Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Black-ice said: GERGE'nin winrar'ı bile lisanslıdır büyük ihtimalle. sdfsdf abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lisanslı zaten söylemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Arkadaşlar peki bunları okumak için ipad mini mi alayım sizce yoksa ipad 3 mü alayım? Ipad 3 çok mu büyük gelir ya? Sahibinden 2. el temiz bişey alcam. Battı balık yan gider :) Hem başka şeyler için de kullanırım ipadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 at al abi, biner gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ipad retina al panpa hazır girmiş iyice girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ipadden sonra ne alcaksın o sayfalara cagır beni belki tavsiye etcegim bişiler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 mac air al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 okurken elinde tutman gereken yerlerde okuyacaksan mini daha iyi, eli kolu yormuyor o kadar. masa gibi dayanak, destek kuracak yer lazım ipad için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 noddle said: Arkadaşlar peki bunları okumak için ipad mini mi alayım sizce yoksa ipad 3 mü alayım? Ipad 3 çok mu büyük gelir ya? Sahibinden 2. el temiz bişey alcam. Battı balık yan gider :) Hem başka şeyler için de kullanırım ipadi abi GERGE'ye sor belki önereceği site va.... ahahahahahahahaahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ahahahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 adamla empati yapmaya çalışıyorum bi türlü konsantre olamadım beceremedim lan zdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 totemic said: noddle said: Arkadaşlar peki bunları okumak için ipad mini mi alayım sizce yoksa ipad 3 mü alayım? Ipad 3 çok mu büyük gelir ya? Sahibinden 2. el temiz bişey alcam. Battı balık yan gider :) Hem başka şeyler için de kullanırım ipadi abi GERGE'ye sor belki önereceği site va.... ahahahahahahahaahaahaha asdfdasfdasfdasfasdfa koptum ha adam biraz maldonado "bu site neymiş" diye bakmadan direk aldığı için ama şimdi bi de ipad masrafı çıktı adama dhasufhdasufhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 (tu) belki daha hayırlı olur, elinde ıpad ile sandman okurken karşı cinsin ilgisini çekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gerge'nin suçu yokki insan bi bakarda alır sdf birde ipadden çizgi roman okumak çok rahat. hatta o yüzden comixology appi var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi adam 100 sayıyı 137 dolara almış daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ipad smartphone yokken mi aldın yanlış mı anlıyorum ? ahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 BELEŞ ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Refund yaparlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 niye yapsınlar ? aldığın ürün dijitalken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yek yea, oku bitir sonra refund iste, var mi oyle kiyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 100 tanesini o fiyata aldıysan, paraya ihtiyacın yoksa, o kadar kafana takma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 kafaya takamsı gereken o değiki CBR destekli tablet yokken almış muhtemelen yolda hala okuyamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bence refund şansını bir dene. hatta dürüst ol. ben okumadım aldım, refund eder misiniz de. bence bir kısmını edebilirler. zararın neresinden dönsen kardır asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 kitaplığa koyacakmış ayrıca fakirlere de bağışlaya bilirisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 137$ vercem txt dosyasına öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar