Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Man's Sky

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunu 90 tl iken pre order etmiştim; streamerlardan gördüğüm kadarıyla aşırı derecede tek düze ve sıkıcı olduğunu düşünerek direkt iade ettim.

Umarım çıkınca yanıltır beni de indirim dönemi tekrar alırım
Mesaj tarihi:
yafeshan said:

update ile ilk defa us insa etme gelecegi aciklandi. Ileriki tarihte gelecek bu yenilikle beraber dev boyutlu uzay gemileri de sahip olma belki insa etme ozelligi de olacak.

Beklenmedik baska haber de baska oyuncularin gectigi gezegenleri gorebilmek, Karsilasma ihtimalleri arttikca belki de beraber yapilabilecek yeni ozellikler eklenencek.

Hic beklemiyordum bunlari ama bazi sikayetleri bastirir umarim. Bunlar oyuncu sikayetiyle bir iki haftada yapilacak degisiklikler degil, aylardir ustunde calisilio olmasi lazim.

Bu oyun cidden ilginc biseye donusmeye basliyor.

Oyun 1-2 yıla eve online olur. ordan copy'lese yeter.
Mesaj tarihi:
ben bi adamların random algo'sunu merak ediyorum.
lütfedip makale olarak yayınlarlarsa seviniriz.
keza bayağı man/hour harcamışlar bunun üstüne.
oyunla alakam bu kadar :)
Mesaj tarihi:
Ona da bazıları kendini çok tekrar ediyor diyor bazıları ise hiçbir gezegen birbirine benzemiyordu diyor. Bu random algo olayları çok iyi ya, umarım o konuda başarılıdır da en azından sonradan içerikle süsleyebilecek yapımların önünü açarlar
Mesaj tarihi:
O kadar twitch stream var, hic bi gezegen birbirine benzemiyo valla.

En cok sikayet edilen sey su anda gorus acisi, cok dar ve uyuz diolar, ikinci olarak inventory belasi ki update ile duzelmesini bekliyorum.

Bunlarin disinda beklenen ozellikler hersey zaten. sikayet eden neyden ediyo anlamadim
Mesaj tarihi:
Oyun zaten Indie olarak çıktı ortaya ama bir anda hype patlaması olunca Sony "neöölüyor" dedi ve sahiplendi oyunu, büyüttüler ellerinden geldiğince ama alt yapı yine çok basit bence. Sonuçta o gezegenden bu gezegene otobüs durağı gibi gezecek millet, biri o merkez yıldıza ulaşınca hype bitecek.

Bence her gezegende canlı olması sıkıcı bir unsur. 4 bacaklı uzaylı gezegeninden 5 bacaklı uzaylı gezegenine geçiş beni hiç heyecanlandırmıyor.

Daha rare olayların olması gerek. Diğer playerlar ile beklenmedik encounter'lar olmalı falan.

Yani şu haliyle oyunu hem oynamak istiyorum hem de hiç bulaşmak istemiyorum. Böyle acaip bir şey.
Mesaj tarihi:
Hem medyada sürekli boy gösterip hem de medyadan sıkılırmış tribindeki hipster developerdan korkacaksın. İşte böyle oluyor. Vaatlerin yarısı yok, gerivites 101. İyi ki preorderlamamışım. Elbet bir ara alıp oynayacağım ama ne zaman, nasıl bilemiyorum
Mesaj tarihi:
Aynen o parayı da veresi gelmiyor insanın

Hayır Sean Murray'in de çok epik oyunları yok ki önceden bu kadar hype yapılsın. Tamamen Sony'nin işgüzarlığı dediğin gibi. Zaten Sony'den nefret ediyorum bu sene sdfsdg
Mesaj tarihi:
ortalama reviewlar de 7/10 civari:

https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4ww7lv/megathread_no_mans_sky_reviews_and_first_looks/

genel kani birkac saat icinde oyun kendini asiri tekrar edip baymaya basliyor simdilik benim edindigim izlenim, metacriticde bombalamislar oyunu sdg.
Mesaj tarihi:
Adamın hiç suçu yok ya, onu bu taşın altına sokanlar utansın. Hatta herif bence over-deliver etti bile yani. Oyun neydi, ne oldu resmen.

Bence insanların beklentilerinin hala "indie oyun bu" olması gerek. O zaman çok keyif alırlar. Core kitle zaten bence beklentileri büyütmedi hiç. Oyuna ilk heyecanlananlar halinden memnun. Sonradan gelenler beğenmezse beğenmez.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

acelesi yok sonra aliriz.pati akillaniyormu ne?

fakat anladığım kadarıyla keşfedilen şeyler upload ediliyor ve diğerleri senin isimlendirdiğin şekilde görüyor ?

geç alınca geride kalma durumu oluo sanırm
Mesaj tarihi:
ben hiç katılmadım hype'a. hani göremedim oyunda beni oynatacak bişey. multi player fln olsa anlarım akıl almaz olur da sp nereye kadar.

hani yanılırsam direk gider alırım o ayrı asdfg
  • Yeni Oluştur...