lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Celebration!!! http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA4LzA1LzM0L2JhYmllc2RhbmNlLjk1Njc2LmdpZgpwCXRodW1iCTg1MHg1OTA-CmUJanBn/8d6e4f96/9ef/babies-dance.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Güzel olsun artık diyordum ki dualar tutmuş :D. Keşke kendi ülkem için dua edeydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 RIP GC. >:D< sevinemiyorum nedense kim gelicek projenin başına görelim önce sonra kutlama yapılır. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Freeman'ı koyacaklarmış proje başganı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 TOO LATE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 TOO LITTLE TOO LATE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 harbiden cok gec ya. ama az olsa umudum var artık yeni paket icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Esas soru ayrıldı mı yoksa kovuldu mu olmalı. Zira postlarına eski twitlerine bakınca aniden durduk yere ortaya çıkan bir durum olduğunu görünüyor. Sunwell release edildkten sonra Tigole Titan için ayrılıp yerine gelen bu şişman tipsiz kel arkadaş oyunun yapısının içine edip, casual manyaklığını her şeyin önüne koyması ve wowda insanlar arası iletişimi sağlayan her şeyi kaldırmaya başlaması yüzünden nefret ettiğim tek isimdir. Bugün şehirde oturup tek tuşa basıp iki üç kişiyle quest yapmadan iki kelam etmeden max levela ulaşılmasının mimarı işte. Ayrıca holy priesti bitirip healingi eskisinden beter bir sisteme oturtmasını da unutmayalım. Her betada tonlarca uyarıya rağmen priesti bok gibi release edip sonra gerçekleri görünce de işi abartıp getirdiği bufflarla op ötesi hale getirmesi de cabası. Yaptığı düzenlemelerin sonuçlarını ön göremeyen ve uyarıları dikkate almayıp ben bilirim edasıyla iş yapan adam ya yeteneksizdir ya da gerizekalıdır, o da ikisinden biri işte. Nax dönemi çok uzun sürmeyen cdsız circle of healingi hatırlıyorum. Bütün action barlara coh koyup ss alırdık hey gidi günler :p Ha iyi şeyler yapmadı mı ? Elbette yaptı. Oyun bugün teknik olarak ilk çıktığı zamana oranla daha iyi durumda, gelişimini sağlayan nice faktör mevcut ama kendisi dışında başka bir isim olsaydı da yine aynı gelişim söz konusu olurdu sanırım. Temeli sağlam bir oyuna gelip düzenleme yapıp onu geliştirmek elbette ki onu sıfırdan yaratmaktan daha kolaydır. WoW için hayırlı bir haber yeni expansion için zaten dönme kararı almıştım şimdi epey anlamlı olacak. Yerine daha kötü biri getirilemez nihayetinde :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 wowu bu hale getiren adam bu değil, blizzardın ayrılması lazım wowdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://i.imgur.com/HX4CUD8.gif http://i.imgur.com/oZ41Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 MLG'ye gitmedim olm bu herif yüzünden. Gidip niye cleave'lere rezil olalım dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dünyanın senelerdir en çok paralı üyelikle oyuncusu bulunan oyununa hala bok atıyorsunuz ya valla kedi ciğer ilişkisini geçtiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 babayı kızdırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bu herif başa geçtikten sonra bariz şeyler değişti oyunda fakat alayını bu adamın üstüne atmak hata olur. ben birşey değişeceğini sanmıyorum. hakkaten "too late". wow'da radikal bir değişiklik beklemek hayal bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Nessaftw said: Tigole Titan için ayrılıp yerine gelen bu şişman tipsiz kel arkadaş Şu çok kritik ya. Tigole Titan için wow'dan ayrıldıysa ve yerine GC geçtiğinde oyun bu hale geldiyse eğer, wow'dan degil ama titan'dan cok sey beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 titan bariz karışık ya next gen mmo beklemeyin şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 blizzard'dan bi sey bekliyosak +7 yıl koy sen zaten kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 3D open world diablo istiyoruz. life time ödemeye hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Absolut said: Dünyanın senelerdir en çok paralı üyelikle oyuncusu bulunan oyununa hala bok atıyorsunuz ya valla kedi ciğer ilişkisini geçtiniz. abi oyunu oynayamasak haklisinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 meanwhile at blizzart: http://pbs.twimg.com/media/BVB9p_kCAAAhNKT.jpg jay wilson geçsin wowun başına şimdi :X:X:XX(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Absolut said: Dünyanın senelerdir en çok paralı üyelikle oyuncusu bulunan oyununa hala bok atıyorsunuz ya valla kedi ciğer ilişkisini geçtiniz. dünyanın senelerdir en çok paralı üyelikle oynanan oyununu 10 sene oynayıp en ufak mekanikten bihaber olup şu yorumu yazmakta çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 akp de 11 senedir türkiyenin başında abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 tuşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Oyun oynamak için codero lmaya veya ruhumu oyuna adamaya gerek yok ki. Kendimi mutlu edecek kadar bilgi ile neşeyle oynuyorum. Fin said: Absolut said: Dünyanın senelerdir en çok paralı üyelikle oyuncusu bulunan oyununa hala bok atıyorsunuz ya valla kedi ciğer ilişkisini geçtiniz. dünyanın senelerdir en çok paralı üyelikle oynanan oyununu 10 sene oynayıp en ufak mekanikten bihaber olup şu yorumu yazmakta çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 başka iş bulmadan ayrılmasaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar