Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Minimum 6 ay open beta yapan bir firmadan bahsediyoruz, daha betanın closed olanının haberi bile yok.

Niye her exp öncesi aynı tartışmalar yapılıyor ya? İnanmak mı istemiyorsunuz :) adamların oyunu piyasaya sürmesine kafadan 6-8 ay var işte aksi için hayal kurmaya gerek yok.

Bir de Blizzarddan hiçbir zaman baharda çıkar falan diye bir bilgi çıkmadı, o tamamen gene bu inanmak istemeyen insanların birbirine söyleye söyleye kendilerinide inandırdıkları bir konu. Expler arası bir kısa bir uzun döngü oluyor oyun çıktığı ilk günden beri ve MoP kısa döngünün ek göreviydi ondan erken çıktı. WoD o sebeple zaten eylülden önce çıkmaz. Ki birde bu işin yazın oyun çıkarma sorunu varki o Blizzardın asla yapmayacağı bir hareket olur zaten.

World of Warcraft release date 23/11/2004
26 ay sonra exp çıkmış
The Burning Crusade release date 16/01/2007
22 ay sonra exp çıkmış
Wrath of the Lich King release date 13/11/2008
25 ay sonra exp çıkmış
Cataclysm release date 7/12/2010
21 ay sonra exp çıkmış
Wrath of the Lich King release date 13/09/2012
24-26 ay sonra exp çıkmasını bekliyoruz
Warlords of Draenor 10/2014 ile 12/2014 arası diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonbahar zaten baştan beri planladıkları bir tarih, yani eylül en erken tarihti ik günden beri. Yetişmeyen şeyler, diğer oyunların öncelikleri falan derken eylül ile 2014 sonu arası bir tarihte çıkmasını beklemek tuhaf değil.

Tuhaf olan bundan aylar öncesinden başlayarak şubat - nisan aralığında çıkacağanı beklemek. Daha MoP çıkar çıkmaz baya bir insan artık expler 1.5 yılda bir çıkacak diye inat etmeye başlamıştı bile.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

blizzard ın kendi oyun rotasyonu var. diablo cıkıyo bu aralar. ondan 3-4 ay sonra mobasının closed betasını baslatır. ondan 3 4 ay sonra da zaten kasım aralık.

blizzard hep yaptı bunu. bi de hep content bittikten 1 sene sonra cıkardı sasırcak bisey yok.

ben demek ki hep content bittikten sonra bırakıp exp ile geri dönmüşüm ya hahaha

hiç anım yok content yokken oyunu aylarca beklediğim sadsad
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Expansionlar daha hızlı çıkacak diyende kendileri millet kendi kendine gelin güvey olmuyor yani.
oyunun son expansionı cıkıyo zaten?

aslında content yok olan kısım yaklasık 4 5 ay falan oluyo hep. normalde pve ciysen heroic kasıyosun uber en ust seviye guild degilsen zaten aylarca suruyo. pvp ci isen arena kastıgın icin zaten hazirana-temmuza kadar ladder kapanmıyo.

Simdi tabi LFR ile oyunun son boss unu 2 hafta icinde herkes kesince sanki content bitmis imajı olusuyo. ha benim icin content odur diyene tabiki lafım yok ama blizzardın sundugu contentin sonu o degil =)
Sosyal ağlarda paylaş

Amacın LFR ise zaten content çok önceden bitmiş oluyor evet =P

Normal raid yapan bir guilddayım, heroic iddamız da yok da kaç aydır garrosh biçiyoruz gına geldi. Genelde content uzadımı millet vanish çeker, şu an o period a girdik, millet bıktı bırakmaya başladı. Kendi kendinize yapabileceğiniz şeyler var tabi raid dışında ama oyunu aktif oynarken onları da yaptıysanız pet battle vs vs gibi bu durumda aylarca yapabilecek birşeyiniz kalmıyor.

Şahsen hala arada lvl aldırmak istediğim alt karakterlerim var zamanda bu kadar bolken arada girip onları cap lerim anca işte başka da pek yapabileceğim birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Buda kısmet kader kafası herhalde :) Böyle gelmiş böyle gider mantığı hatalı zaten.

Diğer contentleri hızlı hızlı çıkarıp sonra yine 1 sene açıkta kalmaları garip olan. Bu sefer annual pass gibi bir geyikte yok bayağı kötü yakalandılar.

Planlarında böyle olmadığına eminim zira kendileride ilk sonbahar lafı etmemişti.

Ha siz çok seversiniz 1 sene ya da daha fazla aynı content ile oynarsınız eyvallah. Ama milletin de ses çıkarmamasını beklemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzardın tek oyunu wow olmadıgı icin kendi oyunları arasında dongusu de var. son cıkan contentten 3 4 ay sonra diablo expansionının cıkmasının sebebi de bu insanlar sıkıldı diablo oynasınlar. ondan 3 ay sonra hearthstone u release ederler. millet onu oynar geldi mi wow expansion zmanı. hop wow oynamaya baslarlar. wow expansion releaseinden 1 sene sonra da sc2 nin expansion ı cıkar. tabiki hepsi icin farklı gruplar calısıyo ama blizzard oyunları seven insan diye bisey var. onlarda onları oyunlar icinde rotate ediyor cok sıkılmalarına izin vermeden.

adamlar bunu boyle ayarlamıslar 10 senedir boyle. degismedi.

ben 1 aydır geri donmustum kendimce contentin buyuk kısmını tamamladım. 2 ay daha ekledim simdi arada oynayıp cogunlukla diablo oynuyorum cunku cok guzel degisiklikler oldu insanın diablo oynayası geliyo. 1 ay sonra diablo bayar 1 ay daha wow oynarım vs vs.

bi de expectation managementi fena ypamıyo blizzard tam "ya wow da baymaya basladı" dedigin zaman "x geliyor bilmemneyi degistirdik hep sizin istediginiz gibi oldu" diyo bi heyecan sarıyo oynamak isteyenleri bir ay sıkıldıgı oyunu "x cıksada oynasak diye" sıkılsa da oynamaya devam ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

@Darksun

Valla kader kısmetten ziyade koyun, keçi ve abdurrahman çelebi kafası.

Sonuçta 9 yıldır devam eden bir süreçte eldeki tek oynanabilecek MMO bu iken ve onlarında standartı bu iken "ya yıl olmuş 2014 arabalar hala uçamıyor, millette kader kısmet diyor. böyle gelmiş böyle gider mantığı hatalı zaten." demek gibi birşey.

Adamların olayı bu, bundan şikayet etmek saçma. Ya kabul ederiz ya da kendimize başka bir oyun ararız. Biz şimdilik MMO oynamak isdeğimiz için ve başkada bir şıkkımız olmadığı içinü sürekli şikayet etmek yerine keyfini sürmeye çalışıyoruz. Başka bir oyun çıkınca hep beraber o oyuna geçer mutlu mesut oynarız. Ancak şimdilik elde sadece bu var malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Heh Dev lerden biri

Tier 14 and Tier 15 could have gone on a little bit longer in order to reduce the amount of time that Siege of Orgrimmar was the current raid.

demiş, ha şunu bileydin =P bu kadar plan programsızlık olmaz cidden. Bu contentler 3-4 er hafta daha dursaydı bayağı iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
buraya yazayım dedim.

kardeşime kendi accountumdan pandaria giftledim. hesap EU hesabı ama sitede vardı USD ile gift yaptım.

Kod geldi mailine, giremiyor kodu.

The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. If you see this error again, please try again later, as the game or website may be undergoing maintenance.

diye bir hata alıyor. Order status Queued olarak görünüyor. napmak gerek ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...