Seele Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 lörn tu piley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Vingthor said: gerge esprisizliği beni hergün daha çok yaşlandırıyor. FSADGHGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 dil dile deymeden dil bozulmaz korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sene kaç oldu hala aptal gibi bunu sorun eden var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ben sorun ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yerinde kullanırsanız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi bazı şeyleri kullanırsın ben de kullanıyorum online oyun oynayanların ister istemez diline dolanıyo gg olduk falan sdfds da accurate olmak ne mk ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Böyle strange subjectler insanı really boring positionsuna getiriyor. Yapmayın save to eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Gerge esprisizliği asdfafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Vingthor said: gereksiz kullanan adamlar var BONE gibi. cümle içinde rahatsız etmemesinden adamın başka kalıp bulamadığını anlıyoruz. ama bazı arkadaşlarımız var onlar gerçekten funny. Bone mu kaldı bu devirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dil bilgisi Nazisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 de da nazilerinden sonra bir ingilizce kelime nazisi eksikti tam olmuş. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 HAYATIMI DE DA KORKUSUYLA YAŞIYORUM ALLAHIN BELALARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 experience'ın türkçe anlamını bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://www.seslisozluk.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hepiniz burn to hell!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 burn to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Foruma Google çeviri ekletisi eklensin, mesaj yollandıktan sonra Türkçe dışındaki dillerde yazılmış kelimeler otomatik çevrilsin, bütün Naziler mutlu mesut yaşasın (ben dahil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yazar bu konuda ben kullanırım kimse de karışamaz demek istemiş. eğer tersini anlayan varsa tekrar denesin. the person you have lolled cannot be reached at the moment. please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bir de gözünüzü seveyim yetkisi olan biri rumuzumu "BallisticGel" olarak değiştirsin. Oradaki eksik l çok canımı sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ya anlamı olmayan kelime vardır veya oyunlarda nette olsun sık kullanılan şeylerdir anlarım hatta türkçe çevirisi kötü yapılmış olanları da katalım içine ama çok basit türkçesi gayet düzgün çevirilmiş kelimelerin bile ingilizce yazılması saçma geliyor.ben elimden geldiğince türkçe yazmaya çalışıyorum mesela.bazen ingilizce bişiy yazdığımda dur bunun türkçesi vardı deyip silip tekrar yazıyorum.ha yazmıyosanız da o kadar önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 en sevmediğim nazi gramer nazi http://www.youtube.com/watch?v=N4vf8N6GpdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yalnız şu bir gerçek ki, özellikle mmo larda olsun kısaltma jargonu çok kullanıyorsunuz, bilmeyen yeni başlayanlar için ızdırap oluyor yazı okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 o zaman, /care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar