Densiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 eldar said: en iyi oyuncu bile hata yapıyor oynarken o yüzden hata yapmadım anlayışı asıl ilerlemeyi engelleyen. Hayır! kaybediyorsak bizden değildir bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ne hıyarlar ne yavşaklar ne ruslar gördüm de aga, dakika 20'ye kadar oynayıp bi tane ship tutturamadıktan sonra kimseye hiçbişey söylemeden direk oyunu abandon eden kunka ilk defa görüyorum. oyundan çıkıp 5 dk sonra auto abandon değil, direk abandon etti adam. sonra "ÖYÖ OYNOMODOĞOINOZ ÖÇÖN LÖÖS STRÖÖK OLOYO" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Captains mode yada captain draft oynayin. Bu kadar kafayi siyirmazsiniz. Birde south africa serverlari fena degil tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ahaha adam rhasta pickledi,telefonla konuşuyorum bahanesiyle courier falan almadı "alır mısın" dedik aldı sonra aktive etmeyi unuttu falan.sonra afk oldu.tim adında bir adam buna ev satmaya çalışıyormuş,sonra da oyundan çıktı ranked oyundu tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Gizli said: ahaha adam rhasta pickledi,telefonla konuşuyorum bahanesiyle courier falan almadı "alır mısın" dedik aldı sonra aktive etmeyi unuttu falan.sonra afk oldu.tim adında bir adam buna ev satmaya çalışıyormuş,sonra da oyundan çıktı ranked oyundu tabiki Noobsun ondan böyle adamlar geliyor AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ability draft oyunun en iyi modu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=u-KIVmSZhWg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bwahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 build guide'lar nerede bulurum oyunla ilgili? güzel site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ractamainus said: build guide'lar nerede bulurum oyunla ilgili? güzel site var mı? oyun içindende mevcut. yada www.dotafire.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 az önce orospu çocuklarına o kadar sinirlendim ki abandon attım ya umarım tez zamanda kanser filan olup ölmezler acı çekip dururlar oçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 şu topic yeni oyuncunun kaçma sebebi ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi sen çok yıprandın biraz ara ver istersen dotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Eu Eastte bi oyuna girdim 10 kişiden 7si rustu :S. Bi daha tövbe girmem yanlışlıkla tıklamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hangi bölgeyi tercih ediyorsunuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sen burada ağlayanlara bakma oyununu oyna. Zaten bu adamlar ya mazoşist bu kadar kötü bir oyunu oynayıp kendilerine işkence ediyor, ya da sallıyorlar. Eu east-west oyna, pingine göre hangisi iyiyse. All pick oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ya neden 3 report hakkımız var.oyun returd dolu lol'den biliyordum rankedın ne leş olduğunu dotoda o hataya düşmeyeceim demiştim yine aynı şeyi yaptım lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Abi siz captain draft oyna dediniz giriyorum ful aptal adamlar dolu hem benim takımda hem karşıda all pickte daha az aptal var en azından bu ne abi 0-13 vengeler 2-8 ns'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi çok mutluyum şuan ahaha 30. dakikada "ez ez ez ez easy" diye spam yapan all chatten sataşan invokera çok güzel ayar verdik.durmadık kastık,koordinasyonu çok iyiydi takımın. ancient yıkarken sıra bana geldi "ez" ve "QQ invoker" spamladım. "low doom :(" diyip ağlayarak çıktı işte moba oyunlarını bu nedenle oynuyorum abi ben en çok keyif veren şey şu olayı yapmak MMMHPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 flash selam söylüyor 3 sayfa daha böyle devam ediyomuş dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 olm adamı biliyoruz zaten kasmayın gizlemeye :D http://dotabuff.com/players/46241812/matches :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abov yazık lan kimin accountuysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ultra mega ağlayıcı flashh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ranked de ezilip ustune publicde dayak yemesi iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 asdasd4441 said: Abi siz captain draft oyna dediniz giriyorum ful aptal adamlar dolu hem benim takımda hem karşıda all pickte daha az aptal var en azından bu ne abi 0-13 vengeler 2-8 ns'ler Hocam kaptanin kim oldugu onemli. Bazi salaklar atliyor kaptan olucam diye, sonra abuk sabuk pick ler yapiyorlar. Haliyle daha dengeli olan takim kazaniyor. Bilmeyen adam kaptan olmayacak arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar