ‘Mustafa’ and ‘Enver’, alongside these, all soldiers can add a sprinkling of sophistication with a monocle. An extended cigarette holder - modelled on the version owned by Mustafa Kemal - provides an additional touch of class. Included in this bundle are: 1x Face for Ottoman soldiers - Named ‘Yusuf’ that shows the signs of many battles. 2x Facial Hair for all factions - Moustaches fashioned on ‘Mustafa’ and ‘Enver’. 2x Facial Accessories for all factions - A monocle and an extended cigarette holder. 2x Headgear for Ottoman soldiers - an alternate version of the kalpak with the grey outer lining and red top for officers, and for regular soldiers, a fez with a tassel. 2x Equipment for Ottoman soldiers - A basic officer’s load-out with the ‘Gallipoli Star’ and a double bandolier paired with a small striker patch – used to light the Ottoman grenade - for soldiers. 2x Upper Clothing for Ottomans - A tunic with the rank of Mirliva (Major-General) and a short pocketless tunic variant for soldiers. 2x Lower Clothing for Ottomans - Staff breeches and leather riding boots for officers, and standard trousers in darker colours with a spoon tucked into the puttees for soldiers. awwww yes enver biyigi DLC si eksikti birtek hayatimda Ağustos 20, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 aldım oyunu. geforce now'a da gelecekmiş bu hafta. akarım mavzerimle. Spoiler yalnız bu oyunda acayip mevzu döner. ne kadar ekalliyet varsa bizden kopan akın akın ingiliz tarafında oynar.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 iki saat oynadım oyun güzel ama ottoman reskin olması dışında pek bir yenilik yok gibi. türkler yine bir süre server doldurur ama gavurlar çabuk sıkılır herhalde. Try hard bir oyun biraz da, "oraya balkon mu denir window mu" kavgası yapan sweaty ekip bulup işbölümüyle oynamazsan ezilebiliyorsun. bir tane iyi çalışan squad olsa maçı değiştiriyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 kazaninca plevne marsi calio sahane 1
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 (düzenlendi) Benim Isonzo oyunu Epicte, bunu da ordan alayım diyorum, Steamden alanlarla aynı serverlara girebililyoruz di mi? Geçende ESO üyeliği aldım 1 yıllık ama XBOX serverına koydu dallamalar ondan soruyorum. (MS storeye baktımda 870TL fiyat koymuşlar bu oyuna mal MS, 330TLlik oyunu 3 katına satmaya çalışıyor) Ağustos 20, 2026 Shadow tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar