Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokak kavgasında faydalı olacak dövüş sporu/tekniği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani benim bildiğim boks var abi. Nereye ne vuracağını falan öğreten bir spor.

Ya aslında bütün dövüş sporu dalları ucundan köşesinden bişey öğretir fakat sokakta işler biraz cığrından çıkıyor siz de bilirsiniz ki.

Harala gürele taraflar birbirine dalıyor.

Bunun ilacı bi dövüş tekniği/sporu var mı?
Mesaj tarihi:
sokakta kavga etmek için çok bi tekniğe gerek yok kasıklara bi diz çıkarıyosun bitiyo kavga burna bogaza falan da çalışırsın bi kaç tane de yerde dövüş tekniği bilsen yeter, illa teknik olsun spor olsun diyosan bjj muay thai falan iyidir
Mesaj tarihi:
Çeneye atılan yumruk herzaman en etkilisi bence. Ama çene olmalı mutlaka. Heeee yumruk kayar kulaga falan gelir o da cok etkili olur. Ama yanaga atilan yumruk okyanusa dökülen bir bardak su gibi. Etkisiz
Mesaj tarihi:
bu dövüş derslerinde dövüşmeyi öğretirken diğer yandan da kavgaya hayır felsefesini işliyorlar mı kafaya.

ben kontrolsüz güç güç değildir diye düşündüğümden hep kaçındım bu dövüş derslerinden. çünkü biliyorum normalde kavga etmeyeceğim varsa bile onun güveniyle girerim.
Mesaj tarihi:
Red said:

bu dövüş derslerinde dövüşmeyi öğretirken diğer yandan da kavgaya hayır felsefesini işliyorlar mı kafaya.

yüzdüğün kafa derisine göre bi sonraki seviyeye geçiyosun
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

Yani benim bildiğim boks var abi. Nereye ne vuracağını falan öğreten bir spor.

ameliyat mı yapıyorsun birader, nereye ne vuracağının hiç bir önemi yok. nasıl vuracağını bilmen yeterli.
  • Yeni Oluştur...