GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Twitter'ına baktım da kapanmasından bir gün önceye kadar mesajlarında ne allah var ne inşallah maşallah var, birdenbire allahlar inşallahlar havada uçuşuyor, sonra da "ELEŞTİREN SORGULAYANLARA KIZGIN DEĞİLİM" diyor. Ya bi git. sinirlendim kendi kendime burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 adnan hocacı mı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 KISKANDIN MI LAN ?? SENDE KAPAN ZORLA MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Sparkcaster said: adnan hocacı mı olmuş http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_17263/en_seksi_turk_sporcular_seksi_sporcu_turk_1117676.jpg http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/burcu_cetinkaya_basortusuyle_yarisacak13857253150_h1100264.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dubai'den sevgili yapmıştır. iki vakte nikahı yaparlar. lan bitmemiş miydi bu topik bokunu çıkarmamış mıydık sdfsd repost yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yok bu kapanması ile alakalı bir durum değil isteyen kapansın da hani önceden bir iki inşallah dese tamam samimi diyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 size ne abi milletten, ne magazin foreversınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 burcu çetinkaya kim olm siz hangi memlekettesiniz ben uganda da falanmı yaşıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oho açılmamışmıydı bu ya asfkaosf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 çirkin olmuş birde... bu bone falan kimseye yakışmıyor, birde üstüne renki eşarplar falan, külihan ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 naptın bebişim sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kariyer bitmiş, zengin kocaya sırt dayama vakti gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 el viteste bas gaza yavrum bas gaza nereye kadar bir soluklanmak lazım tabi hep tam gaz olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 GwindonSurion said: yok bu kapanması ile alakalı bir durum değil isteyen kapansın da hani önceden bir iki inşallah dese tamam samimi diyeceğim ahah ben konunun kilitlendiğini bilmiyordum. muhabbet baydı manasında dediydim, durum daha vahimmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Liebe said: el viteste bas gaza yavrum bas gaza nereye kadar bir soluklanmak lazım tabi hep tam gaz olmaz :D AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 GwindonSurion said: Twitter'ına baktım da kapanmasından bir gün önceye kadar mesajlarında ne allah var ne inşallah maşallah var, birdenbire allahlar inşallahlar havada uçuşuyor, sonra da "ELEŞTİREN SORGULAYANLARA KIZGIN DEĞİLİM" diyor. Ya bi git. sinirlendim kendi kendime burda Öyle değil abi. Instagramına bakarsan bi anlık bişi olmadığını anlarsın. Kız zaten arapça vs biliyor ayrıca. Hadi öyle olmasa bile size ne olm ne sinirleniyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 burda birinin evine gelip-gidiyormuş bu hatun arada sırada hem sohbet hem de şey yapıyorlarmış ama kim söylemişti unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya nebilim sinirlendim de arapça bilmesiyle ne alaka lan benim tüm sülale arap+arapça forever KAPANALIM MI YANİ BİZ DE MORİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 totemic said: burda birinin evine gelip-gidiyormuş bu hatun arada sırada hem sohbet hem de şey yapıyorlarmış ama kim söylemişti unuttum. aha forumun teyzesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 olm istanbula geliyorum bugün bu arada araşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dün gece adana'ya geldim maliarty haber vermeliydin önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahahaah vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 GwindonSurion said: ya nebilim sinirlendim de arapça bilmesiyle ne alaka lan benim tüm sülale arap+arapça forever KAPANALIM MI YANİ BİZ DE MORİ Sende kapan seni de haber yapsınlar bizde bize ne diyelim tekrardan şevkicim niye dertlendin ki kapanırsa kapansın, açılırsa açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Güzel kadındı bu, severdim, yazık olmuş. GwindonSurion said: KAPANALIM MI YANİ BİZ DE MORİ KAPAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Çirkin ? Çirkin iltifat olur Feamer said: çirkin olmuş birde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar