S-H Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 shaman enha, elem pvp nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Darksun said: Off bunu görmemiştim ya Enhanced Rejuvenation :You can cast Rejuvenation while in Bear Form or Cat Form. Perk müş bu o zaman shirvallah a ne gerek var be dandik moonfire veya wrath atacağım diye mi? Moonfire ve wrath atamazsin zaten dmg spelleri gene castlenmiyor, root cyclone ve healingtouchu castliyebilirsin bide % 5 verselty mi ne veriyor % 5flat dmg artisi % 5 heal artisi % 2.5 dmg reduce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 dps olarak rouge gidecem healer olarak mist gidecem gibi görünüyor şu an doğrusu priest oynamayalı 7 yıl fln oluyor herhalde ama shadow/holy baya kötü zaten bir tek monk top level değil, ona da wod boostu basar geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 S-H said: shaman enha, elem pvp nasıl ? Shaman enha baya iyi diyorlar sacma salak gereksiz skillerde purity oldu daha zevkli oynanisi varmis communitynin geneli memnun hem pvp hem pve. Elemental i takip etmedim acikcasi ona bakmak lazim pve de gene zevklidir muhtemelende pvp si hep bir muallak ama bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 yıllardır enha leveling, resto raiding oynuyorum. artık ele takılayım diyorum ama nedense sevemedim bi turlu. enha ile haldır huldur girismek daha zevkli geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ele shaman her zaman 5v5 pvp de çok güzel iş yapar. oynamayı bilen shaman 2v2 dede çok güzel işler yapabiliyo yanına sağlam bi healer alıp. mastery ile lava burst proclatarak adamın ağzına sıçıyo resmen. Elem oynamak isteyen insan kesinlikle denesin son derece memnun kalır. Enha zaten imbalar imbası. 2 burst olarak 1.6 1.8 görür yanına sağlam cc si olan birini alırsa eğer, mage+enh , pala+enh çok başarılı işler yapabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Edriel said: Moonfire ve wrath atamazsin zaten dmg spelleri gene castlenmiyor, root cyclone ve healingtouchu castliyebilirsin bide % 5 verselty mi ne veriyor % 5flat dmg artisi % 5 heal artisi % 2.5 dmg reduce Eh fena değilmiş yine , o formda healing touch atanı raidden şutlarlar yanlız, dps kaybı yaratmayacak speller lazım. Mevcut durumda feral olarak rejuv felaket, hiçbir halta yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tabi castler pvp icin yapilmis dmg artisi da hem pvp hem pve, yalniz feralin oynanis biraz fazla sadelesmis gibi hani rogue tan geçen olursa pvp icin aşırı sade gelir ama rogue ta olmayan heal var tabi hem friendly target a hem de kendine. Böylece 2 stealther karakter birbirinden keskin hatlarla ayrilmiş feral druid=sustain dmg + pvp icin nerdeyse bir healer. Rogue ise subtelty ile burst dmg ve locker (sap blind cs ks smoke). Rogue ile oyunu fazla uzatanazsiniz 2 dps girdiginizde ama feral yaninda dps le girerse istedigi kadar uzatir. Bu arada subtelty rogue vanishi 30 sn cd ye indirebiliyor wodda assassinde 60 sec :) Yalniz bu yeni half feral/humanoid form görsel olarakta inanilmaz güzel olmuş sonucta iki stealther da başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://i143.photobucket.com/albums/r151/infernalAB/build1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Buda çok customisation yaratan bi tree değildi yani 5 parry ver 5 crit ver vs bunun cok daha işlevseli ve detaylisi olsa özlenir ya da riftteki gibi major farklar yaraticak hybird buildler yapicak bişeyler. He şuanki sığ ama bundan daha az mı sığ daha az mı derin tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bingildak said: http://i143.photobucket.com/albums/r151/infernalAB/build1.jpg Reckoning niye yok bu talentte11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 riftin ilk zamanları ne iyiydi ya kendi yaptığım müthiş tank specimle akıyordum. gerçek anti mage warrior ağacı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=J7VT7NG7e38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Sparkcaster said: riftin ilk zamanları ne iyiydi ya kendi yaptığım müthiş tank specimle akıyordum. gerçek anti mage warrior ağacı vs (tu) riftblade agaci ile ranged warrior yapmak ya da healer rogue yapmak hmpfss ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Female form u sonra gelecekmiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Bende bunlara daha armor koyulcak diye duydjm ki basic armorlu halleri vardi bulamadim http://i.imgur.com/iLwJ1pO.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Soru: Mist of Pandaria almadım ancak bir süre önce free trial'ını oynadım ve şimdi WoD almak istiyorum. MoP almama gerek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Evet önce mop sonra wod başka türlü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 mop yoksa "from scratch" diye paket var 60 dolar sanırım, wod dahil alıyorsun alayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Yok ya cata alıyorsun direk, eski packler de dahil ona. 20 dolar mı ne ucuz bişey Ha wod dahil demişsin, evet daha ucuza gelebilir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Cevap: Gerek yokmuş. Zaten sistem MoP almama izin vermiyor. Sadece WoD alma seçeneği var. Onun da içinde MoP varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bleach de wow a girdi =P http://beta.wowhead.com/quest=37191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 For those looking to receive the free character boost now, but also want those sweet Collector’s Edition physical items, we’ve set up a process to ensure you can do both. Just follow these steps! Pre-purchase a digital version of Warlords of Draenor now and begin using the included character boost immediately Pick up your Collector’s Edition pre-order on 11.13.14 Open it up and get a little emotional because of how beautiful it is Enter your Collector’s Edition key on your Battle.net Account Management page Contact Blizzard Customer Support for a replacement of your original Standard Edition Key! Give the digital key to a friend! Check with your local retailers for Collector’s Edition pre-orders as inventory is limited. bu iyiymiş ya nihayet salak ARAL ı beklemek zorunda değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Jay Wilson dombiği'nin additional designer olarak credits'te ismi geçiyormuş WoD için. Ahahahhahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 [video]http://youtu.be/ODO8SPvv4Uk?t=4m30s?feature=oembed" width="459"> hastayım şu gnome ların dansına.Yeni modeller baya başarılı olmuş eskisine nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar