nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Evrenin merkezinde çok epik bir şey koyacağız hayatınız değişecek demediler. Yoksa multi vaatlerini vs. arka sayfalarda hunharca eleştirdim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 18zibilyon değişik gezegen demeleri bile en başta yanlış yönlendirme. 10 gezegen sonra zaten bayıyorsun, hepsi birbirinin larciverti. canlılar da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Ama öyle olacağı belliydi işte. Sony'nin ittirmeleriyle mecburen de gazlamış olabilir Murray. Her türlü pislik gerçi. Sony'i de hiç sevmiyorum zaten özellikle bu sene. Müşteriye saygıları sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Ben hala adamı suçlamıyorum. Indie oyuna AAA muamelesi yaptırdı Sony. Bugün Q&A team kurmuşlar, oyunu yapan ekipten daha fazla kişiymiş sayıları. Bence update'le gelir online özelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 peri kanatlı at ayaklı t-rex videosu gördüm ağlıycaktım bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Keşke o olsaydı en azından bir şeye bağlanırdı. spoiler vermiyorum bitirince anlarsın. Bu oyun scam. nileppezdel said: Evrenin merkezinde çok epik bir şey koyacağız hayatınız değişecek demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 55 dakika kaldı .. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Sunucular cokmez insallah. Gerci konsolda daha cok oyuncusu vardir muhtemelen, bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 abi milletin kendi kendine oturup kurdugu, kendine kendine soyleyip inandigi yalanlara adamlarin ne demesini bekliyorsunuz "HEY SIZ APTALSINIZ" mi demeliler yani? ben olsaydim "hey salaklar, sizin yanlis anlamis olmaniz beni baglamaz. gidip size boktan gen aktardiklari icin babanizla ve hamilelikte sigara icmeye devam eden sonrasinda da sizi fazla beslemeyen annenizle konusun. sakiz kadar girintisi olmayan dumduz beyninizin tek sebebi onlar cunku." derdim dogrusu. politik bir cevap vermiyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 sunucudan sadece gezegen ismi çekmiyor mu? çökerse zaten eyvahlar olsun fgsdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Dogru ya adfafsdsdf ama iste birbirini gorebileceksiniz demisti ve ikk gun gorememelerinin sebebi server problems denmisti. Neyse cokmez bu durumda ya. Yarin da oynayarak sabahlarim, o kadar 14 Agustos dediler stresten uyuyamam sabah olup hayat baslayana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ben ortada bir sunucu oldugundan bile supheliyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 karakter skin i yokmus oyunda karsilassaniz ne gorceksiniz zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 http://i.imgur.com/HPuyxT7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 steamde açılmış download. 2.5 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 progamer Gemma Arterton sevgilin olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 quality kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ahah butun reviewlar private nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 780 lightning'le anlamsız bir biçimde medium ayarda kasma var. Kafayı yememek elde değil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 genel olarak performans baya sıkıntlı diyorlar PC de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ya 2 gün dayandım ben pc'de oynayaım diye, çoktan başlamıştım yoksa ps4'te. Yapacağın işi be Sean Murray be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 lirik 10k dolarlık sistemde oynuyor kasıyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 direkt iade ettim. 60 dolara amazondan ps4 kodu aldım. PS4'ü olmayan arkadaşlar sakın almasın, patch beklesin. Artık Batman gibi ne zaman düzelirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar