serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Zaten bu fiyattan satılmaz, hadi bakalım sabır :) Bu dumpı hiç beklemiyordum ya. Haftasonu bir şeyler bekliyordum da bu Çin haberi sanırım sürpriz oldu yıktı attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 cin anlik tepki verdi dalga dalga gelecek batiya aksama kadar down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Aksama toparlar ama tekrar 40i görmez muhtemelen fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben 23'den bounce edip, 25-32 bandında 2-3 gün geçirmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 cin yasakladi amerika geride kalir mi? her turlu onlardan da olumsuz bi aciklama gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 inşallah yasaklanır tüm dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 goverment, MB falan pozitif bir yaklaşım içinde olur mu abi zaten untracable bir currency'e karşı. akıl var mantık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ALIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 fistan trollboxtan betersin yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: ALIN Hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Xaenin said: Diğer topic patlayacak buradan devam edin. Ekran kartı satıyorum aşağıda, ona da bakmadan geçmeyin tıtıtı. bitcoin ne müdür? aydınlat beni lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Satın simdi 30$ profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Haydi yavrum Çİ PET PET -- LTC 35 $ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 akşama kadar ltc 40+ görcek sanki nmc de 9+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 mtgox ile btc e fiyat farkı neden kapandı? ikisi de aynı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 cunku btce daha etkilenemedi cinden adam gibi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 KuddusiMavra said: Xaenin said: Diğer topic patlayacak buradan devam edin. Ekran kartı satıyorum aşağıda, ona da bakmadan geçmeyin tıtıtı. bitcoin ne müdür? aydınlat beni lütfen. http://lmgtfy.com/?q=bitcoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 mtgox da sakinledi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Noldu lan deprem mi oldu dün 2000 krizi gibi zenginler yattı bir kalktı fakir olmuş sdfj olay ne çinde yasaklandı mı coinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 stabilize olmuş baya piyasalar. 43 ltc, go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 uyuşturucuyu, içkiyi yasaklamışlardı noldu sdf? değere biner zaman geçtikçe saklayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 dalga havuzu yaptı adamlar bi, toparlanıcak inş sdfjlshdfkjdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 çin kısmen yasakladı. kişiler kendi riskinden sorumludur diyip kişilerin kullanmasına karışmıyor sanırım. ama çok fena el değiştirdi sanki coin'ler. satanlar zararına satmadı coinleri. ellerinde coin tutan insanlar haber başlığını görünce boşalttı buy order listesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 genel olarak çin hükümetinin crypto'lara karşı negatif yaklaşımını göstermiş oldu merkez bankası ağızından haber. devamı gelebilir. gelirse fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar