bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 BM oynanmıyor abi ondan bufflıyorlar, gördüğün 20k üzeri yapan hiçbir hunter BM değil zaten. diğerlerini nerfleyip bunu bufflamaya çalışıyorlar ki oynayan olsun asdasd
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 herkes hunter oynasin diyolar yani fidis disif gifidis
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 vücutlar daily CM grimrail silver medal'a hazır mı?
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 kermit said: yekeyeke said: şu an 1 2 saatte nasıl itemları fullüyoruz vanilla gibi değil onu kaçırdım ben... sen gidip pay to win oyunları tercih et bence. öyle bi dünya yoktu hiç bi zaman 1-2 saatte nereye full item alıyosun. full dediğin mavi itemsa ayrı Bunu Civcivhead said: daverc said: Yok enhancement yaptim zaten de intel bütün itemler, bir allah agiltysi item yok üstümde vendor falan satiyosa idareten bisiler aliyim quest yapmak icin zamanla gelir zaten dedim. Biraz garip yazmisim kafa yerinde degil. Shamanin durumu malum zaten de anısı var arada oynayim dedim onu da. AH den halletmeye calisayim, Sağolun. oyunu o kadar kolayladilar ki bir iki saate toplarsın itemları vanilla gibi değil. ya dünyadan haberin yok ya scam. Bunun için demiştim kermit başgan! Taunt'u yanlış attın, yakışmadı...
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hayırlı olsun arkadaşlar: New Ways to Play We’re exploring the possibility of giving players a way to buy tradable game-time tokens for the purpose of exchanging them in-game with other players for gold. Our current thought on this is that it would give players a way to use their surplus gold to cover some of their subscription cost, while giving players who might have less play time an option for acquiring gold from other players through a legit and secure system. A few other online games offer a similar option, and players have suggested that they’d be interested in seeing something along those lines in WoW. We agree it could be a good fit for the game, and we look forward to any feedback you have as we continue to look into this feature. blizzard in game gold satmaya başlıyor store'dan - subscription plan devam ederken. oyunda 665 itemların boe olduğunu hatırlatırım. şimdi neden öyle olduğunu biliyorsunuz. blizzard yine şaşırtmadı. http://thegamesmen.files.wordpress.com/2009/08/kotick_douche_01.png
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 eve'de yıllardır olan bir sistem, gayet mantıklı ve şuan da el altından yapılan bir durum, karakter boost'tan sonra bu şekilde bir uygulama geleceği belliydi zaten :p
madcow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sunun gelmesi super bu arada. neredeyse her oyunda var artık bu model., World Shrinker's effect is now removed when mounting up. oh be
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Goldla oyun zamanı alabileceğiz iste resmi olarak. Süper olay.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Monk'u da bitiremediler nerfleye nerfleye allahsizlar. 4. Nerf bu paket geldiginden beri.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Store'dan in-game gold satacağı nerede yazıyor lan, playerlar playerlara satacak diyor yazıda. Bence de çok iyi bir sistem yani, bunca sene getirmemeleri büyük kerizlikti.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 store'dan game time alıyorsun, oyunda item olarak geliyor, ah'de satıyorsun. eve'in yıllardır yaptığı şey işte, wildstar'daki creed. 12 euroya atıyorum 20k gold alıyorsun gibi düşün. piyasa realmden realm'e değişir. ingame currency'nin rl money ile satılmasını süper olarak görüyorsanız süper zaten. ben görmüyorum şahsen
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 player nasıl üretecek peki ? store'dan parayla alıp gold ile satabilir, ya da mat'leri olur farmlarsın yaparsın satarsın da bu yöntem işlerine yaramaz.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 game time mı craft edeceksin in game? doğru mu anladım?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 normal raidler açılmamışken 665 itemlar gold ile satılıyordu. demek ki bundan sonra yeni content ile de bu böyle olacak. raid yapamıyor musun? itemization'da geri mi kaldın? patlat 3 aylık game play, ah'den çek 665'leri (veya current top gear ne ise işte). düşündüm şimdi, gerçekten böylesi daha iyiymiş.
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Player üretmeyecek. Gold ihtiyacı olan adam gidecek game time satın alacak. Ancak satın alınan süre için key gelmeyecek, oyun içi mail ile AH'de satabileceği br item gelecek. Böylece ben elimdeki gold ile gayet yasal bir şekide game time satın alıcam, adam gayet rahat ve yasal bir şekilde gold satın almış olacak.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 eve online'daki plex sistemi değil mi işte güzelmiş
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aynısı ama eve'de full loot var para ile aldığın hiçbir şeyin "kalıcı" olma garantisi yok.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Çok daha erken gelmeliydi bu sistem.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 gold'la gametime alınabilecek iste neyine bu kadar tepki verdin anlamadım? tradable olmasını mı begenmedin? insanlar zaten gold ile gametime almaya calısıyor, legit olmadıgı icin de bircogu kazıklanıyordu. bunu legit hale getirmisler iste. ayrıca cinliden ya da herhangi baska birinden gold satın alacagıma gider blizzard'dan satın alırım.
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 O değilde harbi ağır bir nefretiniz var Blizzarda ya, bu kadar kullanıcı dostu, bu kadar olumlu bir uygulamaya bile "Blizzard paragöz ondan yapıyor" yaklaşımı inanılmaz harbiden. Heriflere çok gıcık oluyorum potansiyellerini kullanmıyorlar diye ama nefret apayrı bir hismiş net görülüyor.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bingildak said: normal raidler açılmamışken 665 itemlar gold ile satılıyordu. demek ki bundan sonra yeni content ile de bu böyle olacak. raid yapamıyor musun? itemization'da geri mi kaldın? patlat 3 aylık game play, ah'den çek 665'leri (veya current top gear ne ise işte). düşündüm şimdi, gerçekten böylesi daha iyiymiş. bu zaten yapılıyordu, yeni mi olacakzannediyosun? boe item kalmasın o zaman oyunda. cozumun bu mu? early game'de ilerlemek isteyen adam zaten gold ile boe alıyor. parayı da ister kendi kasar, isteyen gider gercek para ile gold satın alır.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 benim gametime alınması veya satılmasıyla sıkıntım yok. kotick'in ne mal olduğunu bildiğim için. adamlar oyunda extra money sinkler yaratmaya çalışacak. overall income'ı düşürücekler. en kötüsü top gearları hep boe yapacaklar, wod'un başında yaptıkları gibi. millet daha girip 630 item toplayamıyorken adamlar 665 itemları boe olarak world drop koydular. millet 70-80k dan aldı sattı. adamlar oyuncuyu gold almaya teşvik etmek için ellerindeki bütün toolları tek tek kullanmaya başlayacaklar. blizzard örneğinde siz olayın "vaoouv game time alabileceğim dostum" ile kısıtlı olduğunu düşünüyorsanız gerçekten blizzard'ı bu kadar yıldır tanımamışsınız. diablo 3'ü ne çabuk unuttunuz.
Öne çıkan mesajlar