Esau Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Arkadaslar simdi yeni konu acip kirlilik yaratmak istemedim ama bir sorum var. Su an yuksek lisansim bittim simdi is bulmaya calisiyorum. Bulamazsam Agustos celbindea askere gitmeyi dusunuyorum. Tecilimde Aralik ayina kadar devam ediyor. Agustos`ta gidebilmek icin en gec ne zamana kadar tecili bozdurmam gerekiyor? Temmuz`un sonuna kadar bekletsem olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 olmaz 3 ay önce falan bitiyo son başvurusu kasım için agustos ortası mı ne bitio mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 4 gundur cadira benzeyem bir ortunun altinda konakliyorum, daha 15 gun var. begenmedigim koguslarin gozunu seveyim, hay intikalinede tatbikatinada heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 intikal anırtır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Esau said: Arkadaslar simdi yeni konu acip kirlilik yaratmak istemedim ama bir sorum var. Su an yuksek lisansim bittim simdi is bulmaya calisiyorum. Bulamazsam Agustos celbindea askere gitmeyi dusunuyorum. Tecilimde Aralik ayina kadar devam ediyor. Agustos`ta gidebilmek icin en gec ne zamana kadar tecili bozdurmam gerekiyor? Temmuz`un sonuna kadar bekletsem olur mu ki? ağustos için mayısta başvurman gerekiyor. Bütün haziran mezunları bu yüzden patladı geçen sene değiştiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 elesso said: 4 gundur cadira benzeyem bir ortunun altinda konakliyorum, daha 15 gun var. begenmedigim koguslarin gozunu seveyim, hay intikalinede tatbikatinada heh tek aynada 6 kişi traş olmaya çalışmadıysanız o intikal değildir asdasd ha bir de o iğrenç su tankından su içmediyseniz, metalik metalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ayna karaborsa, landin aynalara bile 4 - 5 kisi kafa uzatiyo hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 355 lerin kandiranin les ortamina adim atmasiyla birlikte askerligimizin bitmeye yaklastigini anlamis olduk. 43 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 deneme ben mi gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 28 mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Şafak -1506 (EKSİ BİNBEŞYÜZALTI) (Elapsed time calculator e göre 7 Mayıs 2010 dan bu yana) Ben mi yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ağustos ta yolcuyum.ne goturmek lazım bu lanet işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 dons, lots of dons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bitmiyo ya bit artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 piyade cavus goering bildiriyor: ege ordu denetleme gecildi, efes tatbikatina gidildi... safak 28, 5 haftadir 32 kisiyi cift carsiya cikariyorum... yatisa gecemedim daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 safak 27, refakatci olarak istanbula gidebilsem ne efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mc_Lovin said: dons, lots of dons. ^this. ne götürmen gerektiğine dair yazılar var nette. çoğu işine yarıyor açıkçası. en gereklileri söliim.. ayaklar için bot vurmasına karşı 2 çift vatka, pudra ve yara bandı. botlar kesin vuruyor çünkü ilk hafta. tuvalet kağıdı, ıslak mendil olmazsa olmazın. 3-5 tane ekstra atlet acemilik için.. kulak tıkacı bilmem ne falan işin ekstrası, ihtiyaca göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 SPectre88 said: Ağustos ta yolcuyum.ne goturmek lazım bu lanet işe. Canımsın lan 1 tane giden gördüm benle aynı dönemde. Naber tertip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ağustosta gitmemek lazım yaa... Kasım iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Goering said: piyade cavus goering bildiriyor: ege ordu denetleme gecildi, efes tatbikatina gidildi... safak 28, 5 haftadir 32 kisiyi cift carsiya cikariyorum... yatisa gecemedim daha... Ek olarak Simsek tatbikati girmedimi size ? Direk toprak zeminde uyuttular valla parkasiz matsiz battaniyesiz cadirsiz. Bide usengecligimizden p.er iz hala, evrak isiyle ugrasmamak icin 82 kisilik bolukte 3 onbasi sifir cavus hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 elesso said: yok, simsek tatbikatini duymadim bile... ben zaten denizlideyim 11. motorize piyade loj. des. tugayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bu son günlerde neden hiç bitmiycekmiş gibi hissediyorsun ya -.- atarsa 17 ama atmak bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 atarsa 20 son gunler cok kotuymus safak sikisiriyo lafi anlam kazandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 kasım da gitmek için temmuz da mı başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 15 ağustos son sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar