Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 banada atın abi bi buldum tamam dogruysa çok fena ya..
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bencede fake abi bu dogru degildir yani.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çok üzüldüm lan. f&f un hayranı bile değilim ama yine de üzüldüm. morgdaki fotolarının olması da ayrı can sıkıcı.
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Gessin bilgi diye atmadım zaten. Fake olabilir ama gerçekse de çok kötü olm ya.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi ne garip şeyleri merak ediyosunuz ya :(
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sanki adam bana jack nicholson, sean connery.. amma büyütüldü.
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 büyütülücek tabi şu adamın f&f serisi bir türün başlangıcıydı ve bu adam resmen türün ikonu oldu..üstüne kimseninde o tarz bi film çekme cesareti olmadı şu kadro yüzünden. f&f'dan önce bitane film mi vardı bu derece arabaları, tuning, racing ot bok action ön planda olan.. gayet büyütülücek bi adam yani. onbin tane film çekip başarılı olmaya gerek yok yani büyütülmek için.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Şu ağlama resimini görünce sabah sabah yine moralim bozuldu. f&f koseptiyle hiç alakam olmamasına karşı izlettiren adamlardandı.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kotu bi olum ama baya ogretici de aslinda.
Nako Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Hazır biri yazmış bu kadar da kişi alıntı yapmışken kelimenin doğrusu "gayetle"
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 simdi söyle bisi düsündüm. bu islerde cok para var. serinin 7 filmi gise düsmüs olabilir. bu ise cok para yatiriyor adamlar. simdi bu adam ölünce gise muhtemelen patlayacak. acaba adami öldürme ihtimalleri var mi. sonucta surdan cikacak milyonlar icin adam öldürecek cok insan var.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 8. filmi yapıp daha çok kazanırdı abi
Marty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 altin yumurtlayan tavuk hikayesi var bi tane. bildin mi?
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 imamizer said: sanki adam bana jack nicholson, sean connery.. amma büyütüldü. bence de ya. adamı sırf pr olsun diye öldürdüler.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben bu adamı tanımıyorum bu arada.
Öne çıkan mesajlar