Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carl's Jr.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

dreagloth said:

Dragonfire said:

onu geç te şunu yapabilen yer varmı istanbulda onu söyleyin siz bana.

misafir et beni ben yapayım sana

Drea gel görüşelim bir ara :D

//mumble falan gel de bi sesini duyalım.

almanyada en karilini yeditirim. üzerine altin tozu dökyorsun. bildigin sictigin altin (saka deil ha).
Mesaj tarihi:
Seele said:

Dragonfire said:

dreagloth said:

Dragonfire said:

onu geç te şunu yapabilen yer varmı istanbulda onu söyleyin siz bana.

misafir et beni ben yapayım sana

Drea gel görüşelim bir ara :D

//mumble falan gel de bi sesini duyalım.

almanyada en karilini yeditirim. üzerine altin tozu dökyorsun. bildigin sictigin altin (saka deil ha).

atma ziyaaaa
Mesaj tarihi:
tam bir gorgusuz isi.
cok lezzetli ama cok pahali birsey olsa al ye parasini basip da, tatsiz tuzsuz altinin tozunu yutmak tam barzo isi.
sequo bile yapmaz. ya da belki yapar bilemedim.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Red konuyu kapatmis.

Kahvaltida serpme kulturu varken baskasina bakmak hipsterlik.

Ogle ve aksama karismam ama. Goturun o saatlerde bacon.

Tost sahanda yumurta portakal suyu kahvaltı yapmış işte, sanki her gün 6 kişilik kahvaltı yiyormuşsunuz gibi davranmayın. Şurda sizin yaptığınız hipsterlık.
Mesaj tarihi:
fastfood kahvaltı işte, evet serpme kahvatı daha iyi de serpme kahvaltı sofrasından 2 saatte kalkarsın sohbetli falan, turistsen ayaküstü kahvaltı zorunluluk valla

ki ayak üstü kahvaltı için gayet güzel masa olmuş, yiyip içip "negzeldi lan" diyip siktirolup sagradafamilia görmeye gidiyorsun işte

safranboluda olsan yapılır o serpem kahvaltı, hemen bitirip kayyumakamlar köşkünü görmeye gitmeyeceğimize göre
Mesaj tarihi:
Warhero said:

Deathblade said:

Red konuyu kapatmis.

Kahvaltida serpme kulturu varken baskasina bakmak hipsterlik.

Ogle ve aksama karismam ama. Goturun o saatlerde bacon.

Tost sahanda yumurta portakal suyu kahvaltı yapmış işte, sanki her gün 6 kişilik kahvaltı yiyormuşsunuz gibi davranmayın. Şurda sizin yaptığınız hipsterlık.

valla ben dışarda çok sık kahvaltı ediyorum. evimin yanında van kahvaltı var zaten gidip bi serpme patlatıp yoluma devam ediyorum sdfs

ki evde de masada en az 7-8 çeşit olmayınca ona kahvaltı değil atıştırma diyorum. benim petek balım jambonum tulum peynirim omletim olacak aga masada sdfs
Mesaj tarihi:
Red said:
evimin yanında van kahvaltı var zaten gidip bi serpme patlatıp yoluma devam ediyorum

ki evde de masada en az 7-8 çeşit olmayınca ona kahvaltı değil atıştırma diyorum.

Kilo kaç, Goldbaren ile GabeN arasında bir seviye mi?
Mesaj tarihi:
Warhero said:

Red said:
evimin yanında van kahvaltı var zaten gidip bi serpme patlatıp yoluma devam ediyorum

ki evde de masada en az 7-8 çeşit olmayınca ona kahvaltı değil atıştırma diyorum.

Kilo kaç, Goldbaren ile GabeN arasında bir seviye mi?

gabenden biraz fazla, goldbarenden biraz az kendisi
  • Yeni Oluştur...