Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bildiğim dvd catada olsa vanillayı yüklüyordu en son aradaki patchleri çekiyordu, çünkü sonra çıkan önceki 2-3 patchi kapsayan patchler vs var, yani sen wod dvdsini kursanda en az 4-5 gb çeker diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
O zaman ben komple silip bugun tekrar yukleyeyim Battle.net launcher'ın download'u ile. Wod geldiginde de dvd'yi hic takmayayım, direkt key girip launcher'dan download'a devam edeyim.
Ama bu sefer de serverlar yogun olur hızlı indirmez falan bilemedim.
Mesaj tarihi:
rested exp + dungeon questleriyle neredeyse ilk yapışta 1 level geliyor

onun dışında questing direkt

şimdi restedla instance yaptım, questleri yaptıktan sonra 20-30% fln veriyor run başına

kötü değil aslında 20 dk'da falan bitti.
Mesaj tarihi:
Peki ölümcül soruyu sorayım sizlere. Malum Yarın patch geliyor. Sizce en mantıklı log out olacak yere neresi?
Bunu şu yüzden soruyorum.
Malum bi anda herkes yüklenecek vebu durumda mümkün olabilecek en düşük lag ile yeni expansion alanına geçmeklazım. ama tam portalin önü ana baba günü olup bi logout ile hayatımız kararabilir log in olabilirsek elbette.

Yazamadım :p
kısacası nerede log out edeyim charı bu akşam ki ertesi gün min sıkıntı ile oyuna girip sonra min sıkıntı ile portale dalayım. Sonrası allah kerim.

Birde yarınki expansion kaç GB bişiler isteyecek bizden acaba bi bilgisi olan var mı? Veya bişi istemeden haşırt diye oynayacaz mı bugün oynayabiliyorsak.
Mesaj tarihi:
blizzard diablo expansionda oyuncuları oyundan cıkartmadan expansiona gecisi saglamıstı. orda yaptıkları ile yola cıkarlarsa burda da cok bisey indirecegimizi falan sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Blasted landsde oyuncu kalabalığını yüklemeyecek kadar portalın uzağında.

Bişey istemeyecek haşırt the blackbört diye gireceğiz. Galiba. Bak emin olamadım.

abi biz frostmane'de çok rahat ederiz
o ilk alliance wave'inden sağ çıkarsak gerisi boş
Mesaj tarihi:
Ya bide şöyle bişey var cidden ilk ekip içinde olursan hemen kaynayabilirsin.. Yani şahsen ben sabah direk damlayan ekip içinde olmaya çalışıcamvaktimde var.. Çünkü o ekip 2-3 adım önde devam eder artık digerlerinden.. akşam ögleden sonra giricek tayfa baya bi debelenicek gibi
Mesaj tarihi:
Portalden geçer geçmez yeni instancelara tank olarak girsem elimi dötüme sokup geri yollarmı moblar? ilvl 540 falan. Ve bu akıllıca mı olur yoksa eski still paşa paşa questmi kasmak mantıklı?
  • Yeni Oluştur...