Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

team fight potansiyeli olan yerlere sentry genelde tozdan daha iyi sonuç verir. önceden görür stunı yapıştırırsın ağzına çünkü. initiate'i karşı tarafa bırakmak pek mantıklı değil neredeyse hiçbir zaman.
ama oyun başı lanede bounty gibi şeylerde veya mobil split push herolarına (lotharlı nature/clinkz vs. weaver biraz ayrı tabi ultisi nedeniyle) kurulan tuzaklarda da toz çok daha işe yarar.
hele nyx gibi görünmezliği tek atımlık herolar için toz neredeyse tamamen useless.
eğer team fight potansiyeli yüksek bir takımsanız/map kontrolünü ele geçirmek istiyorsanız vs ise gem en iyisi tabi ki.
görünmez herolar öyle başka herolarla counterlanacak şeyler değil, daha çok iyi supportlarla counterlanıyorlar kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

pub game de supportlar genelde ward almazlar, ben de supportum ben alırım senitery dir dust tur smoke dur, kendini benim gibi supportluğa adamış oyuncular ki sayıları azdır, dışında aktif bi wardlama göremezsin, en fazla rune leri wardlarlar. onun için clinx, nyx, bounty tarzı herolar pubda kanser ederler. pub oyunlarda artık biri riki alınca karşısına bounty almak kural gibi bir şey olmuş.. demem o ki support oynayın hakkını vererek oynayın K/D/A ya bakmadan takım için oynayın !!
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Tori said:

İnvisible herolara karşı counter olarak ne alınıyor, riki bounty falan :p

goggoo necro
yada erkenden gem

invis herolara karşı alıncak bi kaç hero var
birincisi bounty
dieri slardar
genellikle silence çözer invis problemini
özellikle rikinin perma invisi bozuyor silence

ama en ucuz çözüm dust ve ward
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

bingildak said:

karabuzla ilgili pm geliyor arada

"ward almıyor, supportum diye dolaşıyor" diyorlar.

pek sup oynamıyorum ama aldım mı (4 rus carry seçince) wardlarım lan. bazen unutuyorum ama alışmadığım için. o pm atanları bi bulursam.

hiç daha görmedim sup oynadığını bi kere gördüm onda da oyun yarım kaldı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben silecektim dotayı. 2k küsür oyun atmışım hala hard noob adam veriyor o hard noob kaptan olmak için atlıyor falan. 5 kişi olmadımı istisnasız böyle. Valve bir sürü sövesim var oyunu b.k etti resmen. Eurobattle weplada falan bile daha iyiydi oyunlar. Banlist falan filan daha fazla güzel oyun çıkıyordu. Şimdi valve kendiside açıklıyor pro maç diye bişey yok. Her pro takımın arasına 1-2 noob sıkıştırıyoruz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Dalacam said:

Black-ice said:

bingildak said:

karabuzla ilgili pm geliyor arada

"ward almıyor, supportum diye dolaşıyor" diyorlar.

pek sup oynamıyorum ama aldım mı (4 rus carry seçince) wardlarım lan. bazen unutuyorum ama alışmadığım için. o pm atanları bi bulursam.

hiç daha görmedim sup oynadığını bi kere gördüm onda da oyun yarım kaldı :D

ahaha isimi görünce kıllanmıştım adam patiye gelmiş ya lan !! :D

tanıdın mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...