arkimod Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aynen bende,kaldırmıyodu o zaman makine zorlana zorlana oynayacam diye uğraşıyodum,sonraları daha kaç kere daha tekrar tekrar oynadım kimbilir ismide kullanabilirsin hakları bana ait değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Seru said: Redeagle said: Bu arada bir şey dicem. Eğer steam marketten almak istediğiniz bir şey veya çok pahalı olmayan bir oyun varsa inventorynizdeki kullanmayacağınız kartları satın. Badge yapmak ek kart veriyor diye millet deli gibi satın alıyor. Bir saat önce makine başına oturdum. 9 kartım satıldı bile. dostum sen geç kalmışsın. card betasından beri ne satışlar döndü burada. ben araba aldım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ne Rollercoaster mış arkadaş 7 yıllık oyun olmuş bence 1 dolar fln olmalı all in one fln yapılsa 5 dolar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Steam wallet'a para yükleyemiyorum hiç bir şekilde nedenini bilen var mı? Ödemeyi update edemiyoruz, birazdan deneyin gibi bir şeyler yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dayz'e indirim gelmeyecek herhalde. geçen kış mod tutmuşken arma II'e indirim gelmemişti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 burda herkeste vardır ama left 4 dead 2 bedava steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yoktu valla saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Xenus said: dayz'e indirim gelmeyecek herhalde. geçen kış mod tutmuşken arma II'e indirim gelmemişti sanki 1 hafta oldu release olalı indirim gelceğini hiç sanmıyorum ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 valla şu indirimin bitmesini beklerim alacaktım almıyorum :d tüm oyunlar giriyor indirime benim gibi düşünenler beklicek ay başını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 FM acaba %50 den fazla indirime girer mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bi kere headline oalrak %50 yaptılar iki gün sonra %75 yapmaları sence de süper saçma olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 FM kaptım hemen, kurayım bir ara asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 beleşi duyan geldi çökerttiler steami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 fm en fazla %50 girer bu indirimde gibi duruyo. yatırım tavsiyesi degildir! bu arada fm14 te inanılmaz guzel eklenen seyler var bi kere mac goruntuleri(motoru demiyorum tam olarak) INANILMAZ daha iyi. HFR 3D kadar iyi. asdf alın yani. ama tabi hala 1 2 yama lazımki oyun tam otursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Nasıl ya, yukardan 2d göstermiyor mu maçı, anlatın anlatın :p Aylar yıllar oldu fm oynamayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 3d mac geleli cok olmustu da. eski mac goruntusu ile yeni mac goruntusu arasındaki fark sinemada 3d ile hfr 3d arasındaki farktan daha fazla yani. macı izlemek bi keyif resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Anelor said: Xenus said: dayz'e indirim gelmeyecek herhalde. geçen kış mod tutmuşken arma II'e indirim gelmemişti sanki 1 hafta oldu release olalı indirim gelceğini hiç sanmıyorum ben şahsen bunu ben de bekliyorum aynı şekilde arkadaşın dediği gibi hem çok az bir süre olmuş çıkalı hem de alphanın alphası oyun diğer yorumlara göre. top seller zaten şu an. en azından öyleydi son baktığımda. ben vericem kırbacı alıcam oyunu sanırım indirimler bitince. acelem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 deadwoll said: Steam wallet'a para yükleyemiyorum hiç bir şekilde nedenini bilen var mı? Ödemeyi update edemiyoruz, birazdan deneyin gibi bir şeyler yazıyor. ben de dün gece oyun satın alamadım. ekledim oyunu, ödeme kısmı error verip durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bir halt almadım ben yahu, sanırım ne var ne yoksa almışız zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 şu unepic şeker ve güzel bi oyun. türü sevenler denesin, en azından bi gameplay videosu falan izlesin, hoşlarına gidecektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 lost planet 3 bizde 12.49$ rusyada 4.5$. bu kadar fark olunca oyun alasım gelmiyor bir de region locklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 nba 2k14 15 dolar hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 dun 7.5a aldm greenmanden 2k14ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sabonis said: şu unepic şeker ve güzel bi oyun. türü sevenler denesin, en azından bi gameplay videosu falan izlesin, hoşlarına gidecektir bence. arkada kalmasın, kısa indirim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 patiick de oyun tavsiye etmek haddime değil de bastion inidirmdeymiş geçen sene almıştım ben galiba. baya baya eğlenceli oyun. çok hoşuma gitmişti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar