SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 şimdi hepsi 0lasa ne güzel olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dimi ama asdfdsfs SNA1L said: şimdi hepsi 0lasa ne güzel olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Yandex geri geldi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 server'a reset atmislar asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 tam nmc almalık vakit ama tüm parayı çektiydim tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Fistan said: gerçi yarın sıfırlanmayacagı ne malum diye aklınızın köşesinde kalsın hep bunu da unutmayın giren herkes şunun bilincinde girsin abi çok doğru bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bence en mantıklısı; bir miktar kar elde ettinmi yatıdığın kadarını çek ki; para birimi cortlarsa falan psikolojik etkisi o kadar olmaz en kötü kar elde etmemiş olursun ama zararında olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ben artık yaptığım kar ile oynamaya başlayacağım. Şu parayı çekeyim. Bundan sonra kaybetsemde hiç üzülme. Herkesin sıfırlanma riskinin çok olduğunun bilincinde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ana parayla karı birleştiriceksin ki daha çok kazanasın ! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Kar ettikten sonra zarar edip kaybedersem yine uzulurum ben ya. Ben sahsen biraz daha abuse devam edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bizim boklu 3-5 bin liramız batar hadi kazanırız. Da adamlar milyon dolar, yüzbin dolarlar bağlıyor. Onlar napar.. Not:LTC de gözüme ilişti 32.05 dolardan 2440327 dolar bağlamış güncel örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Kimse milyon dolar bağlamaz regülasyonun olmadığı bir ortama bu kadar mal bir adam çıkmaz. Belki bi kaç para babası fantazi için yapmıştır. Çoğunun parası sistem içersinde ya miningten kaldırmışlar ya sağı solun cüzdanını patlatmışlar. Yani özetle o adamlara da koymaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 O adam ya başından beri miner, bitcoin falan minelamış. Ya da direk scammer, hacker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Quarkcoin ne hale gelmis ya te anasini avradini lan. 50 kere yazmistim suraya acaip artiyo alsammi diye, hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bu fantaziler devamlı dönüyor ortada.Adamlar kazanıyor.Biz de felaket tellallığı yapıp yerinde sayıyoruz.Nerden kalktı nerden indi bilemeyizde .neyse. dusuncelihayvan said: Kimse milyon dolar bağlamaz regülasyonun olmadığı bir ortama bu kadar mal bir adam çıkmaz. Belki bi kaç para babası fantazi için yapmıştır. Çoğunun parası sistem içersinde ya miningten kaldırmışlar ya sağı solun cüzdanını patlatmışlar. Yani özetle o adamlara da koymaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dusuncelihayvan said: Kimse milyon dolar bağlamaz regülasyonun olmadığı bir ortama bu kadar mal bir adam çıkmaz. Belki bi kaç para babası fantazi için yapmıştır. Çoğunun parası sistem içersinde ya miningten kaldırmışlar ya sağı solun cüzdanını patlatmışlar. Yani özetle o adamlara da koymaz :) milyon dolarla kumar oynayan bunu da yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 NMC, PPC (td)(td)(td) LTC(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oha btc hariç hacimler inanılmaz düşmüş btc-e'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 herşey dibe gidiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bozdunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 lan kim oynadi ayarlarla yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 0'lansında yeni karakter açalım. Panik yapmayın AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 nerdeyse ilk halime döndüm ya paramı 8e katladığım zamanlar olmuştu keşke çekseydim.fckin ltc ppc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Noldu la patladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ben paramın bi kısmını NMC'ye yatırmıştım acayip zarardaydı biraz önce sattım. BTC böyle devam ederse kara geçerim tekrar. Düş düş.. Sell sell sell ! Panic ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar