Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

quixef

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

bingildak said:

geçen gün bibuçuk'ta adını söyleyemediğim sosisten sipariş ettim.

2 adet sosis için 27 tl mi ne verdim lel. çok lezzetliydi orası ayrı ama iki tane sosis yani. domuz eti olsa bile sunumu falan özel bekliyordum. bildiğin iki adet sosis.

bibuçuk pahalı ama

öyle fakat burger ve kanat konusunda ben beğeniyorum. ortamı da güzel oluyor. f/p kötü sayılmaz genel olarak. sosisler biraz acımasız oldu. dert etmem asla boğazıma harcadığım parayı ama bir daha yemem yani.

edit : ivet, esh'in dediği gibi aynen.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Aiko said:

bingildak said:

geçen gün bibuçuk'ta adını söyleyemediğim sosisten sipariş ettim.

2 adet sosis için 27 tl mi ne verdim lel. çok lezzetliydi orası ayrı ama iki tane sosis yani. domuz eti olsa bile sunumu falan özel bekliyordum. bildiğin iki adet sosis.

bibuçuk pahalı ama

öyle fakat burger ve kanat konusunda ben beğeniyorum. ortamı da güzel oluyor. f/p kötü sayılmaz genel olarak. sosisler biraz acımasız oldu. dert etmem asla boğazıma harcadığım parayı ama bir daha yemem yani.

edit : ivet, esh'in dediği gibi aynen.

boğazıma harcayacağım parayı bilgisayarıma harcarım.
Sosyal ağlarda paylaş

AK tayfa dedigin gercek yurdum insani.

kurt milliyetcisi olur gider rusyaya fabrika acar

turk milliyetcisi + dinci olur, gencler iciyo miciyo dejenere olmuslar der, kendi gider rakiyi da icer votkayi da. her pazar da ayni rusla takilir. evdeki karisinin cocugunun haberi yoktur tabi.

dincinin onde gideni olur. kendine haci dedirtir. millete borcu cakip kacar, dolandirir milleti.

ne oldugu belli degildir. babasi fabrikatordur. cebindeki para bitmediginden ekonomi iyi sanar.

yurdum insanlari. ortak paydalari cahillik ve para.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Birincisi resim gerçek ama böyle her şeyi bel altı vurmayada çalışmayalım. Sonra sosyal medyada abuk subuk şeyler çıkıyor bunlar iktidarın elini daha çok güçlendiriyor.

Resmin orjinali; Erbakanın önünde ki bardağa baktığımızda bardakta rakının yapamayacağı bir iz var. Ayran gibi duruyor. Tabi erdoğanın ki rakı erbakanın ki ayran olabilir ama hiç sanmıyorum. Yanında hocan varken o ayran içecek sen rakı impossible bişey

http://galeri7.uludagsozluk.com/275/tayyip-erdo%C4%9Fan-%C4%B1n-i%C3%A7ki-i%C3%A7mesi_458876.jpg

Ayrıyeten iftar sofrası bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...