Shadow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 kizillelma, 18.02.2025 21:47 tarihinde dedi ki: Ve Mutt u buldum . Artık ormanlarda yalnız gezmek zorunda değilim.. ( İlk bölgedeyim 56 saat olmuş. Hala yardım edilecek cok insan ve çözülecek bulmacalar var ) ulan bu oyunun hakkını vererek dibine kadar oynayan bi sen varsın valla aramızda, helal et 50 avroyu adamlara bari asfasd 1
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 ahmedinejad, 18.02.2025 15:19 tarihinde dedi ki: indirime girmez mi bu ya. 1700 küsür vermek istemiyorum. alırsan steamden al derim modlar çıkıyormuş yavaş yavaş, kolay olur atölyeden modları ayarlamak yoksa epicte biraz daha ucuz ama değmez uğraşmaya.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2025 steamden alırsam geforce now'dan oynamam lazım çünkü laptop kaldırmıyor. xbox'dan alınca da sadece xbox'dan oynayabiliyorum sanırım. xbox'da mod falan da olmaz sanırım. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2025 (düzenlendi) AmoRPHouS, 17.02.2025 18:09 tarihinde dedi ki: Bu aşırı gerçekcilik merağı bende ters tepiyor. Hele hele oyunun combatı çok kötü, eski might and magic günleri gibi sanki birini secip yaklaşınca ona karşı full zoom turnumu kullanıyomuş gibi kombat, kamerayi ceviriyon ona kitlenio onla teketek haha block/counter atağın yönünü belirle kusmalık. Bırakın kardeşim ben gönlümce savurucam Elden Ring gibi. kötü değil de gerçekçiliği hedefliyor. elden ring de tekken / street fighter türü arcade dövüş oyunu gibi iyice. hepsinin gelişmesi lazım ama bunun da gideri var. dövüş esnasında tauntlar falan da güzel fikir. spoiler'a almış da dövüş var bişi yok Şubat 19, 2025 razzRaziel tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2025 Hotfix 1.1.2 – Stability & Quest Fixes https://kingdomcomerpg.com/en/news/hotfix-1-1-2
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2025 Saeros, 18.02.2025 12:51 tarihinde dedi ki: dnmk styrm b yn m krkyrm 1
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 başladım buna, hakkaten güzelmiş. atımı da aldım ^^
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Oyun çok iyi , sırf kızılelmanın nocontext video spammingi doldurmasın konuyu diye ara ara bişeyler yazalım asd. Open world ilk oyundaki gibi yine çok iyi, x questi için giderken y questine dair bişeyler görüyorsun sonra haritanın bi o tarafına bi bu tarafına at sürerken buluyorum kendimi. Tam bir @GokTuRK hikayesi şeklinde gidiyor bazı questler, en son köpeğimi bulmaya çalışırken kıpçak kankalarımla birlikte o kadar sarhoş oldum ki köpek ruhlarıyla konuşmaya başladım falan. İlk oyunun en sevdiğim yanı zaten 14-15. yy avrupasını bohemya üzerinden siyasi ve sosyal olarak bu kadar iyi yansıtabilmesiydi, schismi deserterları heretikleri çingeneleri derken yine dolu dolu aynen devam ediyor ama işin özellikle siyasi boyutunu sanırım 2. kısımda göreceğiz. Ki ilk küçük townlarda bile hussite sermonlar geliyor ara ara, ayak sesleri var direk. Combat daha iyi geldi bana, mini spoiler oyun başında henry aldığı yaralarla eski gücünü kaybediyor aka lvl15ten lvl5e düşüyor, ama tamamen de köylü çocuğu değil ilk oyunun başındaki gibi, o yüzden ramp up daha kolaydı. Dodgelar parryler combolar falan daha bi akıcı hissettiriyor genel olarak, bide short sword featleri gelmiş mesela onlarla daha farklı bi gameplay çıkıyor longsworda göre onu da sevdim baya. Blacksmithing basit ama güzel olmuş, daha komplike olsa bayabilirdi sanırım. Bence oyunun en çok gelişme gösterdiği alan questler ve dialoglar olmuş. Yani zaten iyiydi ama her questte çok daha fazla dialog var, yazım kalitesi ilk oyuna göre baya daha yükselmiş. Özellikle side questler ve bazı önemsiz npclerin tepkilerinde falan bazen havada kalan bazen cringe e kaçan bi stajere yazdırma durumu vardı, şimdi tasklarda bile hem karakter hikayelerine hem de dialoglara verilen özeni hissedebiliyoruz baya yatırım yapmışlar bu alana belli ve karşılığını da almışlar. Ha bide grafikler aşağı yukarı aynı gibi, ama artık renk paleti midir texturelar mıdır yani bişey yapmışlar daha iyi duruyor bariz. Ve optimizasyon da çok iyi. Unreala geçmemişler ama gerek de yok gibi şu anda, cryengine kendisi vazgeçmişken adamlar vazgeçmeyip iyi bi yere getirmişler motoru helal olsun. 1
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 (düzenlendi) dün bi questte altyazı 'zırhı göğsümden alabilirsin' dedi npc. ulan tıklayamıyorum adama, diyorum ne alaka. meğer 'chest'i göğüs diye çevirmişler agşkjsdgsa yani peltek dedenin çevirisi harika ötesiyken bu nasıl araya sıkışmış acaba? gerçi kaç milyon cümle vardı oyunda, araya nasıl sıkılmış demek de saçma. neyse asıl bir görevde çok tilt oldum; Spoiler spoils of war diye bi quest var, sigismund'un kampında nedense bi anda oradaki bi çavuşla köylüyü resmen yağmalamaya gidiyoruz, kral adına erzak toplama falan filan. bir türlü köylülerle birlikte ayaklanma tadında triggerlayamıyosun questi. görevde ya köylüler sana dalıyor, ya sen yeterince erzak yok diye askerlerle köylülere dalıyosun ya da toplanacak yemeği kendin verip iki tarafı da mutlu ediyorsun. askerleri kesmek için tek yapabildiğin şey kılıcı çekip dalmak. harika oyun. keşke zırhımı da kendim dövebilsem. Şubat 24, 2025 zipzip tarafından düzenlendi
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 direkt text üzerinden çevrilirken normal bence o hata. zırh göğse giyilen bir şey olduğu için o an saçma gelmemiştir
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 zırh yapma, tamir etme filan gibi şeyler olsaymış keşke ya, ben şaşırdım olmadığına
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Muhtemelen gelir, nalbantlık çok güzel.
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2025 oyun çıkmadan 2 hafta öncesinde recap olsun diye ilk oyuna başladım tekrardan, dürümle ayranın bitişinin denk gelmesi gibi bittiği an yeni oyuna geçiş yaptım. afk süreleriyle, fast travel yapmadan, codexleri, bulduğum kitapların hepsini okuyarak, denk geldiğim side questleri yaparak, hanlarda sokaklarda ikili diyalogları dinleyerek, bir kez bile internete başvurmadan 180 saatte bitirdim. keşfetmediğim köyler, yapılmamış side q lar var hala. resmen 1 ayımı medieval temada geçirdim. her yönüyle muazzam olmuş oyun. düzgün oyunu özlemişiz. bugüne kadar hiç bir oyun beni böyle güzel ödüllendirmemişti; Spoiler ilk oyunda pebbles ödül olarak verilince gözden çıkarılmış diye zavallım ile bağ kurup ilk oyunu onunla bitirmiştim, statları gariban olsa da. ikinci oyunda denk geldiğimde aşırı mutlu oldum. yollarda gelen geçen köylüler laf atıp dalga geçip durdu bu ne biçim at böyle diye. yine statları bok gibiydi ama oyun sonuna kadar onunla devam edecektim sonuçta serüvenin en başından beri yol arkadaşım, öyle ki mahmuz bile takmadım hiç. sonra koştururken bir perk kazandığım uyarısı geldi, açtım baktım; vay be dedim, bi sigara yaktım bahçeye çıktım 4 1
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 wedding crashers questinden sonra oyun saçmaladı, infinite loading screen yiyorum sürekli bikaç kişi daha yaşamış aynı şeyi, bakalım işten gelince denicem bişeyler
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 oyun cidden yılın oyunu benim için inanılmaz ufak küçük keyifli detaylar var. mesela düğüne geldiğinizde Doubravka'yı (sakar kızı) göreceksiniz Spoiler iyi dans edemediği için ayağınıza basıyor hp'niz gidiyor Spoiler doğru hamleleri oynarsanız kızı yatağa götürüyosunuz ve sex buffu geliyor Spoiler tekrar kızla konuştuğunuzda kızın "çok da iyi değildi" yorumundan sonra sex buffu yok oluyor anında çok güzel easter eggler de var oyunda. questlerde filan bulamazsınız, ilk haritanın en sol aşağısındaki odunculardan ormana giden yolu dümdüz takip ettiğinizde orman içinde: Spoiler "let me solo her"a atıf var 1
Öne çıkan mesajlar