axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Kota sıkıntın yoksa indir tabi, yok uğraşmayayım diyorsan WoD dvdlerinin üzerine en fazla 2-3 gb çeker belki o bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 catada yeni dvdden yuklemistim oyunun yarısını tekrar cekmisti. benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 benim bildiğim dvd catada olsa vanillayı yüklüyordu en son aradaki patchleri çekiyordu, çünkü sonra çıkan önceki 2-3 patchi kapsayan patchler vs var, yani sen wod dvdsini kursanda en az 4-5 gb çeker diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 O zaman ben komple silip bugun tekrar yukleyeyim Battle.net launcher'ın download'u ile. Wod geldiginde de dvd'yi hic takmayayım, direkt key girip launcher'dan download'a devam edeyim. Ama bu sefer de serverlar yogun olur hızlı indirmez falan bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 g2a keyleri ne zaman yollar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Komple silip yüklemek daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 panda oynamadiydim ben, hizlica level kasmak icin bisey var mi 90a kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 xp'ler nerflenmiş zaten baya. sırf dungeon yapsan bi kaç saate 85-90 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 rested exp + dungeon questleriyle neredeyse ilk yapışta 1 level geliyor onun dışında questing direkt şimdi restedla instance yaptım, questleri yaptıktan sonra 20-30% fln veriyor run başına kötü değil aslında 20 dk'da falan bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 mekanlari filanda goreyim istiyorum ya, pandalari bi kucaklayayim. heirloom filan biseyler vardi eskiden xp bonuslu, duruyo mu onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 upgradesiz halleri 80'e kadar scale oluyor. direkt quest yap o zaman open world. gayet hızlı geliyor zaten level. zone'un 3'de 1'ini görmeden zone'un levelını alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 HADI HAYIRLISI BAKALIM, ALLAH UTANDIRMASIN. bi de nasil oynandigini unutmusum asdf charge atip random skillere basiyorum. yalniz hp filan cuk kadar kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ekula sen us'de mi oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 fak ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 0-90 kasacaksan level 15'te dungeon finder acılıyo. direkt dungeon gideceksin 85'e kadar. neredeyse 1 dungeon 1 level gibi oluyor uzun bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Peki ölümcül soruyu sorayım sizlere. Malum Yarın patch geliyor. Sizce en mantıklı log out olacak yere neresi? Bunu şu yüzden soruyorum. Malum bi anda herkes yüklenecek vebu durumda mümkün olabilecek en düşük lag ile yeni expansion alanına geçmeklazım. ama tam portalin önü ana baba günü olup bi logout ile hayatımız kararabilir log in olabilirsek elbette. Yazamadım :p kısacası nerede log out edeyim charı bu akşam ki ertesi gün min sıkıntı ile oyuna girip sonra min sıkıntı ile portale dalayım. Sonrası allah kerim. Birde yarınki expansion kaç GB bişiler isteyecek bizden acaba bi bilgisi olan var mı? Veya bişi istemeden haşırt diye oynayacaz mı bugün oynayabiliyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Blasted landsde oyuncu kalabalığını yüklemeyecek kadar portalın uzağında. Bişey istemeyecek haşırt the blackbört diye gireceğiz. Galiba. Bak emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben voljin'in yanında logout olurum muhtemelen. portaldan gecis icin quest orgrimmar'dan alınır diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 fazla birşey istecegini sanmıorum ama ufakta olsa bir patch mutlaka gelecek , aşırı yüklemeden dolayı yine serverlar nakavt olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 blizzard diablo expansionda oyuncuları oyundan cıkartmadan expansiona gecisi saglamıstı. orda yaptıkları ile yola cıkarlarsa burda da cok bisey indirecegimizi falan sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 patch gelmesi lazım.. heirloom tab falan filan olması lazım.. mutlaka gelir son bi patch diger olayları ekleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 axedice said: Blasted landsde oyuncu kalabalığını yüklemeyecek kadar portalın uzağında. Bişey istemeyecek haşırt the blackbört diye gireceğiz. Galiba. Bak emin olamadım. abi biz frostmane'de çok rahat ederiz o ilk alliance wave'inden sağ çıkarsak gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Ya bide şöyle bişey var cidden ilk ekip içinde olursan hemen kaynayabilirsin.. Yani şahsen ben sabah direk damlayan ekip içinde olmaya çalışıcamvaktimde var.. Çünkü o ekip 2-3 adım önde devam eder artık digerlerinden.. akşam ögleden sonra giricek tayfa baya bi debelenicek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Portalden geçer geçmez yeni instancelara tank olarak girsem elimi dötüme sokup geri yollarmı moblar? ilvl 540 falan. Ve bu akıllıca mı olur yoksa eski still paşa paşa questmi kasmak mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 dungeondan bir problem olacagını sanmıorum. hatta ilk günden girebiliorsan sırada çok hızlı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar