Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 gayet kötü bi kahvaltıymış o sdfds kahvaltı benim için budur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ıyy yımırta delikanlı gibi pure et paylasacak yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 avrupanın godoş kahvaltısını paylaşmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ANADOLU BACON YAPTI DA BİZ Mİ YEMEDİK GARDAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Red konuyu kapatmis. Kahvaltida serpme kulturu varken baskasina bakmak hipsterlik. Ogle ve aksama karismam ama. Goturun o saatlerde bacon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Dragonfire said: dreagloth said: Dragonfire said: onu geç te şunu yapabilen yer varmı istanbulda onu söyleyin siz bana. misafir et beni ben yapayım sana Drea gel görüşelim bir ara :D //mumble falan gel de bi sesini duyalım. almanyada en karilini yeditirim. üzerine altin tozu dökyorsun. bildigin sictigin altin (saka deil ha). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Arap dükkanında mı yiyon bratwurstu. Almanlar öyle bir görmemişlik yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Seele said: Dragonfire said: dreagloth said: Dragonfire said: onu geç te şunu yapabilen yer varmı istanbulda onu söyleyin siz bana. misafir et beni ben yapayım sana Drea gel görüşelim bir ara :D //mumble falan gel de bi sesini duyalım. almanyada en karilini yeditirim. üzerine altin tozu dökyorsun. bildigin sictigin altin (saka deil ha). atma ziyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 adam barcelonaya gitmiş sahanda yumurta yiyip gelmiş. e biz de kırardık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yok lan saka degil. valla sosisin üstüne altin tozu döküyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 onun en güzel hali strassenfest te sokakta yanında bira ile. Öff çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Çikolatanın da içine altın döküyorlar da çok arap davranışı değil mi lan o? Altın yedim ehehehe diye gezmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 tam bir gorgusuz isi. cok lezzetli ama cok pahali birsey olsa al ye parasini basip da, tatsiz tuzsuz altinin tozunu yutmak tam barzo isi. sequo bile yapmaz. ya da belki yapar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Deathblade said: Red konuyu kapatmis. Kahvaltida serpme kulturu varken baskasina bakmak hipsterlik. Ogle ve aksama karismam ama. Goturun o saatlerde bacon. Tost sahanda yumurta portakal suyu kahvaltı yapmış işte, sanki her gün 6 kişilik kahvaltı yiyormuşsunuz gibi davranmayın. Şurda sizin yaptığınız hipsterlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 fastfood kahvaltı işte, evet serpme kahvatı daha iyi de serpme kahvaltı sofrasından 2 saatte kalkarsın sohbetli falan, turistsen ayaküstü kahvaltı zorunluluk valla ki ayak üstü kahvaltı için gayet güzel masa olmuş, yiyip içip "negzeldi lan" diyip siktirolup sagradafamilia görmeye gidiyorsun işte safranboluda olsan yapılır o serpem kahvaltı, hemen bitirip kayyumakamlar köşkünü görmeye gitmeyeceğimize göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Bacon ve çırpılmış yumurtadır olay ya. Baya seviyorum İngiliz kahvaltısını. Reçel peynir meynir meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 özenti olmak nasil bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 guzel, topluma ayak uydurmani sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Warhero said: Deathblade said: Red konuyu kapatmis. Kahvaltida serpme kulturu varken baskasina bakmak hipsterlik. Ogle ve aksama karismam ama. Goturun o saatlerde bacon. Tost sahanda yumurta portakal suyu kahvaltı yapmış işte, sanki her gün 6 kişilik kahvaltı yiyormuşsunuz gibi davranmayın. Şurda sizin yaptığınız hipsterlık. valla ben dışarda çok sık kahvaltı ediyorum. evimin yanında van kahvaltı var zaten gidip bi serpme patlatıp yoluma devam ediyorum sdfs ki evde de masada en az 7-8 çeşit olmayınca ona kahvaltı değil atıştırma diyorum. benim petek balım jambonum tulum peynirim omletim olacak aga masada sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bacona çocuumu keserim bloodwurst getirsinler anamı keserim hüleeyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 2 uyduruk zeytin 2 de uyduruk peynir var o serpmelerde sucuk var mı ? pastırma var mı ? et yok et etobur yaratıklarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Red said: evimin yanında van kahvaltı var zaten gidip bi serpme patlatıp yoluma devam ediyorum ki evde de masada en az 7-8 çeşit olmayınca ona kahvaltı değil atıştırma diyorum. Kilo kaç, Goldbaren ile GabeN arasında bir seviye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Warhero said: Red said: evimin yanında van kahvaltı var zaten gidip bi serpme patlatıp yoluma devam ediyorum ki evde de masada en az 7-8 çeşit olmayınca ona kahvaltı değil atıştırma diyorum. Kilo kaç, Goldbaren ile GabeN arasında bir seviye mi? gabenden biraz fazla, goldbarenden biraz az kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 singapurda sınırsız kola yanında sınırsız sos ve salata da vardı. Keşke burdakilere de gelse bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar