Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Alinir mi onu soyleyin. Ne kadar play time vaat ediyoe.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 alma abi alma kazandırma şu adamlara para. max 2 günde sıkılırsın. hiçbişi yok oyunda benim gördüğüm kadarıyla. ztn fanı olsan bu türün almıştın çoktan sormadan. ikilemde kaldıysan alma daha iyi.
eolos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 şuanda dragon age inqusition ve mass effect andromeda lı bundle ile no man sky arasında kaldım. eğer performansta bir sıkıntı yok ise no mans sky bayagı götürür gibi, gerçi o kadar eve online dan sonra bu biraz komik olacakta yine de en azından offline olarak oynanabilmesi keşif hissi felan iyi görünüyor. bugün birşeyi daha farkettim postlar da da yazmaya basladılar, gezegenlerde hammadeler sürekli neredeyse aynı miktarlarda ve hangi gezegen çeşidi olursa olsun aynı çeşitte cıkıyorlarmıs. bu biraz exploring kısmına balta gibi geldi, yani iklimsel olarak iyi bir gezegen bulunca oraya yerleştikten sonra amaç olarak gezegen gezmenin tek mantığı şansımıza çıkabilecek artifactler ve görevler kalıyor gibi görünüyor. umarım oyunun ilerisinde bunu değiştirecek kadar hammadde çeşitliliği geliyordur.
eolos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 eregorn said: refund ettim ben neden, sebeplerini de yazarsan süper olacak bence almayı düşününler için
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 sürekli olarak uzay aracına yakıt aramaktan, enerjim bitiyor derdinden, learning curve'ünden, gına geldi. sıkıldım
eolos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 eregorn said: sürekli olarak uzay aracına yakıt aramaktan, enerjim bitiyor derdinden, learning curve'ünden, gına geldi. sıkıldım tabi onlar sıkabilir abi o zevk meselesi biraz da.
eolos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 ben 53 tl ye düştüğü icin bir şans vermek istiyorum en azından firmada oyundan vazgeçmeyecek gibi görünüyor :) (dragon age i de önümüdeki aya kadar alabiliyorum onunda etkisi oluyor tabi :) )
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 son patchlerle birlikte merak ediyorum aslında ama şu cashgrabberlara da para kazandırmak içimden gelmiyor hiç.
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 indirimle 10tl ye düşerse girerim tekrar. ama bu fiyata bence cıh
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Ben aldim deniyorum. Missionlari yapmak zorunda miyiz ya. Normal modda actim da oyunu kavradim mission yapmak istemiyorum.
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 One X'e alınır mı.. 4K da çok fena şeyler olabilir sdfs
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Red said: Ben aldim deniyorum. Missionlari yapmak zorunda miyiz ya. Normal modda actim da oyunu kavradim mission yapmak istemiyorum. missionlar sadece "oyunda hikaye yoh" diye ağlayanlar içindi. bıraksanda olur ama devam edersen bazı şeyleri elde etmen daha kolay olur.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Bu forumdan bile su adamlara para kazandiran cikiyor ya, gercekten inanilmaz bi piyasa var ya. Enayi sögüslemeye yatirim yapti adamlar, hala da kazaniyorlar helal olsun sdf
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Adamlar sıçtıkları bir projeyi birçok firmanın yapmadıgı gibi toparlamaya çalışıyolar ve güzel şeyler yapıyolar.. ubisoft diye bi şirket var haberin var dimi.. sdfs bu adamlara gelene kadar 50 tane sirket sayarım sana para kazandırılmıcak. Bunlar en azından bişeyleri düzeltmek için olumlu adımlar atıyor.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 jet fadil'i executive producer yapsinlar, aninda alirim.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 ama ub yalanci oldukari gercegini deistirmiyor. bence para kazanmamalari lazim. hala vaad ettikleri seylerin bir kismi (kı oyunun asıl ılgınc olma potansıyelı olan kısmı oydu) oyunda yok olmıyckta.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 mesela oyun cikmadan once 2. trailerdaki devasa yilani oyun icinde boyle bir skin yokmus, dusunun. Ne kadarda vicdansiz bu adamlar
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Oyun iyi ama tarzı degisik herkese gore degil. Firmanin hatasi su ana kadar yaptiklariyla, vaz gecmemeleri ile notrlenmistir en kotu ve bence sizlerin çocuksu kinini hak etmiyor. Ha asil güzel olan bu kine karsi tinlamayip devam etmeleri.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 steamde oyunun puanları her patch ile artıyor zaten, community de durumun farkında
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 kendini ve firmayi asan sozleri vermeyip, sadece akillarindaki oyunu arkadaslar biz soyle bir sey dusunuyoruz, bunlari da ilerki patchler ve expansionlarla getirecegiz dese, su anda 4-5 tane dlc yi cok tatli gecirip (tum diger firmalar gibi) cogunlugu su anki durumundan daha cok mutlu etmis cok daha fazla para kazanmislardi (bir cok diger firma gibi) ama iste fazla ucunca ilk basta hakli olan bir nefreti hak ettiler ama su anda bence bir sansi hak eden firma haline geldiler.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 106 dk. takıldım bastım refundı
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 No Man's Sky fan builds giant Sean Murray face https://twitter.com/RolandOberheim/status/1023345653412442114 https://twitter.com/NoMansSky/status/1023623110052990976 ..
Öne çıkan mesajlar