Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 güzel ama bi buçuk lezzet skalasında baya yukarılarda ya. çaktırmıyo ama fiyatı da yüksek kalitesi de. insan profili de iyi. bir midpoint denyoluğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Aiko said: bingildak said: geçen gün bibuçuk'ta adını söyleyemediğim sosisten sipariş ettim. 2 adet sosis için 27 tl mi ne verdim lel. çok lezzetliydi orası ayrı ama iki tane sosis yani. domuz eti olsa bile sunumu falan özel bekliyordum. bildiğin iki adet sosis. bibuçuk pahalı ama öyle fakat burger ve kanat konusunda ben beğeniyorum. ortamı da güzel oluyor. f/p kötü sayılmaz genel olarak. sosisler biraz acımasız oldu. dert etmem asla boğazıma harcadığım parayı ama bir daha yemem yani. edit : ivet, esh'in dediği gibi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kaç santimse fiyatı ona göre olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Milli görüş tayfası AK tayfa kadar mal değildi. Adamlar gerçekten içiyor olsalar asla fotoğraf çektirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bingildak said: Aiko said: bingildak said: geçen gün bibuçuk'ta adını söyleyemediğim sosisten sipariş ettim. 2 adet sosis için 27 tl mi ne verdim lel. çok lezzetliydi orası ayrı ama iki tane sosis yani. domuz eti olsa bile sunumu falan özel bekliyordum. bildiğin iki adet sosis. bibuçuk pahalı ama öyle fakat burger ve kanat konusunda ben beğeniyorum. ortamı da güzel oluyor. f/p kötü sayılmaz genel olarak. sosisler biraz acımasız oldu. dert etmem asla boğazıma harcadığım parayı ama bir daha yemem yani. edit : ivet, esh'in dediği gibi aynen. boğazıma harcayacağım parayı bilgisayarıma harcarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 rakıdan cok ayrana benzıo lan onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 AK tayfa dedigin gercek yurdum insani. kurt milliyetcisi olur gider rusyaya fabrika acar turk milliyetcisi + dinci olur, gencler iciyo miciyo dejenere olmuslar der, kendi gider rakiyi da icer votkayi da. her pazar da ayni rusla takilir. evdeki karisinin cocugunun haberi yoktur tabi. dincinin onde gideni olur. kendine haci dedirtir. millete borcu cakip kacar, dolandirir milleti. ne oldugu belli degildir. babasi fabrikatordur. cebindeki para bitmediginden ekonomi iyi sanar. yurdum insanlari. ortak paydalari cahillik ve para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 stormeagle said: Birincisi resim gerçek ama böyle her şeyi bel altı vurmayada çalışmayalım. Sonra sosyal medyada abuk subuk şeyler çıkıyor bunlar iktidarın elini daha çok güçlendiriyor. Resmin orjinali; Erbakanın önünde ki bardağa baktığımızda bardakta rakının yapamayacağı bir iz var. Ayran gibi duruyor. Tabi erdoğanın ki rakı erbakanın ki ayran olabilir ama hiç sanmıyorum. Yanında hocan varken o ayran içecek sen rakı impossible bişey http://galeri7.uludagsozluk.com/275/tayyip-erdo%C4%9Fan-%C4%B1n-i%C3%A7ki-i%C3%A7mesi_458876.jpg Ayrıyeten iftar sofrası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Black-ice said: stormeagle said: http://galeri7.uludagsozluk.com/275/tayyip-erdo%C4%9Fan-%C4%B1n-i%C3%A7ki-i%C3%A7mesi_458876.jpg en sağdaki aquila değil mi? harbi lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sdafdszjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Şükrü'nün saçlı hali işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 en soldaki adam hasan mezarcı herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://i.imgur.com/OsnBdDX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Black-ice said: stormeagle said: http://galeri7.uludagsozluk.com/275/tayyip-erdo%C4%9Fan-%C4%B1n-i%C3%A7ki-i%C3%A7mesi_458876.jpg en sağdaki aquila değil mi? lan gene ifsa olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 RTE ayran içiyor orda yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 orda hepimiz ayran iciyoruz, yayik ayrani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ayran o bardaga mi konulur heyvanatlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Hell ye baby patato vs dolar (carrefour) http://i.hizliresim.com/Kd2GrX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Esnaf said: DA2019 said: ahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bakmayın bakmayın. allah taş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ballıkayaların olayım gel bana tırman fala ndersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar