Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

ne hıyarlar ne yavşaklar ne ruslar gördüm de aga, dakika 20'ye kadar oynayıp bi tane ship tutturamadıktan sonra kimseye hiçbişey söylemeden direk oyunu abandon eden kunka ilk defa görüyorum. oyundan çıkıp 5 dk sonra auto abandon değil, direk abandon etti adam.

sonra "ÖYÖ OYNOMODOĞOINOZ ÖÇÖN LÖÖS STRÖÖK OLOYO"
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

ahaha adam rhasta pickledi,telefonla konuşuyorum bahanesiyle courier falan almadı "alır mısın" dedik aldı sonra aktive etmeyi unuttu falan.sonra afk oldu.tim adında bir adam buna ev satmaya çalışıyormuş,sonra da oyundan çıktı

ranked oyundu tabiki

Noobsun ondan böyle adamlar geliyor AHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok mutluyum şuan ahaha

30. dakikada "ez ez ez ez easy" diye spam yapan all chatten sataşan invokera çok güzel ayar verdik.durmadık kastık,koordinasyonu çok iyiydi takımın.

ancient yıkarken sıra bana geldi "ez" ve "QQ invoker" spamladım.
"low doom :(" diyip ağlayarak çıktı

işte moba oyunlarını bu nedenle oynuyorum abi ben en çok keyif veren şey şu olayı yapmak MMMHPS
Sosyal ağlarda paylaş

asdasd4441 said:

Abi siz captain draft oyna dediniz giriyorum ful aptal adamlar dolu hem benim takımda hem karşıda all pickte daha az aptal var en azından bu ne abi 0-13 vengeler 2-8 ns'ler

Hocam kaptanin kim oldugu onemli. Bazi salaklar atliyor kaptan olucam diye, sonra abuk sabuk pick ler yapiyorlar. Haliyle daha dengeli olan takim kazaniyor. Bilmeyen adam kaptan olmayacak arkadas.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...