Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

blizzard yine döktürmüş ya

Cok haklısın işte HC de toparlanıyor karakterler o da item lvlin hatrına yoksa cok boktan statlar mevcut ve alternatifi yok cogu itemin. HM loot olarak inanılmaz kısır tez zamanda BRF nin gelmesi gerek.
Mesaj tarihi:
Quest yapmaktan gına geldi artık, 1 quest yapıp kusuyorum direk. 94 druid'im var tank yapmak istiyorum ama şu 6 level'ı kasmak ızdırap gibi geliyo ya.

Sırf şu questler yüzünden sıkıldım expansiondan dsfsdfd
Mesaj tarihi:
ben 2 günde 100' e kasmıştım druidimi,

dps olarak dungeon sırası alıyordum sürekli ve quest yapmaya devam ediyordum, dungeon yarım saate geliyor tam sıkılmaya basladıgında geliyor :)

nagrand'a 98'de geçmeye çalış direk 100 oluyorsun zaten.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Quest yapmaktan gına geldi artık, 1 quest yapıp kusuyorum direk. 94 druid'im var tank yapmak istiyorum ama şu 6 level'ı kasmak ızdırap gibi geliyo ya.

Sırf şu questler yüzünden sıkıldım expansiondan dsfsdfd

dungeona gir?
Mesaj tarihi:
DPS olarak giriyodum o da zaman alıyodu ama tank speciyle girsem olurmuş aslınsa sdf

Yani ilk başta "ow süper expansion" falan diyodum da sanırım çok beğenmedim ben ya. Garrison olayını sevmedim mesela, questler çabuk baydı, orc dövmek istemiyorum artık falan.

Ben wotlk istiyom galiba.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Yani ilk başta "ow süper expansion" falan diyodum da sanırım çok beğenmedim ben ya. Garrison olayını sevmedim mesela, questler çabuk baydı, orc dövmek istemiyorum artık falan.

Ben wotlk istiyom galiba.

Sen yanlış oyundasın o zaman dsf.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Ya bu apexis için questi olmasa da bölgesine gittiğinde bonus quest gibi apexis alabiliyordun kaldırdılar mı onu? günlük 2k falan apexis alıyordum öyle. şimdi olmuyor sanki.

nasıl ya? gunde 1k'dan fazla apexis alamadım ben 2k nasıl alıyosunuz?
moblardan dusen 3-5 bisiyi saymıyorum tabi.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

40 kişiyle The Pit zerg'leyenler var, pit'in etrafında dönüp mob kesiyolar falan. Öyle bi gruba girince saatte 1.2k apexis toplanıyo rahatça.

abi bu pit'ten nefret ediyorum. böyle daha 100 level değilken dolaşıyordum. dağ ibi bir yerden atlaya atlaya indim aşağı işte. iner inmez silktiler. :( ölmem lag ile bile 1sn sürdü...
Mesaj tarihi:
Aboo nerf yemesi kötü olmuş, çok net farmlanıyodu sdf

Pit'in ortasına inilmez abi, çevresindeki tepeleri temizlemek lazım. Böyle fırın sütlaç yerken önce güvecin kenarındaki hafif sertleşmiş kısmı sıyırırsın ya, onun gibi sdf
  • Yeni Oluştur...