Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Hiç quest atlamadan gidiyorum. Arak'a geldim lvl98. Yalnız şu Arakkoalar ve Goblinleri hiç sevmiyorum, bunların questleri atlayayım diyorum, direkt Nagrand'a varayım. Var mı önemli, hikaye'nin gidişatını etkileyen quest falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Selamisahin said: Hiç quest atlamadan gidiyorum. Arak'a geldim lvl98. Yalnız şu Arakkoalar ve Goblinleri hiç sevmiyorum, bunların questleri atlayayım diyorum, direkt Nagrand'a varayım. Var mı önemli, hikaye'nin gidişatını etkileyen quest falan? Nagranda geç bence bende senin gibiydim nagranddan item falan alırsın 100 olunca 610'a yakın bir ilvlın olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Arakkoa hikayesi güzeldi, uzun değil zaten. Goblin questlerine ise dokunmadım ben direk. Nagrand'ın 1/3'ünü yapmışken 100 lvl oldum; akşam devam edeceğim questline'a bayağı güzel gidiyordu hikaye. Ilvl'ım henüz 600'ü geçmedi zaten item da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Nagrand'da bir de mount var (ustundeyken cast edebiliyorsun), casterlar icin cok rahat oluyor quest yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Arakkoaların zaten questlerine başlamıştım. Onları bitireyim o zaman. Goblinler'e hiç ellemeden Nagrand sonra. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Arakkoadaki goblin questlerini atlamayın bu arada, hem salvage yard o chainden açılıyor, hem de beleş follower var bi tane. Zone ve hikaye olarak Nagrand = Frostfire > arakkoa > talador > gorgrond. Talador çok meh, daha çok ally focused heralde orası. Ama ihtimal allylar da nagrandda aynısını hissediyorlar. Gorgrondsa özellikle güneyindeki yapay vine duvarlarıyla falan tam bi keyifsizlik abidesiydi, kuzey yine idare ediyor biraz. Arakkoanın da hikayesi çok ilginç geldi, yoksa duskwood tipi ağaçlıklı haritalara kamerayı olumsuz etkilediği için prensip olarak karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 lunatari said: inscription kasanlar yardımcı olabilir mi? war paintsten başka birşey yapamıyorum. nasıl hızlı kasabilirim? Hizli kasma gibi bir sansin yok malesef. Secrets of Draenor Inscription yapicaksin, Daily CD, bununla Garrisondaki vendordan Shadowtome alacaksin. Sonra Shadowtome basacaksin iste. Uzun suruyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 fixmen said: Nagrand'da bir de mount var (ustundeyken cast edebiliyorsun), casterlar icin cok rahat oluyor quest yapmak. oha ney ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 This http://www.wowhead.com/spell=164222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sadece nagrandda çalışıyor ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 darkmoon kartları çok tatlı para getiriyor. 5-6 tane yaptım birikmiş boyalarla. bi tane war çıktı 8k dan ittirdim ah'ta. diğerleri de 3-5k ediyor. temiz para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 link versene wowhead'den neyi sattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Inscription her yamada olduğu gibi çalışıyor yani.. yetişemedik gene :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Shadowmoon valley gitmeye değer mi? Hedef garrison resources :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 değer değer. şu handynotes'u ve uygun lua dosyasını indir. baya güzel resource geliyor. horde için normal quest yok zaten orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 şunun 7. sini sattım sanırım. http://www.wowhead.com/item=112306#creates fiyatlar illa düşer ama dps trinketi bu. tank olan yine çöp her zamanki gibi. diğerleri fena değil ama. bu arada bu trinketler de craft item sayılıyor ve 3 seviyesi var. sen o kadar craft sistemi kur. sadece 3 item giymelerine izin ver insanların. abv blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Kaça maal edip kaçtan satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bedava. herb garrisondan geliyor. work orderlardan da malzeme geliyor. primal spiritler de maden ve herb toplarken geliyor. sadece 10 copper mı ne kağıda para veriyorsun bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Eylül'de 7.2 milyon olarak açıklanan aktif subs sayısı wod'la beraber 10 milyonu geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 zaaa dungeon`da dusen boe 621 necklace 5k a gitmis zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 satmanın uğruna dün nagrandda yeşil neck rewardu epic e procladım 632 oldu zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Nasıl procladın? Random degil mi o proc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Yok abso random. İnsan bazen hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kapalı olan harita yeni patch ile mi açılacak. Yoksa ben mi keşfetmeyi beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 random proc abi işte, ne demek istediğini anlamadım Programmed random occurance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar