Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mortis said: hangi mekanın menusu bu arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Duvelin bardağı ne kadar da güzelmiş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Efes Malt da epey iyi bu arada. Efes'in en iyi ürünü bile olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 asahi ve sapporo da güzel bu arada, japon biraları güzel sushi çekti canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Drall said: duvel ne ya les, adeta fakire kendini zengin hissettirmek icin surulmus turkiyede piyasaya. ithal biralarin orjinalleriyle bu kadar alakasiz olmasinin sebebi ney ya, ne versek yer bu wannabeler hesabi mi ben belcika sinirindayim, ithallik bir sey yok memleketinin birasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bira bira dediniz canım çekti, eve gidince bi Heineken bi bomonti vurayım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Leffe Brown'a gidiyorum ben bu akşam zaten bu konu sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mortis said: Mortis said: hangi mekanın menusu bu arkadaşlar Kuka Kafe, besiktasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Oha belloowww ne yapmış en kısa sürede ziyaret etmem lazım artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yenilemişler yada el değiştirmiş heralde. iki ay tam karşısındaki dükkandaydım. gündüzleri bi kaç arkadaş grubu gelip gidiyodu. önünde iki köpek vardı hep. yanındaki dükkanın önündede sağır bitli keneli bi kedi vardı. bi tek bana sevdiriyodu kendini. edit; beilowunki caka değilmi bu başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 below'un mekan mı bura? taksimde değil miydi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 eger turkiyede bulabilirseniz ve siyah bira seviyorsaniz kesinlikle oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bellowunki caka taksimde, bu kuka besiktasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 geçen bi barda bi tane guiness içeyim dedim. daha önce içtiğim bi bira yani içtim öyle gitti. dedim şimdi normal içeyim bi tane de üstüne tuborg gold. lan bir kötü geldi bir özledim o bir önceki guiness'in tadını içerken anlatamam. guiness de apayrı bişey. ama 15 mi ne bardağı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 menüyü gördümde fakir yerimi orası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bu kadar çok birayı barındıran bi yerin menüsü böyle olmamalı yahu. A4 çıktı alsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sağdakilerin fiyatlarını göremiyoruz ama diğer bira çeşidi fazla olan barlara falan göre daha ucuz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Simdi varuna dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yesil tuborg ne guzel biraydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 diaboliq said: olum nasıl ortamlara takılıyonuz lan. 2 sayfa bira var orda. bizim gittiğimiz yerlerde ya fıçı yada şişe iki secenek var. heee marka secemiyon çünkü efes içiyon mecburi. çok zenginsiniz bence hepiniz. hep kızlarla falan öpüşüyonuz bence. Ne zengini fakir mekanına gitmiş, 8 9 liraya bira var listede. Haftasonu İstanbul'a geldiğimde Asmalımescid'e gittik, 4 liralık bomontiye 15 lira yazmış allahsızlar. Bir de nasıl okunduğunu bilmedikleri yemekler koymuşlar menüye doğru telaffuz edince anlayamadı hırbolar. Ben burada negzel 8 liraya 70'lik Tuborg Gold içiyorum, hocam hocam diye hizmet ediyorlar; üstüne de fıstığımızı, patatesimizi ikram yazıyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Abi o fiyatlar kucukten buyuge, yani sag sayfadaki biralarin hepsi 15-20 TL arasi. Mekan fiyat olarak baya uygun bu arada efes icmek istemeyenler icin, 30 40 tane de oyun var, guzel yer yani. Sadece disarida isiticisi yok gotumuz dondu iceri girdik birde dekorasyon pek iyi degil. Disaridan baya eski gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tatlı biraya en yakın cider olur heralde. bullmers karışık meyvalıyı oldukça sevmiştim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Esh said: Simdi varuna dusunsun varuna bu listeyi 5e katlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar