Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 anlamlı olup bir amaca hizmet ettiği sürece prensip iyidir. senin yazdığın da iyi mesela. ne adamlar var gerizekalı takıntılarını ve anlamsız obsesif hareketlerini prensip diye öne sunan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yav said: ya prensip hikaye sağlık açısından şekerden uzak durmam gerekiyor hepsi bu :D arkadaşım her şeyin başı sağlık. sen bana getir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Karfurunki en iyi gibi. Nasil olsa viskiyi adam gibi icen cok az oldugundan icine bin turlu sey koyup pic edecekler guzelim black label'i. Onun yerine red label koyup yanina vodka bonuslamalari mantikli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bilmiyom ama orda para edenler viski belki bazılarının rakısı. o yüzden ayrı ayrı almak daha iyi gibi. marketlerdeki red label aşkını anlamadım, olay ucuz olsun kar edelim diyolarsa vat69 var babalar gibi :) http://www.youtube.com/watch?v=NDOaSt1mKfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 carrefour iyiymiş içkiler parasını hayli çıkarıyor.. real de fena değil, verdikleri şarap güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 metronun 2011 paketi gibi olamaz hicbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 mardox said: zevkler ve renkler tartışılmaz ama alkol konusunda hassas biri olarak red label paketlerinin hiç şansı yok. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Black-ice said: dworg mrk etme gelirlerse bütün aggroyu üstüme alıcam çünkü ben viskiyi redbulla, bilemedin kolayla karıştırıp içiyorum. http://www.dotafire.com/images/skill/axe-counter-helix.png harbi ya böyle bi konu vardı seninmiydi abi adsadas..birden soğudum senden kanka sdasda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yok yaw onun değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ice tea ile içilip kalanı da dökülmüştü blue label ın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Frostbite said: Black-ice said: dworg mrk etme gelirlerse bütün aggroyu üstüme alıcam çünkü ben viskiyi redbulla, bilemedin kolayla karıştırıp içiyorum. http://www.dotafire.com/images/skill/axe-counter-helix.png harbi ya böyle bi konu vardı seninmiydi abi adsadas..birden soğudum senden kanka sdasda.. çok seviyorum olum. niye bu kadar yüceltiyorsunuz bir içkiyi. seven sevdiği gibi içsin arkadaş. redbulla bayılırım özellikle. linçbörge ise taparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Linçbörgle duş alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Elitistlerin nefret ettiği cam kavanozlara doldurur doldurur öyle duş alırım hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 linçbörg iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 linçbörg denemedim hiç. bir ara gidip cointreu alayım madem... edit: triple sec de almam lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bu içki içen arkadaşlar sigara da içiyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 selpak collection peçete ? fap fap ile yılbaşına girecekler için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 monoscope said: bu içki içen arkadaşlar sigara da içiyo mu ? <--bu içmio mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 jak danyelsi şalgamla bile karıştırıp içebilirsiniz ama tutup glenfiddich'i içince biri eh amk deniyor tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aras dün 2007 fotolarına baktım çok tatlı bir adammışsın yılbaşı sepeti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yılbaşı sepetinden çok yılbaşı paketine odaklanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://i.imgur.com/WFmhPiK.jpg Carrefour Şirket için teklif aldım, kesin yani ürünler - fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 black label var lan real alırım ben eve de yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fulya real mi? daha bir hafta var parami almama, o zamana kadar kalir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 şu en iyisi galiba. black hiç içmedim ama iyi diyorlar, red ise leş, red'li alacağınıza black alın. Metro Yılbaşı Paketi - 1 Fiyatı: 185,00 TL İçindekiler Tekirdağ 70 cl Rakı Johnnie Walker Black Label 70 cl Scotch Viski Smirnoff Red 70 cl Votka Chateau Thibault 75 cl Fransız Kırmızı Şarap Schweppes 100 cl Mandalina Gazlı İçecek Phanner 100 cl Meyve Nektarı Uludağ Premium 75 cl Maden Suyu Burn Sub Zero 50 cl Enerji İçeceği Toblerone 200 gr Çikolata Pringles 165 gr Peynirli Cips Cantucci 200 gr Kurabiye Dorleo Peyman 200 gr Klasik Mix Kuruyemiş Kurukahveci Mehmet Efendi 100 gr Türk Kahvesi Nescafe Classic 50 gr Kahve Nestle 19 gr x 2 Sıcak Çikolata Doğadan 20 adet Ayvalı Ihlamur Poşet Çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar