Odeon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 adamin evine polis yolladilar ashfu ihbar etmisler rehine var evde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ağzına kadar votka dolu rus kaynıyo bu gece kaçın la kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 İnvisible herolara karşı counter olarak ne alınıyor, riki bounty falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 team fight potansiyeli olan yerlere sentry genelde tozdan daha iyi sonuç verir. önceden görür stunı yapıştırırsın ağzına çünkü. initiate'i karşı tarafa bırakmak pek mantıklı değil neredeyse hiçbir zaman. ama oyun başı lanede bounty gibi şeylerde veya mobil split push herolarına (lotharlı nature/clinkz vs. weaver biraz ayrı tabi ultisi nedeniyle) kurulan tuzaklarda da toz çok daha işe yarar. hele nyx gibi görünmezliği tek atımlık herolar için toz neredeyse tamamen useless. eğer team fight potansiyeli yüksek bir takımsanız/map kontrolünü ele geçirmek istiyorsanız vs ise gem en iyisi tabi ki. görünmez herolar öyle başka herolarla counterlanacak şeyler değil, daha çok iyi supportlarla counterlanıyorlar kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 wpc ace ligi finalini izleyen oldu mu çok acayip bitti, ilk defa bo7 yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 izledim ben şike vardı maçta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 steamden ekleyin benide atalım dota2. setam account: dalacam13 dota2 username: gravitybong hard sup jungle offlane oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 o değil de DK vs IG Dk aldığı 4 oyunun hepsinde ezdi. Yakın bile geçmedi maçlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 http://www.twitch.tv/lb_kami nub game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Tori said: İnvisible herolara karşı counter olarak ne alınıyor, riki bounty falan :p slardar alabilirsin, Zeus alabilirsin, bounty alabilirisin bunlar hep invisleri bi şekilde göstertir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 eyvallah ağalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ward al. dust al. invisin olayı supportun iyiyse anlamsız. kastırmazlar kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 pub game de supportlar genelde ward almazlar, ben de supportum ben alırım senitery dir dust tur smoke dur, kendini benim gibi supportluğa adamış oyuncular ki sayıları azdır, dışında aktif bi wardlama göremezsin, en fazla rune leri wardlarlar. onun için clinx, nyx, bounty tarzı herolar pubda kanser ederler. pub oyunlarda artık biri riki alınca karşısına bounty almak kural gibi bir şey olmuş.. demem o ki support oynayın hakkını vererek oynayın K/D/A ya bakmadan takım için oynayın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Invisible varsa Slarder yapıştırıcan kaçarı yok.Supporta kaldiysa o iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 işte yozlaşmış bir pub oyuncusu................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 karabuzla ilgili pm geliyor arada "ward almıyor, supportum diye dolaşıyor" diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Pub gamede invis hero alan varsa line da ward alıp malları farmlıyorsun. Asıl sorun ranked matchlerde 5v takimlara karşı düşmek eziyet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bingildak said: karabuzla ilgili pm geliyor arada "ward almıyor, supportum diye dolaşıyor" diyorlar. pek sup oynamıyorum ama aldım mı (4 rus carry seçince) wardlarım lan. bazen unutuyorum ama alışmadığım için. o pm atanları bi bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 3 rus geldi takıma. biri 0-13 bitirdi, diğeri 2-10, öbürü 3-8 falandı. iyi bile dayandık aslında, bi tanesi çıktı oyundan o ara bikaç kill aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Tori said: İnvisible herolara karşı counter olarak ne alınıyor, riki bounty falan :p goggoo necro yada erkenden gem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Flassh said: Tori said: İnvisible herolara karşı counter olarak ne alınıyor, riki bounty falan :p goggoo necro yada erkenden gem invis herolara karşı alıncak bi kaç hero var birincisi bounty dieri slardar genellikle silence çözer invis problemini özellikle rikinin perma invisi bozuyor silence ama en ucuz çözüm dust ve ward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 eldar said: wpc ace ligi finalini izleyen oldu mu çok acayip bitti, ilk defa bo7 yapıldı. nasıl bo7 olucak kadar uzadı o final? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Black-ice said: bingildak said: karabuzla ilgili pm geliyor arada "ward almıyor, supportum diye dolaşıyor" diyorlar. pek sup oynamıyorum ama aldım mı (4 rus carry seçince) wardlarım lan. bazen unutuyorum ama alışmadığım için. o pm atanları bi bulursam. hiç daha görmedim sup oynadığını bi kere gördüm onda da oyun yarım kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ben silecektim dotayı. 2k küsür oyun atmışım hala hard noob adam veriyor o hard noob kaptan olmak için atlıyor falan. 5 kişi olmadımı istisnasız böyle. Valve bir sürü sövesim var oyunu b.k etti resmen. Eurobattle weplada falan bile daha iyiydi oyunlar. Banlist falan filan daha fazla güzel oyun çıkıyordu. Şimdi valve kendiside açıklıyor pro maç diye bişey yok. Her pro takımın arasına 1-2 noob sıkıştırıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Dalacam said: Black-ice said: bingildak said: karabuzla ilgili pm geliyor arada "ward almıyor, supportum diye dolaşıyor" diyorlar. pek sup oynamıyorum ama aldım mı (4 rus carry seçince) wardlarım lan. bazen unutuyorum ama alışmadığım için. o pm atanları bi bulursam. hiç daha görmedim sup oynadığını bi kere gördüm onda da oyun yarım kaldı :D ahaha isimi görünce kıllanmıştım adam patiye gelmiş ya lan !! :D tanıdın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar