FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 q geldi herkes patır patır düşüyor :D Server : burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Kungen girdi ama lagdan hareket bile edemiyor adasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Draenor'da tam olarak neler geldi diye nereden bakabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 khadgar macrosu da yaptım tam questi alip kacıcaktım bi dc etti bi world server down bi geldim geri HS atmış karakter kendi kendine ahahahah hadee önce ogrimmar'a gittim, ordan bi şekilde becerip portala tıkladım veee.... tıklayış o tıklayış beklioz 10 dakikadır loading'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Stormraiden said: Draenor'da tam olarak neler geldi diye nereden bakabiliriz? google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 alt f4 ledim sdf. sabah 7'de kalkmaca var ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Khadgar questini 15 dakikada tamamladım :) Şimdi giriyorum Draenor'a. Hadi hayırlısı. Ekleme: DC yedim loading'te. Ekmek çıkmaz bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 scorch said: khadgar macrosu da yaptım tam questi alip kacıcaktım bi dc etti bi world server down bi geldim geri HS atmış karakter kendi kendine ahahahah hadee önce ogrimmar'a gittim, ordan bi şekilde becerip portala tıkladım veee.... tıklayış o tıklayış beklioz 10 dakikadır loading'te.benimki Connecte kalıyor diyordu authenticator istedi şimdi orda takılıyor server slyvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sapık mısınız abi yarın falan girsenize doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 valla ya büyük işkence bu yenim ediyorum yazık kendimize yaptığımız su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Düzeldi geçtim portaldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oo 91 oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 patch gelmis kapatip acin ondan girilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 girdim ben baya biriktirdiğim dailyleri verdim sonra 17 quest yaptım %72deyim şu anda ama etrafımda 4 5 kişi var benden başka çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 OYUN ÇOK İYİ OLMUŞ BU ARADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oha mekanlar çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 login bile olamadım hala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 pre-orderini 11 kasim ve oncesinde verenler login olabiliyor su an icin diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 yok öle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oyun berbat beyler boşuna almayın. 3 mob geldi kesti paladinimi saçma sapan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bence bu sabaha da tam düzelmez. bu nasıl iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 milyon insan oyuna girmeye çalışıyo sorun ondan olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 trollemiyorum ha girdim ben hakkaten Darksorrow dayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 11'de sıraya girdim, 110 dakika bekledim, blasted landse gidip Khadgar'ın üstünde 1 milyon adam gördüm, laga girip karakter ekranına döndü, sonra oyuna tekrar girdim, pandariada çıktım. altf4ledim, hafta sonu oynarım herkese iyi geceler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar