Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 gündem yoğun bu aralar ama hep haber sitelerini vesaire takip edecek değilim ya. arada sırada mola vermek gerekiyor. dolam kalem ve değişik değişik yazı araçları sever bir insan olarak internette bu konuda yazılar, bloglar okumayı seviyorum. şurada bir hanım kızımız var, kendince kalemleri, mürekkepleri falan deniyor. yazı araçlarına ilginiz varsa bakın işte arada sırada. emek vermiş. benim hoşuma gitti blogu. üç tane kalemim var hepi topu ama bu blogu gördükten sonra sayılarını arttırma hissiyatı oluştu birden. said: Author of this blog loves books, cats, stationery, pens, fountain pens, inks, sufi tradition, myths, religions, occult and everything related! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Çok güzel gözüküyor bi ara okumak için ekledim favorilerime, eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kız güzel olsaydı okuyacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 şöyle yazım olsun isterdim. şu an doktor reçetesinden hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Süpermiş site (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Aga kız yazıyor resmen. Biz yazdığımızı zannediyormuşuz, karalıyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 http://i.imgur.com/PWxrTMi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Guzel kalemleri olacagini dusunup girmistim, mainstream cikti. Benim ceket cebim bile dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 O zaman bu blog sana gelsin. Hem Türkçe içeriği var hem de daha az mainstream. Benim çok faydalandığım, kalem uçlarıyla ilgili bir yazısını okumuştum: http://yazmakkeyiftir.blogspot.com/ Bu amca defter de üretiyor yazacak defter bulamadığı için. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Kalem değil de defter hastalığı var bende. Şöyle kalın siyah deri kaplı çizgisiz defterlerin hastasıyım, gördükçe alasım geliyor. Evde 6-7 tane olduktan sonra daha fazla almamak için tutabildim kendimi ancak. Hayır aldıktan sonra da kullanmaya kıyamıyorum, duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Rewendor said: Kalem değil de defter hastalığı var bende. Şöyle kalın siyah deri kaplı çizgisiz defterlerin hastasıyım, gördükçe alasım geliyor. Evde 6-7 tane olduktan sonra daha fazla almamak için tutabildim kendimi ancak. Hayır aldıktan sonra da kullanmaya kıyamıyorum, duruyor öyle. Gerçek deri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Değil tabii, görünümü tarif etmek için kullandım. Ama o tür defterler hep ilgimi çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 moleskine alın. ben de bunların hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bende var çantada duruyor ama doldurmak hiç bir zaman kısmet olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 huun said: moleskine alın. ben de bunların hastasıyım. dolma kalemle yazınca arka sayfasına çok gölgeleme yapıyor o defter. hiç güzel değil. keskin color'un myra diye bir defteri var. onlar çok güzel. arka tarafa minimum gölgeleme yapıyor ve hiç diğer kağıda sızdırma yapmıyor. moleskine'den daha kaliteli bir defter. hem de çin'de üretilmesine rağmen. herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 not defteri ve dolma kalem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bende de organizer hastaligi var ama ne zamandir istedigim gibi bi organizer bulaniyordum. En son 2K nin bi urununu buldum ama perakende satis yapan yer bulamadim. Adamlara ulastim bi sekilde satiyolarmis perakende isteyene havaleyle. Alicam yakin zamanda. Kalemlere de ilgim var ama bizim firmada kalemler ucuyor surekli. O yuzden vazgectim guzel kalem tasimaktan. Ne kalemlerim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 yeri gelio tuvalet kağıdına not alıyorum ben konsepten o kadar uzağım ki milyon dolarlık anlaşmayı imzalama dışında dolma kaleme ihtiyaç yok görüşündeyim. hatta ben onu da mavi tükenmezle imzalarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 NECRO THREAD Bir arkadaş sağolsun yaklaşık bir sene önce dolma kalem merakı mızrağını attı bana, o gün bugündür ben de bu dipsiz kuyuya düşmüş haldeyim. Var mı paticikte kalem merakı olanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 https://www.kalemhediye.com/urun/scrikss-heritage-50-yil-dolma-kalem-mat-siyah-scrikss-kalem-isme-ozel-kalem-hediyelik-kalem ben şundan almıştım motiflerini falan çok beğenip. Ama ucu inanılmaz kalın geldi yazı yazarken çok dağıtıyorum acemilikten. Sonra gittim ucuz yollu faber castell ince uçlu bir dolma kalem daha aldım yukardakini çocuğuma vericem büyüyünce o da çocuğuna verir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Ucunu değiştirebilirsin, hatta Scrikks kendisi de değiştiriyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Benim dolma kalem bağımlısı bir arkadaşım var (30 40 tane falan var sanırım senelerdir aldığı) bir iki tane hediye etti kendi koleksiyonundan, ben de arada niyetine giriyorum alayım bir şeyler diye ama paraya kıyamıyorum. Ne zaman ona şu kalem nasıl diye foto falan atsam dalga geçiyor "seni de zehirliyorum di mi?" diye haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Ben ofiste hep not alarak çalışırım. Meslektaşlarım basit notlar için bile notepad++ kullanır genelde ama benim alışkanlığım hep kağıt kalem. Kağıt kalem ile yazmaktan da bayağı zevk alırım, dolma kalem bu zevki doruğa çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 ben bi kac ay oldu lamy ile girdim bu ise ama dolar yukselince tek kalemle idare ediyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Selam, Versatil kalemlerle oynaşıyorum ben ama aklımda hep bir TWSBI 580AL var :\ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar