Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Galatasaray - Juventus 2. Sezon 2. Bölüm 11.12.2013 15:00

Cons

Öne çıkan mesajlar

Schalke bana kalırsa geçen seneden daha kötü.

Hücum gücü arttı ama defansif olarak daha kötüler. Bu sene izlediğim lig maçlarında bayağı kötülerdi. Rahatça gol buluyorlar ve iyi top çeviriyorlar da işte öyle korkulacak takım değiller. Geçen sene açık ara çok daha iyi bir takımlardı.

Bu sene tam yediğinden çok at takımı oldular. 30 gol atıp 28 gol yemişler zaten 15 maçta ki yanılmıyorsam 3 maç dışında hep gol buldular. Gerçi aralarından sadece Bayern'in 4-0'ını izlemiştim.

Güzel bir 1.5 gol üstü takımı Schalke, tavsiye ederim sdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

MANU istenir mi abi yapmayın etmeyin. Kötüler bu aralar lig de tamam da bu ibneler bulur bir yolunu yine form tutarlar. Bir de adamlar ligde kötü olmalarına rağmen her Avrupa kupası maçında bir şekilde yollarını bulup zararsız sonuçlarla çıktılar. Shaktar, Sociedad, Leverkusen'in olduğu gruptan yenilgisiz, 2 beraberlikle çıktılar ki onların biri Shaktar biri Sociedad deplasmanı asdfasd

Shaktar gerçi bu sene ortalama üstü, geçen senelerdeki o havası yok. Sociedad da geçen seneki gibi değil de Leverkusen'e karşı bayağı başarılıydı.

Manu her zaman risktir yapmayın etmeyin. Chelsea olabilir ama, Mou kendi 6-7 transfer yapmadan o takım hiçbir şekilde kendine gelemez. Şubattan sonra yine toparlanacaklarını pek sanmıyorum.

Atletico isteyenlere de bi yol vermek gerek. Bayern, Barca ve PSG'den sonra en istenmemesi gereken takım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...