scorch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 İçeceğinin serbest olması bile tercih sebebi carl için. Oturup şakır şakır kahve içiyoz yemek üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 daha 1 bardak kola dışında 2.yi almadım hiç. ya da başka bir içecek de almadım. hani güzel birşey tabi. insan 2.yi almasa bile alabilme ihtimalini seviyor. tat olarak da çok süper değil ama mc'den de burger'dan da daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 tadı o kadar da abartılacak güzellikte değil. lezzet ve çeşit konusunda dogmania en üst sıralarda hala benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben kola ile sprite'ı karıştırıyorum http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/011/548/3059_135068129530.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dogmania nedir abi? suggest edin de bizde deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben de fast food'tan kaçan biriyim senelerdir ama carl's jr dehşet bişi. arada çalıyorum HALEPENO'lu burger'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 carls jr. mükemmel ya sınırsız içecek konsepti heryere gelmeli ama diğer fast food zincirleri mayonezden bile para kazanmaya çalışırken zor tabi. parasını hakediyo carl's jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 -Deno- said: ben de fast foot'tan kaçan biriyim senelerdir ama carl's jr dehşet bişi. arada çalıyorum HALEPENO'lu burger'i. http://i1.sndcdn.com/avatars-000010239324-32xb0y-crop.jpg?ca77017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 olm nelere dikkat ediyosunuz ya seviyorum sizi iş yerinde yazdıklarıma bu kadar dikkat edilmiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Theridone said: chrome said: Izmirde hic yok beyle :( Dukkan burgerden oteye gecemiyoruz ohannes var ohannes çok bozdu hacı ya. hoş ben en son gittiğimde dükkanı da beğenmedim eskisi kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ohannes kötü ya bildiğin, burgerking bile iyidir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 varsa şekliniz istanbul'a carl's jr.'a bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Zorlu da var şimdi en son açılan o sanırım , gidiyorum dibine oturuyorum , zırt pırt gidip kola alıyorum. Sanki 'beleş kola mı!!!' diye görünce böyle bi ne kadar kola içersem masrafını çıkartırım duygusu doluyor içime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi carls jr.'ın menüleri tam şerefsiz bir fiyatlandırma içeriyor. mesela famous starın sandviçi 10 lira menüsü 12 lira ama western barbekünün sandviçi 13 lira menüsü 18 lira halapeno vb. sandviçlerde de hep aynı itlik, puştluk söz konusu... birde lcd ekranlarda oynayan videolar sakat şu aşağıdaki reklama 4 kişinin kafası kilitleniyor ortamda muhabbet edemiyoruz ölüm sessizliği oluyor hehe http://www.youtube.com/watch?v=2AdViveJYD0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bütün commerciallar çok iyi ya, kız arkadaşım beni tv'e bakan tarafta oturtmuyor muhabbet edemiyoruz diye asadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Vingthor said: abi kozyatağına sadece taksiyle gidiliyor o yüzden kozyatağını sevmiyorum. caddeden dolmuşa binme ötesi yerleri sevmiyorum Sen nerde oturuyosun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ciddibistin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: fizban said: Abd'de yiyip gaza gelip cevahirdekini denemistim, burger king ayariydi. yeni acilmisti daha cevahirde, belki bi sans daha vermek gerekirdi ama kaybettiler beni. ABD'deki lezzeti asla türkiyede alamıyosun ki. hastası olduğum wendy's içinde böyle, abd'de yerken bildiğin eriyordum türkiyede yiyorum burger king'ın bir tık üstü bile değil yani. domuz eti ve domuz yağı sanırım fark ettiren çünkü tamamen alakasız oluyor lezzeti. türkiyede bir daha wendy's yemedim döndüğümden beri hatırası bozulmasın diye asdasd chicagoda wendy's'e gitmiştim sırf wendys konusunda türkiyedeki mcdonaldsı tercih ederim. belki bana oyle denk geldi ama soğudum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 chrome said: Izmirde hic yok beyle :( Dukkan burgerden oteye gecemiyoruz friends and burgers var.. ve bence çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bilemedim valla ben kaldığım süre boyunca iş yerimin yürüme mesafesinde wendy's vardı, lunch breaklerde hemen her gün wendy'e giderdim ve saçma sapan zevk alarak yerdim. o lezzette ve kıvamda fast food'u türkiyede hiçbir markada yemedim. türkiyede ne zaman burger veya mc donald's yesem 1 saat sonra üzerime bir ağırlık çöküyor, 1.5 saat sonra insanlık dışı boyutlarda yemiş olmama rağmen kurt gibi acıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 açılın uzmanı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hoşgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bunun diğer adı da Hardee's, yurtdışında yemiştim löp et bildiğin çok başarılı. Cevahir'deki Carl's ilk açıldığı zamanlar gidip muhabbet etmiştim o zaman menüleri iyi değildi çok oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 elesso said: abi carls jr.'ın menüleri tam şerefsiz bir fiyatlandırma içeriyor. mesela famous starın sandviçi 10 lira menüsü 12 lira ama western barbekünün sandviçi 13 lira menüsü 18 lira halapeno vb. sandviçlerde de hep aynı itlik, puştluk söz konusu... birde lcd ekranlarda oynayan videolar sakat şu aşağıdaki reklama 4 kişinin kafası kilitleniyor ortamda muhabbet edemiyoruz ölüm sessizliği oluyor hehe http://www.youtube.com/watch?v=2AdViveJYD0 Hamburgerle cinsel ilişki yaşadı resmen. Müstehcen reklam RTÜK göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 En iyi fastfood hamburgercisi hakkaten Carls Jr heralde. Bende zorluda yeme fırsatı buldum ilk. Ama hamburger olarak fastfood tercih etmediğimde, KomşuBurger'i tek geçiyorum fiyat/performans olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar