Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carl's Jr.

bingildak

Öne çıkan mesajlar

abi carls jr.'ın menüleri tam şerefsiz bir fiyatlandırma içeriyor.

mesela famous starın sandviçi 10 lira menüsü 12 lira
ama western barbekünün sandviçi 13 lira menüsü 18 lira

halapeno vb. sandviçlerde de hep aynı itlik, puştluk söz konusu...

birde lcd ekranlarda oynayan videolar sakat şu aşağıdaki reklama 4 kişinin kafası kilitleniyor ortamda muhabbet edemiyoruz ölüm sessizliği oluyor hehe

http://www.youtube.com/watch?v=2AdViveJYD0
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

fizban said:

Abd'de yiyip gaza gelip cevahirdekini denemistim, burger king ayariydi. yeni acilmisti daha cevahirde, belki bi sans daha vermek gerekirdi ama kaybettiler beni.

ABD'deki lezzeti asla türkiyede alamıyosun ki. hastası olduğum wendy's içinde böyle, abd'de yerken bildiğin eriyordum türkiyede yiyorum burger king'ın bir tık üstü bile değil yani. domuz eti ve domuz yağı sanırım fark ettiren çünkü tamamen alakasız oluyor lezzeti.

türkiyede bir daha wendy's yemedim döndüğümden beri hatırası bozulmasın diye asdasd

chicagoda wendy's'e gitmiştim sırf wendys konusunda türkiyedeki mcdonaldsı tercih ederim. belki bana oyle denk geldi ama soğudum resmen
Sosyal ağlarda paylaş

bilemedim valla ben kaldığım süre boyunca iş yerimin yürüme mesafesinde wendy's vardı, lunch breaklerde hemen her gün wendy'e giderdim ve saçma sapan zevk alarak yerdim. o lezzette ve kıvamda fast food'u türkiyede hiçbir markada yemedim. türkiyede ne zaman burger veya mc donald's yesem 1 saat sonra üzerime bir ağırlık çöküyor, 1.5 saat sonra insanlık dışı boyutlarda yemiş olmama rağmen kurt gibi acıkıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

abi carls jr.'ın menüleri tam şerefsiz bir fiyatlandırma içeriyor.

mesela famous starın sandviçi 10 lira menüsü 12 lira
ama western barbekünün sandviçi 13 lira menüsü 18 lira

halapeno vb. sandviçlerde de hep aynı itlik, puştluk söz konusu...

birde lcd ekranlarda oynayan videolar sakat şu aşağıdaki reklama 4 kişinin kafası kilitleniyor ortamda muhabbet edemiyoruz ölüm sessizliği oluyor hehe

http://www.youtube.com/watch?v=2AdViveJYD0

Hamburgerle cinsel ilişki yaşadı resmen.
Müstehcen reklam RTÜK göreve
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...