KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 30 sene sonra daireler kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hayvancılıkta iyi iş var ya ama işte bilene iş var. http://ekonomi.milliyet.com.tr/200-milyar-solucanla-milyonlar/ekonomi/detay/1773453/default.htm şu iyi bir olay mesela biraz şans, biraz girişimci gözü ve birazdan çok daha fazla işe hakim konumda bulunma. kendi fırsatını kendin yaratırsan iyi para kazandırır. Ama çıkıp 50 büyük baş alayım, oradan lokantalara kasaplara et satmaya başlarım parayı katlarım diye girersen zaten batıyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 devlet sana hayvanı veriyo 2 bin tl lik senet imzalatıyo. 1 sene hayvana masraf yapıyosun 1k. 3k ya satıyosun malı 2si devlete sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kaliteli bi diş hekimi bul güzel bi yerde muayenehane aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 3 tane yazılım mühendisi al 5 6 tane de coder hepsine totalde aylık 40.000 tl masraf et. sonra al çantanı eline firmalara yazılım satmaya çalış onlara özel geliştireceğin. tam iş bağlayacağım derken paran bitsin. sonra çocukları işten çıkartıp hayatın kaldığın yerden devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 geçmiş olsun krom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 optik aç. inanılmaz para kazandırıyor. milletin 300-500 lira bayıldıgı raybanlerin gelişi 50-60 lira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bahsettiğin miktar iyi para, yapmaktan keyif aldığın meslek neyse ona yatırım yapman en doğrusu. bunun kararını sen verirsin en iyi, başka kimse değil. veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Hazir parayla is mi kurulur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Drall said: SNA1L said: güzel bi köy bulup yerleşirdim bi arsa alıp ek biç yaşardım baydım amk şehirden +1 İstanbul'damı yaşıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 sehrın dısında yasıyınca da bayıyorsunuz merak etmeyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Hayvancılık denmiş de asıl para böcekçilikte.. İyi bir yer kurunca bütün dünyadaki çiftlikler, tarım alanları balıkçılar (yani besin ticareti yapan herkes) potansiyel müşterin oluyor. Antalyada biri çekirge çiftliği kurmuştu misal adam büyütmüş işi şimdi salyangozdan hamamböceğine çeşit yapmış. Amerika da görmüştüm bir türk aile kurmuştu öyle çiftlik inanılmaz zenginleşmişlerdi sırf missippi ve atlanta arasında satış yaparak. Çok büyüktü bi ucundan diğer ucuna golf arabasıyla gidiyorduk asdfds. Gerçi bu iş için türkiye doğru ülke mi emin değilim.. Ne de olsa fasulyemize varınca ithal edip verimli topraklarımıza diktiğimiz avmlerde satıyoruz herşeyi. Yunanistan doğru tercih bu açıdan. Adamlara istihdam? Dediğin anda kapıyı açıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Iron man çakmak yapardım bir kısmıyla, böyle ellerinden kollarından 'füze çakmak' dediğimiz çakmaklardan çıkacak böylece çok gerçekçi görünür. Bunu da para kazanmak için yapmam , ben bulsam alıcam , satan yok , bari kendim yapiim kendim kullanırım , en kötü kaç lira zarar ederim ki? Diye düşünerek söylüyorum. İlla kazandıracak bir işe gireceksem kesin bir yerlere ortak olurum , 300k ile bim'e ortak olamazsın zatende en azından fena kazandırmayan bir yere ortak olsan güzel olur , aydan aya hesabına para yatacak sen hiç karışmayacaksın mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 mangalcım aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 10 sene önce olsa tavuk dönerci aç derdim. hatta bir tarafı internet kafe, bir tarafı tavuk dönerci. ama ne yazık ki 10 sene önce değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Ticarete gireceksen önce cemaatçi olacaksın sonra Allah yürü ya kulum der. Hayvancılıkta baya para var. Para istiyorsan hizmet sektörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 tavuk çiftliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Rent a car 'ın modası geçti mi Türkiye'de ? O sermayeye uygun bir iş gibi geldi . Hala o kadar çok "esnaf" tipli kiralamacı var ki (senetle sepetle araba kiralayan ) , işini biraz düzgün yapsak önlerine geçersin gibi duruyor. Tabi ki her sektörde olduğu gibi işini kurumsal yapan 8-9 tane dev firma var Türkiye'de , onların pazarından alamazsın Bu işe vakit ayırıp , kafa yoracak biri varsa mesaj atsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kithnos_1 said: Rent a car 'ın modası geçti mi Türkiye'de ? O sermayeye uygun bir iş gibi geldi . Hala o kadar çok "esnaf" tipli kiralamacı var ki (senetle sepetle araba kiralayan ) , işini biraz düzgün yapsak önlerine geçersin gibi duruyor. Tabi ki her sektörde olduğu gibi işini kurumsal yapan 8-9 tane dev firma var Türkiye'de , onların pazarından alamazsın Bu işe vakit ayırıp , kafa yoracak biri varsa mesaj atsın :P Petrol ücretlerine aşırı bağlı sektörlere girilmesini tavsiye etmem bu aralar şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Artan vergilerden dolayı , kullanımın düşeceğini öngördüğünden dolay mı ? Bir avantajı ülkemizin ,tamamen şahsi araç sahibi olma üzerine kurulmuş olması gerçi , Amerikan sistemi sağolsun :) O açıdan da her zaman ihtiyaç gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Petrolün arzıyla ilgili daha çok. O da direkt etkileyecek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 pattisliborek said: ile hangi işe girerdiniz? Troll serbest ;p RAF işine girerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Digitürk bayisi ol! iyi bir kurulum ekibi kur. sonra yanına 10-15 arası agentlı bir çağrı merkezi aç (maliyeti çok düşük) kendi malını kendin satarsın (hatta başkasının malını bile satarsın) sonra kendi malını sattığın için alt bayi ye kurulan üründen pay vermekten de yırtmış olursun ancak belirtmekte fayda var digitürk hak edişlerini 3 ayda bir verir.yani ilk 3 ayında sattığın kadar satmaya bakıcaksın ,yukarıda parentez içinde belirttiğim gibi başkasınında malını satarsan zaten bu 3 ayı çıkarma ihtimalin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hayvancılık çok zor.çok çok güvenilir ve işinde master konumunda biri yanınızda olmadıktan sonra girmeyin.. 300k olsa ya franchaise ile mc burger vb.(gerçi bu parada yetmez gibi)işe girerim,yada daire al içini yap sonra sat vb.ama hizmet ve gda sektöründe para var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Bu saatte emlağa girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar