yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Beyler iniyoruz yine sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şu an btc'den bir miktar alım yapıp, yılbaşına doğru 1000'lere çıktığında çıkış yapabilmek mümkün mü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 1000 lere çıkması için yılbaşını beklemek zorunda kalacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 28,2 den alım emri verdim 28,4e düşmüş böyle bir şans yok arkadaş ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Yarın sabah ltc alsam bir miktar geç mi kalmış olurum ucuza almak için? Şimdi girip 40 45 olduğunda çıkmak mümkün mu sizce bu ay sonuna kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bugünkü gibi bi düşüş beklersen senin için daha iyi olur. Nakitle bekle hafta sonu bol iniş çıkış oluyor. Ve 40-45 zor hedefler olarak gözüküyor şu an, ama imkansız değil tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 tam dipten yakaladım inşallah tekrar olup daha da düşmez order bırakıp yatıcam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hafta sonu gene 30$ altına iner 1-2 kere en az şimdi alınırsa hafta içi gene 40$+ları görürüz zaten kesin. çinden panik yaptıran haber gelmese düşmezdi bu kadar. 30 altına falan hele. sabaha kadar 33 civarı stabil devam ederse öğlenden sonra 36-37 civarı birşeyi bulabilir. sabaha kadar 35-36 gelirse gene bi dump gelir büyük ihtimal sonra tekrar yükselişe geçer akşamüstüne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Abi şu an bile düşüş var yine, en iyisi gidip uyumak. Yoksa elimden bi kaza çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bunları yakalamak iyi oluyor ama başında beklemek lazım. sıçtık 32.3 te 100k lık sell order var 31'de 33k lık buy order kitlendi iyice. sıkıntı var bu ibne yukarı gitmesini engelliyorsa aşağı gidiyor kesinlikle yarın gene bi 25-27 bişey yapar. pazartesine kadar full önüne kesmişti yükselişlerin geçen hafta. al-sat yapmıyor ki direk yüksekten dump yapıp voliyi vuruyor. işine gelmez milletin kazanması. hangi baraj kalkarsa o yöne gider ki 100k'lık olan imkansız direk çok sinir oldum satmadığıma 33'ten şimdi pff. btc'e kaçtım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 oha son anda kaçtım 29.9 gördü şimdi. 31'e aldı barajı. ah ulan hemen paraya çevirseydim ya! btc'i de düşürdüler hala noobum ya 30'da 80k coin dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 wall kalkarsa ltc uçar mı alsak mı acaba ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 alma bu adam hafta içine kadar max 32-33 falan gördürür 25 ten bile alabilirsin haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 wallu emio millet resmen sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 haberi olmayan varsa namecoin forka girdi hiç bulaşmayın elinizde varsa çıkarın 1 aylık habermiş lan görünce heyecanlandım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 aha kalktı baraj dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 o ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 mtgox ağlıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ya şu adam ne zmn otobüsü çekse aşağı gidiyor net. 31.5'tan satsaydım şimdi alırdım meh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 28'i gördü lol daha inmez herhalde diyorsun satmadığın her dk pişmanlık offf ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 28,12 den girdim 37 küsürde cıkmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 haftasonu 33 görür max bu şekilde. şimdide 27'e gidiyor lol abi noluyor ya mtgox 789 btc-e 800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 aldıgıma pisman oldum ya 28 den döner diyordum 27 gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 özet geçebilecek var mı? neden düştü, 12-14 saattir düşüyor? biri konuşmuş dediler de soramadım çok işim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar