Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 pas attıydım ama bir nukecola'ya es gectin.. olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Yüzyılın oyunu çıkmış, baş edecek oyun yok şu listede 1 tane. Daha detaylı daha zevkli bir oyun yok adamlar pc goty oyluyor. Komiksiniz vesselam. GTA 5 ALL THE WAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu başlıkta: 1- başkalarının seçtiklerine sataşmayın. 2- başkalarının zevkine laf atmayın. 3- pc bölümünde pc goty doğal olarak, hazmedemiyorsanız da uzatmayın. uyarıyı herkes aldı varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Peki ağabey. Mesaj alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 cok istiyosaniz kendi bolumunuze gider orda 100 kisi ayni oyuna oy verirsiniz ben konsol bolumune gidip sc2 GOTY diye cemkirmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bence hepinizin seçimleri çok kötü ve aptalsınız, ayrıca oyumu da Crysis'e verdim çünkü Türk oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 tomkat said: cok istiyosaniz kendi bolumunuze gider orda 100 kisi ayni oyuna oy verirsiniz ben konsol bolumune gidip sc2 GOTY diye cemkirmiyorum çemkir ağababa çemkir paşa çemkir sana çemkirme diyen yok. Sam ayarı verdi zaten bir de senin extradan belirtmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Infinite bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 tomb raider'e verdim oyumu. ac serisi, bf serisi, batman fln hep aynı şeyler. bioshock ve tomb raider biraz beklentimi aştı önceki oyunlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Asteroth said: Bence hepinizin seçimleri çok kötü ve aptalsınız, ayrıca oyumu da Crysis'e verdim çünkü Türk oyunu. Ben oyumu pokemon'a verdim ve ilginç biçimde pc bölümünde pc oyunları konuşulmasının nedenini algılayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hs der kacarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Asteroth said: Bence hepinizin seçimleri çok kötü ve aptalsınız, ayrıca oyumu da Crysis'e verdim çünkü Türk oyunu. listede crysis varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Pek haz etmesemde, heartstone diyesim var di, ama o daha beta, diskalifye direk eheh. Crysis3'e veririm oyumu, en azindan benchmark niyetine cillop oyun..Blood Dragon da olur :) Banished yetismicek gibi bu seneye artik heh. 2013 rezalet bir yil oyun sektoru acisindan..Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Arma 3'e veren 2 kişiyi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben cod ghost a verdim, çünkü verebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Sam said: bu başlıkta: 1- başkalarının seçtiklerine sataşmayın. 2- başkalarının zevkine laf atmayın. 3- pc bölümünde pc goty doğal olarak, hazmedemiyorsanız da uzatmayın. uyarıyı herkes aldı varsayıyorum. topic'in pc goty 2013 olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bilgisayar alt başlığında saçma bi talep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben anlamam. topic ismi > alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Şu rayman legends o kadar iyi ki... Kime göre neye göre tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eu4 ve bnw arasında kaldım. rome düzgün bir ai ile gelebilseydi direk rome'a çakardım. oyum eu4'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Shadowrun Returns'e verenler parmak kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 (td) destek maddi olarak verdik ama GOTY değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bu sene çok tırt cidden, aslında güzel oyunlar var ama nedense akılda kalıcı bir title yok, tamam bu kesin bu senenin oyunu olur diyebiliceğimiz. marvel heroes bu sene çıktıysa o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 komikli şık ghost diye onu seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar