Komutan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Eleştirmenlerin genel olarak söyledikleri, filmin görsel açıdan güzel ama hikaye dialoglar vs. açısından berbat olduğu yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 o kulaklar ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sean bean ölmüyorsa dandiktir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Ben gittim beklentim vardi ama abi yok ya i waschowskilerin kapitalizm, sistem, sömürü vs düşmanlığını ortaya koydukları film olmus o acidan iyi ama vasatti senaryo falan. Altyapisi kurgusu basarili ama yedirememisler. Görsellik cok iyi cgi lar animasyonlar o yyaratik tasarimlari cok başarılı. Ama iste senaryo bu altyapiya yedirilseydi cok daha başarılı olurdu. Filmin 2. Yarisi aceleyw gelmis gibi sanki sonu da cok yavandi. Izlenir film ama sinemada degil evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 holy shit. konuya gel hasdufhuah. In a bright and colorful future, a young destitute caretaker gets targeted by a ruthless son of a powerful family that live on a planet in need of a new heir, so she travels with a genetically engineered warrior to the planet in order to stop his tyrant reign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Jüpiter ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 görsellik 10/10 konu 9/10 diyalog 5/10 süpriz 0/10 ama izleniyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 imax 3d izledim, görsel şölen eargasm amma senaryo baya patates. dialoglar baya leş. sanat gösterisi izler gibi izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 İnatla one hit wonder olduklarını kanıtlamaya çalışıyo bu ikisi ya senaryo açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 öyleler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 matrix ordan burdan calma degil mi zaten 13th floor, dark city, gots, existenze falan daha iyi bilenler anlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bu kanıya nasıl ulaştın? V for Vendetta yı beğenmedin mi? Sence wachowskiler kariyerlerinde başarısız olduklarını gösterecek kadar iş yaptılar mı? Yoksa oturup çalışman gereken bi saatte yalnızca iş olsun diye yorum mu yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 V for Vendetta'yı yönetmediler, çizgi roman senaryosunu alıp 2.5 saatlik filme screenplay yapmakla sıfırdan özgün senaryo yazmak aynı şey değil ayrıca. Gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Kime facepalm ayol haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 o kendini biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Tamam diğer dallamaya demişsin sana sonuna kadar katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Gerizekalı biraz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Oski said: matrix ordan burdan calma degil mi zaten 13th floor, dark city, gots, existenze falan daha iyi bilenler anlatsin çalsın abi çalıp güzel bişi yapmış işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yoo ben bisey demiyorum zaten. one hit wonder'i aciklamak baabinda seyetmistim jean-luc godard'in dedigi gibi, “It’s not where you take things from - it’s where you take them to." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Birden fazla güzel işleri var mı? Var. Hoop cevap hazır. Ayrıca oski sen de sparka yazdığım mesajı kendine algıladığın için yıpranıyorsun. Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hmphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 olay kardes yonetmenlikse, coenlerin dassani yesin pacozkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Dün gittim. Visual 10/10. Çok güzel olmuş. Diyaloglar da çok çok kötü diil. Film seyrettirdi kendini yani. Ama Mila Kunis yok mu ahhh. :( Gülüşüne kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Kötü bir filmdi ya, senaryo bok, oyunculuk bok, görseller de meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar