Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buy Game During Sale Never Play It AKA Steam Winter Sale Başladı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen bende,kaldırmıyodu o zaman makine zorlana zorlana oynayacam diye uğraşıyodum,sonraları daha kaç kere daha tekrar tekrar oynadım kimbilir

ismide kullanabilirsin hakları bana ait değil :P
Mesaj tarihi:
Seru said:

Redeagle said:

Bu arada bir şey dicem. Eğer steam marketten almak istediğiniz bir şey veya çok pahalı olmayan bir oyun varsa inventorynizdeki kullanmayacağınız kartları satın. Badge yapmak ek kart veriyor diye millet deli gibi satın alıyor. Bir saat önce makine başına oturdum. 9 kartım satıldı bile.

dostum sen geç kalmışsın. card betasından beri ne satışlar döndü burada.

ben araba aldım mesela
Mesaj tarihi:
Xenus said:

dayz'e indirim gelmeyecek herhalde. geçen kış mod tutmuşken arma II'e indirim gelmemişti sanki

1 hafta oldu release olalı indirim gelceğini hiç sanmıyorum ben şahsen
Mesaj tarihi:
fm en fazla %50 girer bu indirimde gibi duruyo.

yatırım tavsiyesi degildir!

bu arada fm14 te inanılmaz guzel eklenen seyler var bi kere mac goruntuleri(motoru demiyorum tam olarak) INANILMAZ daha iyi. HFR 3D kadar iyi. asdf alın yani. ama tabi hala 1 2 yama lazımki oyun tam otursun.
Mesaj tarihi:
3d mac geleli cok olmustu da.

eski mac goruntusu ile yeni mac goruntusu arasındaki fark sinemada 3d ile hfr 3d arasındaki farktan daha fazla yani. macı izlemek bi keyif resmen.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

Xenus said:

dayz'e indirim gelmeyecek herhalde. geçen kış mod tutmuşken arma II'e indirim gelmemişti sanki

1 hafta oldu release olalı indirim gelceğini hiç sanmıyorum ben şahsen

bunu ben de bekliyorum aynı şekilde arkadaşın dediği gibi hem çok az bir süre olmuş çıkalı hem de alphanın alphası oyun diğer yorumlara göre. top seller zaten şu an. en azından öyleydi son baktığımda. ben vericem kırbacı alıcam oyunu sanırım indirimler bitince. acelem yok.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Steam wallet'a para yükleyemiyorum hiç bir şekilde nedenini bilen var mı? Ödemeyi update edemiyoruz, birazdan deneyin gibi bir şeyler yazıyor.

ben de dün gece oyun satın alamadım. ekledim oyunu, ödeme kısmı error verip durdu
Mesaj tarihi:
sabonis said:

şu unepic şeker ve güzel bi oyun. türü sevenler denesin, en azından bi gameplay videosu falan izlesin, hoşlarına gidecektir bence.

arkada kalmasın, kısa indirim zaten.
  • Yeni Oluştur...