Alcest Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ondan dolayı değil sanırım çünkü itemler trade edilemez satılamaz gözüküyor trade de ettirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 son 1 haftadır falan ping var mı eu da sizde? 100 üstü hep bariz lagı hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben 2 haftadır falan west oynayamıyorum router sorunu var ping hep 100 üstü. East'de sıkıntı yok ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Hiç beğenmedim. 1. Casual 2. Doğru düzgün istatistik kaydı yok. 3. Spell/Tower Range Indicator yok. 4. Hala taşdevrinden kalma deny sistemi var. 5. Deny'nin de pek bir önemi yok. 6. Taktik yok, takım oyunu biraz var. 7. Oyun tuttu diye Icefron bunca senedir harita mekaniğine dair birtane birşey düzeltmedi. Hala aynı uyduruk rune sistemi, hala "bak bunu secret shoptan alacaksın" muhabbeti. Bi geç 20 sene olucak bi revize et. 8. Grafikler fazla Cartoon ve fazla pastel. Canlılık yok. 9. Balans dediler ama Witch Doctor ultisiyle adamları saniyeler içinde öldürürken, Magic Wand can fullüyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 rezil etmeseydin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 git gut casul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 range indicator isteyen herif dotaya casual diyor pls git kas yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 okurken etlerim çürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 icefrog ve valve bu dediklerine tamamen katılıyorlarmış şu anda dotayı silmişler delete dota noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Okumaz olaydım. Gözlerim eridi. Yetememiş. İşin kötüsü bok atmayı da becerememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 hon yüzünden hep bunlar addon yapılmasına izin verdiler, hon komünitesi de bu hale geldi. o oyunun en güzel kısmı daha seri olması, hon'dan dotaya geçişte alısma süreci baya zorluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ne diyor ya bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 degisik iste, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 haha bu ne lan, tam cahil cesareti olmuş. Özellikle deny ve indicator maddeleri bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Lord_Argos said: Hiç beğenmedim. 1. Casual 2. Doğru düzgün istatistik kaydı yok. 3. Spell/Tower Range Indicator yok. 4. Hala taşdevrinden kalma deny sistemi var. 5. Deny'nin de pek bir önemi yok. 6. Taktik yok, takım oyunu biraz var. 7. Oyun tuttu diye Icefron bunca senedir harita mekaniğine dair birtane birşey düzeltmedi. Hala aynı uyduruk rune sistemi, hala "bak bunu secret shoptan alacaksın" muhabbeti. Bi geç 20 sene olucak bi revize et. 8. Grafikler fazla Cartoon ve fazla pastel. Canlılık yok. 9. Balans dediler ama Witch Doctor ultisiyle adamları saniyeler içinde öldürürken, Magic Wand can fullüyor, http://inciswf.com/de%C4%9Fi%C5%9Fi1f29k.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 casual diyip sonra range indicator yok demek nasıl bir yetersizliktir aklım almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 abi bu kafa yapısında adamlar galiba işte bunalıma giren, ev arkadaşlarını kesen,gidip mekana ateş eden sağa sola, sonra kendine sıkan diye düşnüyorum.ip tespit edip tımarhaneye kapamak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 no brain no pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Liebe said: abi bu kafa yapısında adamlar galiba işte bunalıma giren, ev arkadaşlarını kesen,gidip mekana ateş eden sağa sola, sonra kendine sıkan diye düşnüyorum.ip tespit edip tımarhaneye kapamak lazım aslında. yanılıyosun adam tam bir ortalama insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Lord om atti simdi lol basligina yazacagina buraya yazmis ozur diliyor herkesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 doğru demiş o zaman deny hakkaten pek bi işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ahah witch doctor ve secret shop muhabbetini çıkar, lol'e çak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 alliance ders verdi. dreamhack, vs empire 3.mac. kesin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 lordun beyin nöronlarının da simetrisi bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar