Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Fin said: shadow priest nasıl sürünüyor yani tbc zamanı böyle sürünmedim ben hele naxx zamanı bile shadow oynardım rotasyon yoktu o zaman meehehe kanser etti gg deme öyle.. inanırım..
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ozaman bende sorun var la :D talent söyleyin bari deniyim ya
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 abi düz talent işte asdas ben levellıyorum şuan 98im moblar genelde 2 skill vs dungeonda baya iş yapıyorum flm hoş disc giriyorum dungeonlara şimdi yakıyorum sigaramı oh rahat asdsa ha bide şey full haste abanma mastery aban o değişti onu biliyorusn single target damage için, onun dışında bir fark yok? ^^ açıkcası 100de ne olur bende bilmiyorum ama düzelmiş biraz gibi sp, sıkıntı çıkarırsa guild iyi değilse bende disc olucam yani. şuan kullandığım http://imgur.com/5z7rZFz 100 olunca son tierden ilkini alıcaktın işte cop.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Oyuna giremiyorum cocuklar. Battlenet launcher aciliyor, playe basiyorum launching diyor, game is running diyor sonra ama hic bir sey yok. Task managerda da oyun acik gozukuyor. Var mi boyle bir sey gelen basina? Klasorden oyunun kendisini acinca da ayni bok oluyor, hatta klasordeki hic bir seyi launchlayamiyorum.
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Antivirusu bir kontrol et. Eskiden Kaspersky bende kitliyordu oyle, basiyordum 10dk sonra aciliyordu oyun.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Xaenin said: Oyuna giremiyorum cocuklar. Battlenet launcher aciliyor, playe basiyorum launching diyor, game is running diyor sonra ama hic bir sey yok. Task managerda da oyun acik gozukuyor. Var mi boyle bir sey gelen basina? Klasorden oyunun kendisini acinca da ayni bok oluyor, hatta klasordeki hic bir seyi launchlayamiyorum. chrome kapattım düzeldi bende. aynı şey oluyordu. şansına olmuştur belki bilmiyorum ama.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Abi patchden sonra oldu bu bok yiyen ya, dün gece böyle bir şey yoktu yani.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 selam 100 oldum 601 ilevel, hcler 610 istiyor 610 ilevel staffı aldım proving groundstan şimdi napim napim? 10 ilevel lazım hızlı :P
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 olmaz buraya yaz 2 ilevel için guide okuyamam.
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 20% yetmez warr a biraz daha lazım threat konusunda zaten problem olmaz bu arada hunterin pvp dmgınada bişiler lazım her bg top 5 açık ara hunter.
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Lectre said: selam 100 oldum 601 ilevel, hcler 610 istiyor 610 ilevel staffı aldım proving groundstan şimdi napim napim? 10 ilevel lazım hızlı :P Normal dungeon gir iste 615 ilvl veriyor. Bi kac parca bisi dusur 610 olursun.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 tamamdır, ringi aldım şimdi 605 oldum, honor gear almaya gidiyorum 1-2 parça. şeyi sorucam bide bu exp. epic gear disenchant edince sha crystal veriyor, sha crystaldan mı devam edicez enchantinge, değilse satıcam de yerine.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Heroicleri felaket zorlaştırmışlar mı abi baya cehennem ızdırabı olmuş.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bazı bosslar evet, gear yeterince iyi olmadıgından yamultuyor. bi de taktikleri de gercekten bilmek lazım yani. mop gibi degil, bilmeyen varsa grupta sıcıyosun. mesela skyreach 3. boss everbloom 3 ya da 4. boss fire circle'dan kactıgın bunlar kastırıyor. ama iyi grupla girersen isler halloluyor. tank ve healer adam gibi olmalı. ozellikle early game'de healer patates ise hc yalan. ben resto shaman oynadıgımdan benim gruplarım rahatca temizliyor sdfg.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 nerf gelir ilk patch ile, zaten ilvl da arttıkca hc cocuk oyuncagına doner.
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Regalya said: 20% yetmez warr a biraz daha lazım threat konusunda zaten problem olmaz bu arada hunterin pvp dmgınada bişiler lazım her bg top 5 açık ara hunter. %20 yetmez mi ? Gladiator warrior ne olacak peki ? Fury ve arms çöpken hemde.
Narius Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Heroicler nerf yemez istedikleri kıvamda olmuş. Sonuçta pre-raid gearlanma contenti ne cata gibi bezdiriyor, ne de mop gibi aşırı bayık. Daha zorunu isteyene de cm var zaten.
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Heroiclerin zorlugu bencede guzel, kolaylastirmasinlar ancak drop rate cok kotu. Dungeon basina (Boss degil) 1 tane item ya dusuyor ya da dusmuyor. Dusen de genelde bende olan item oluyor yani direk cop.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 daha once bu oyunda cıktıgı zorluk seviyesinde kalan dungeon hatırlamıyorum ben. tbc dahil.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 2-3 gündür cm kasıyordum bendemi bir problem var diyordum resmen grupla alakalıymış ya, dün öyle güzel bir gruba geldim ki ilk denememizde silver yapıyorduk saçma sapan trah wipe yemesek.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 toggie said: nerf gelir ilk patch ile, zaten ilvl da arttıkca hc cocuk oyuncagına doner. Zaten son patch ile zorlaştırmışlar, çok rahat temizlediğimiz bosslarda falan kasılmalara başladık bir daha indireceklerini sanmam zorluğu.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Frost mage'den hiç memnun değilim ya, ice lance veya ff proclamadığı sürece dps yerlerde. Bi işte crystal + frozen orb kombosuyla kalabalık pack'lerde mutlu oluyosun o kadar. Fire ya da arcane oynamak istiyorum da onlar hepten beter tabi.
Öne çıkan mesajlar