Khiran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 EA'den şaşırtacak seviyede fiyatlar var. Battlefield 4, NFS Rivals ve FIFA 14 %40'lık indirimde. Battlefield Bad Company 2 sadece 1 euro. Diğer oyunlar da epey düşük fiyatlara satılıyor. US store'dan girip dolarla almanın yolunu bulursanız daha da iyi olur tabi. Ama bu haliyle bile harika fiyatlar var. https://www.origin.com/en-ie/store/deals/sale/holidaysale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 BF4 premium'a indirim yok. O yüzden Origin battlestar galactica'ya binebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dlclerde niye indirim yok lan? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 DLC'leri euro üzerinden satıyor bu kabzımallar. Onu düzeltmenin bir yolu yok mu? Dolar kurundan alış yapamayacaksam indirimlerin en ufak bir manası kalmıyor. Dalga geçiyor gibi fifa 12'yi 1 euroya satıyorlar birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 premium 40% çakarsa alırım, yoksa explerin hiçbirini almıycam zaten aldım hevesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bir aylık battalfail 20$'a filan geliyormuş dedi mono, hayret. satmadı mı ne oldu anlamadım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 O kadar da fail degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 o kadar da fail, bf 3 den daha kötü oyun yaptılar daha napsınlar sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 aboo dolar üstünden nasıl alıyoruz originden ttnetden bf4 almak için kırk takla attım, kkı kabul ettiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 standart ME3 varsa: şu indirimde: https://www.origin.com/en-us/store/buy/mass-effect-3/pc-download/addon/mass-effect-3-digital-deluxe-edition-upgrade dolar olarak vpn ile alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nuuvem den bakın bakalım iyi duruyo fiyatı. yoksa sadece dlcler mi okadar emin olamadım. dikkatli alın yani de. edit: sonra bana patlamasın diye fiyatı miyatı kaldırdım alırken dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Meksika proxysi ile 45 tlydi en son bf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahaha asıl bunu kaçırmayın... https://www.origin.com/en-ie/store/buy/51425/pc-download/base-game/standard-edition-ANW.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bundle da bedava verdiler bazılarını =P Ea humble bundle... Dead pace 1-3, bad company , sims felan vermişti bayağı iyiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bad company 2 bundle'dan dolayı 1 euroya satılıyor demekki. dedim hangi dağda kurt öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Darksun said: Bundle da bedava verdiler bazılarını =P Ea humble bundle... Dead pace 1-3, bad company , sims felan vermişti bayağı iyiydi yani. kaçırmış olanlar için süper işte şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ya vpn'le girince kredi kartını verify edemedik diye satın alma işini yapmıyor. =/ Çözümü var mıdır =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 paypal var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Yok. Paypaldan yürüyor mu ki? Açarız =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar