Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizimag r.i.p

Umuruk

Öne çıkan mesajlar

abartsa da ekşi yazarının söyledikleri doğru.
hani var mı başka bir yol, bir dizi yayınlandıktan sonra bu kadar kısa sürede izleyebileceğimiz doğru düzgün kalite ve altyazı ile legal bir yol? bir de tabii "Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı" diyen bademlerin kanallarında olacak bunlar ha... peh!
Sosyal ağlarda paylaş

ne yani şimdi yeni domain falan açamıyorlar mı?

ulan ADANA SULH CEZA MAHKEMESİNE NE ALLAHIN DİZİ SİTESİNDEN?

pardon allahın değil, öyle olsa tamamda.

hayır alıp veremedikleri ne anlamıyorum artık.

izlemesin gençler onu yapmasınlar bunu yapmasınlar ulan elinde keleşle yol bekliyor gençler 2 gram çakıl taşı için.
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

Biz sorduk hesapladık aylık 120 TL vermeniz gerekiyor aylık ki kar edelim...

çok.

insanların vereceği max tutar 30 benim gözümde.

40 olursa çok gibi duruyor mesela go torrent.

şu maliyete kar edebilecek şekilde düşürebiliyorsanız gogo arkanızdayız.

ya da mesela diziler için pool açılsın gerekli sayıya ulaşınca yayınlansın, dizi başı sezonluk ücret sistemide çalışabilir.

dizi arasına 2 reklamla star tv gibi yapabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

işte proje onun üzerineydi şuan dizimag ayarı yani 460p Görüntü free olcaktı ve reklamlı hulu gibi... 720p ve üstü isterseniz ücretli olacaktı... Türkiyede yayınlanan diziler ücretsiz olmayacak filan böyle şartlar istiyorlar. mesela cnbce almışsa hakkını ben onu ücretsiz yayınlayamayacağım... reklamlıda olsa
Sosyal ağlarda paylaş

legal yolun tutulacağı bilinse ya da ön görülse inanın ilk akıl eden sizler değilsiniz.

bu ülke de cnbc-e dediğin kanal bile yıllarca reklam alamadı diye güncel dizileri sezon sezon geriden takip etmek zorunda kaldı. Şu türkçe dublaj olaylarına vs. girdikten ve ergen dizilerini üst üste oynatmaya başladıktan sonra ancak adam gibi para kazanmaya başladılar da bazı dizilerin yayınlanma sürelerini kısaltmayı başardılar.

Olsa legal kullanırım diye gelmeyin, şurada 100 kişi varsa da toplasan 10 kişi çıkıp üyelik parası vererek öyle bir sisteme girmez. Gider yine bedava bir yerden bulmaya çalışır. Alternatiflere gider...

Bir The League veren site olsun, adam gibi oturup izleyeyim ben de isterim ama yok işte... Olsa ayakta durması imkansız ülkenin genelini sürükleyen zihniyet yüzünden.

O yüzden dizimag kullanırken nasıl zarar veriyorsak sektöre başka siteleri kullanarak yapmaya devam, go go go
Sosyal ağlarda paylaş

Cnbce babamin oglu mu sansurlu bir sezon geriden giden kanal aman legal para kazansin diye oturup izliyim :)
Insanlarin vakti ve parasi degerli belli saatlerde tv basinda dizi beklemesi gununuzde pek gercekci degil, kaldi ki bedava olan bir site bolum muziklerine kadar herseyini dusunmus size sunarkan, kimse ferit sahenk zarar etti aman diye uzulmemizi beklemesin. Ayrica leyla ile mecnun senelerce resmi olarak kendileri dizileri netten yayinladi ben sektore nasil vrdiklerini anlamadim. Aksine bir cok izleyen kazansi. Neyse parali bir sistem bedava sistemden daha iyi hizmet sunmadan insanlardan legal beklemek zor
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hulu'nun bedavasi soyle. Para verdiginde HD ve ortalama toplam 3-5 dakika reklam oluyor diziye yayilmis. Para vermediginde SD (SD ama yine kaliteli yani SD olan korsan sitelere gore, eskinin DivX'lerinden daha iyi) ve 8-15 dakika reklam oluyor bolume yayilmis. Bir de para verinde 2 dakikalik uzun bir tanitim izle basta, bir daha reklam cikmasin filan diyor bazen.

Yerli dizilerin icin iyi bir butce olursa, soyle bir 10 milyon yeter mi bilmem, kurulabilir belki. Yani siz dizileri verin, reklam gelirini paylasalim derseniz gelmez kimse. Bir de yabanci dizi pek mumkun degil. Hulu'da bile yabanci dizi neredeyse hic yok, yeni yeni UK dizileri cikmaya basladi. USA dizisi yayinlamak bu sekilde hayal.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

BabacumMostors said:

huluda arada 2-3 reklam izliyorsun o şekilde bedava

ben memnunum açıkcası tek sıkıntı güncel dizileri bir hafta gecikmeli veriyorlar bedava olunca o da koymuyor açıkcası

ben para vermeme rağmen reklam görüyorum
vermiyor muyum yoksa

emin olamadım dasdasd

az veriyorsundur sdf
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

...Neyse parali bir sistem bedava sistemden daha iyi hizmet sunmadan insanlardan legal beklemek zor

bu kadar.
ingilizce/turkce altyazi, bolum cikiyo ayni gun catir catir izleyebiliyosun. 10 yillik diziler bile var. tek tikla giriyorum izliyorum.
var mi alternatifi? yok.
neymis, korsanmis. np. icim rahat.

neymis, adam hic emek vermiyomus tek tikla facebooka vkya yukluyomus.
sen emek vererek daha iyisini yapiyosan yap seninkinden izlesin insanlar. var mi? yok. anca bok at.

bi de adam cok para kazaniyo diye delirenler var. onlar da cok acaip
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...