Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

yildirimokur said:

Fazla heyecan yapmadınız mı ?

bir daha bak istersen :)

heyecan anlık pumptan değil. trend değişti uptrende geçtik. mtgox 740$'ı kırarsa 800$+ ü görür diyen adamın grafiği şu. yarın 750$+ görebilir btc-e ama ciddi direnç olur orda. hani orayı aşarsak zaten 800$+ bile görebiliriz

https://www.tradingview.com/i/WP3LX00E/

chart'ta yapılan analiz yanlış lan,
bakmayın buna...

fisher indicator falan koymuş, repaint eder fisher kullanmayın. yani kullanın banane tabi de, yanıltır.
Sosyal ağlarda paylaş

site güzel ama https://www.tradingview.com/ burdan girip, aramaya btcusd yazınca, indicatorları seçip kendi chartını çıkarıp, analizini yapabiliyorsun.

ama ben ekonomi okumadığım için chati takip ediyorum. :P mantıklı chartlar paylaşıyorlar. trollbox gibi değil ordan gelen biri varsa taşlıyorlar dsdsf

şu ltc için mesela. bence mantıklı.

https://www.tradingview.com/e/w26SyEyI/

ama bulllar bir süre sonra sıkılabilir bir yerden breakout gelebilir. 1 ocakta kesin bir dump bekliyorum hani mtgox ltc'i eklemezse. zaten bir balondayız şuan 17 lerden zıpladı. tersi durumda 30'u bile görebilir tabi. yoksa 26-27 arası max.

yarın baya kritik mtgox sanırım 1 gün önceden duyuruyor sanırım maintenance olursa. hani duyuru gelmezse bile düşebilir gene

birde şu olay tekrar yaşanır mı acaba? hani bu kadar düşmez ama btc o arada yukarı da gitmez yani. maintenancetan 1-2 saat önce satılıp daha altlardan alınabilinir sanki

http://www.blacklistednews.com/Bitcoin_Crashes_Down_to_$52_From_$266,_MtGox_Exchange_Down_For_Maintenance/25275/0/38/38/Y/M.html
Sosyal ağlarda paylaş

btc-e'de bitcoin şuan çok düşük değerde 736-737 seviyelerinde olması lazım normalde. ha o seviyeler gelmesinde panic buyın etkisi de var şuan stabilleşti. acaba 2 ocak'ı mı bekliyorlar basmak için. hani o kadarlık fee discountını, o kadar hacimlik adam pek sallamaz gibi :)

yavaştan hareket başlıyor gibi sanki şu 24'ü bi kırsa da rahatlasak
Sosyal ağlarda paylaş

LTC'de 23.459'da 74k'lık buy order var asdaf

you shall not pass dedi

hassss bir anda 33.4k'lık selll orderı yedi bir whale dsfg

abi hacime bakın hashdashg

24'ü geçirmeyen wall muydu acaba bu. hani bu kadarlık ltc alıyorsa güveniyor yani adam. 1 saate 24'e 3.kez dayanacaz sanırım wall kalkmışsa aşarız yoksa biraz tekrar düşer ardından 25'e gidebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

you shall not pass dedi

24'ü geçirmeyen wall muydu acaba bu. hani bu kadarlık ltc alıyorsa güveniyor yani adam. 1 saate 24'e 3.kez dayanacaz sanırım wall kalkmışsa aşarız yoksa biraz tekrar düşer ardından 25'e gidebiliriz

o hareketleri yapan birden fazla kişi olmak zorunda değil.

tek elden yapabiliyorlar dediğin şeyi ki genelde öyle oluyor.

sistematik gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Xenus said:

you shall not pass dedi

o hareketleri yapan birden fazla kişi olmak zorunda değil.

tek elden yapabiliyorlar dediğin şeyi ki genelde öyle oluyor.

sistematik gayet.

Sunu demeye gelmistim sdfg, sistemin koydugu resist ve support o devasa wall'larin alimlarin cogu.
Sosyal ağlarda paylaş

mtgox açıldı ve ltc yok :P

bişey fırladığı yok abi 0.3$ oynadı işte gene 24'ten döndü ama çıkıştaydı zaten. o değilde btc çıkışa geçicek sanırım valla ltc/btc düşebilir hani mtgox'a gelmezse şu 1 hafta içinde. gene söylüyorum balondayız şuan. btc-e trollbox bile ltc whalelerini ürkütebilir dsdsf. 600 btc aldı bi whale mtgoxta sonra üst üste alışlar geldi falan. btc-e 2 ocaktan itibaren hareketlenir sanırım. pump gelirse orda gelir. btc'de çok fark var normalde 60-70$ fark oluyordu. 90$ fark var şuan. hani saatlerce takip ediyorum 2-3 gündür toplu 50 btc alımı falan gördüm max. şimdi al sat yapılmaz whaleler 500k-1m'lik alış yaparsa girip çok kötü olur. 710$'dan 4k btc satıldı sanırım son düşüşte deli para çıktı dışarı. banka hesaplarına aldılar imkan varken

btc 744$, ltc 23.8$ an intibariyle

bitstamp bile 758$ gördü, bizim max 744 meh ya

yalnız baktım 12.2m'lik buy order var btc'de. ltc'de 8m. genelde tersi olurdu. deli para bekliyor şuan bi 750$ görmemiz lazımdı yani bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...