Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Alliance vs Eg inanılmaz maç oluyor. 2. maç özellikle muhteşem geçiyor. ABOV Son zamanların en keyifli oyunu oldu net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 rosh pitteki bulldog of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 maç nerde yaw bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 saçma sapan bi lag var mı başka kimsede 2 gündür başladı ping 30 ama sürekli loss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bulldog'un o hareketi bitirdi oyunu. Ayrıca EGM oyun boyunca süperdi. Liebe said: maç nerde yaw bulamadım http://www.twitch.tv/D2L 2. maç bitti. 3. maç başlayacak birazdan. 2'yi izle kesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=iCukHX2_qm0&list=UUfsOfLvadg89Bx8Sv_6WERg alliance eg 2. maç highlights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 geçen bir oyunuma jesus crist adında bir herif katıldı. gitti timber seçti. bloodstone yaptı, rez time ı azalttı filan sdfs. bir de kazandı amk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 http://d2pudgewars.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 2. kez oluyo bu çat diye 7 kişi düştü oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 barbu said: geçen bir oyunuma jesus crist adında bir herif katıldı. gitti timber seçti. bloodstone yaptı, rez time ı azalttı filan sdfs. bir de kazandı amk :( esprisi nerede bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 http://cdn1.bigcommerce.com/server4100/deb25/products/249/images/629/BRB_SMALL__75511.1358204350.1280.1280.jpg?c=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 pudge wars..... http://www.youtube.com/watch?v=bgLGPy95cTg e oldu olucak tower wars, green td - element td - run kitty run - enfo - x hero siege - pyramid escape tarzı seyler de gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 eldar said: barbu said: geçen bir oyunuma jesus crist adında bir herif katıldı. gitti timber seçti. bloodstone yaptı, rez time ı azalttı filan sdfs. bir de kazandı amk :( esprisi nerede bunun? jesus-marangoz-respawn. bloodstone da daha hızlı gelsin diye kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 0ne said: pudge wars..... http://www.youtube.com/watch?v=bgLGPy95cTg e oldu olucak tower wars, green td - element td - run kitty run - enfo - x hero siege - pyramid escape tarzı seyler de gelsin üzüldün mü anlamadım fan made ayrıca bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Şu 'iyi oyuncuysanız ratınız yükselir zaten yeeeaaa' cılara kafam girsin ya.1 haftadır resmen 9 ruslu oyunlara giriyorum devamlı.west east farketmiyor.Karşı takım da bizimkiler de o igrenc alfabelerinden baska bisey kullanmıyor.Bu ne abi?Cidden çıldırıcam artık.Ratınız yükseliyosa şanslısınızdır başka bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Rank için oynamayın abi dotayı en azından solo butonu gelesiye kadar. Çerezlik oyun şu an dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 rank için hiç bi zaman oynamayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 soloyu niye kaldırdı bunlar hakkat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Averajsanız rekabetçi oynamaya gerek yok, oyunun amacı iyi zaman geçirmek. Ama hem sıradan olup hem de rekabet etmek istiyorsanız, o zaman ağlamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 5v5 oyuna tek basina girip neyin rekabetini yapicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ranked in olayı bana göre rekabet. Yüksek mmr ın büyük kısmı rekabet odaklı oynuyor, hergün leaderboardları gözetliyor. Zaten rekabet etmek istemiyorsan mmr düştü diye neden stres olasın? Eğer kendin kadar tecrübeli adamlarla oynamak istiyorsan public oynamamak için hiç bir sebebin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Ee ben mesela rekabet için oynuyorum solo giriyorum ama karşıma 3 stack geliyor kıçımdan ter akıyor oynarken bu rekabet mi yani? Tamamen karşıya gelen stack'in zeka seviyesi ile orantılı olarak kazanıyorum veya kaybediyorum bunun adı rekabet değil ki. 5 solo vs 5 solo olucak ondan sonra rekabet olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Averajsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 git gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 dhoward said: Averajsın o zaman Benim bildiğim 3500 averajdır ben şuan 4700 deyim. Oynadığım oyunlarda herhangi bir rekabet görmüyorum açıkçası hangi takımda daha az beyinsiz varsa o takım kazanıyor benim seviyemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar